Loader
  • Bästa Pris
  • Snabba leveranser
  • Handla direkt utan konto
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Sanitetsrent Nilfisk Saniren A 1L

art.nr: 62532801

Svanmärkta


[]
false
41 kr/st
Ange antal st
Säljs endast i hel kartong om 6 st

Specifikation

Varumärke Nilfisk
EAN-kod 7319515328015
Typ Desinficeringsmedel
Antal st/krt 6
Volym 1 L
Parfymerad Ja
Ph-värdet 10.7

Beskrivning

Alkaliskt sanitetsrengöringsmedel med unika egenskaper i form av en ytskyddande effekt som förhindrar återsmutsning och förenklar rengöringen. Molekylär funktion som effektivt tar bort dålig lukt i kombination med en ny sofistikerad doft. Parfymerad. pH 10,7.

Bli först med att recensera denna produkt!

Recensioner

Betyg *

Varumärke

Nilfisk

Nilfisk professionella städprodukter

Med över 100 års erfarenhet av städprodukter, levererar Nilfisk produkter med mål att överträffa kundens förväntningar. professionella rengöringsbranschen har gjort Nilfisk till specialister inom rengöring. Erfarenhet, ekonomi, ergonomi och miljöansvar finns inkluderade i varje produkt Nilfisk producerar.

Alla Nilfisk produkter uppfyller internationella säkerhetskrav och produceras I enlighet med internationella krav på kvalitet. Nilfisk har ett brett sotiment av produkter som alla har fyra saker gemensamt: de är produktiva, användarvänliga, pålitliga och lätta att underhålla.

I sortimentet återfinns kombimaskiner, Våt & torrsugare, Sopsugsmaskiner, Högtrycksmaskiner, Matt-tvättmaskiner, Konsumentdammsugare, Vagnar, Moppar, Stativ och skaft, Borstar, Fönsterputs, Rondeller, Dukar, Golvrakor, Rengöringsmedel, Underhållsmedel, Industrirengöringsmedel, Hygienprodukter, Tvättmedel.

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan
Betala säkert hos oss

Din produkt är tillagd

×