Loader

Tillverkare

2X3 The Boards' Company

2X3 The Boards' Company

2 × 3 S.A har funnits på marknaden sedan 1996 och är specialiserade på produktion och design av högkvalitativa produkter för kontor, skola, offentlig förvaltning, företag inom olika branscher, reklammarknaden samt hemmabruk.

Visa alla produkter ››

3B

3B

3B är världsledande inom utbildningslösningar för inom medicin och anatomi. 

Visa alla produkter ››

3L Office

3L Office

Danska 3L Office har formgett, producerat och distribuerat högkvalitativa kontorsprodukter sedan 1969 och säljs nu i mer än 50 länder runt om i världen. Produktsortiment består nu av över 250 artiklar varav de flesta utvecklas och tillverkas i Danmark. Fokus ligger på innovativ design, funktionalitet och känsla för detaljer.

Visa alla produkter ››

3M

3M

Det multinationella företaget 3M tillverkar produkter som kännetecknas av högsta kvalitet och innovation. Hos oss på Städshop säljer vi produkter i tre huvudkategorier: kontorsmaterial, rengöring och personlig skyddsutrustning.

Kontorsmaterial

Här återfinns givetvis de klassiska Post It-lapparna, Scotch-tejp och olika typer av lim.

Rengöring av golv och klotter

Med Scotch-Brite golvrondeller rengör och polerar du enkelt upp finishen på dina golv. Stort sortiment av olika storlekar och grovlek gör det lätt att hitta rätt rondell till din städmaskin. Med klotterbort rengöringsmedel från 3M avlägsnar du enkelt olika typer av klotter från tegel, betong, metall och keramik.

Personlig skyddsutrustning

Vid arbete med kemikalier eller processer som bildar damm och buller är det av högsta vikt att använda rekommenderad skyddsutrustning. Hos Städshop.se hittar du bl.a. andningsmasker (halvmasker och filter), hörselskydd från 3M Peltor, skyddsglasögon och munskydd.

Visa alla produkter ››

4U-Office

4U-Office

4U-Office har alla typer av produkter och förbrukningsmaterial för kontoret och företaget. 

Visa alla produkter ››

A+

A+

A+ erbjuder ett brett sortiment av effektiva tvättmedelsprodukter som ger dig enastående resultat redan vid låga temperaturer. Bra för dig och för miljön.

Visa alla produkter ››

Abena

Abena

I Abenas sortiment ingår främst inkontinens- och vårdprodukter, men även ett brett sortiment av förbrukningsartiklar såsom skyddskläder, handskar, avfallshantering, engångs- och cateringartiklar, hygienpapper och rengöringsmedel. Abenas största kunder består av vårdhem, äldreboende, sjukhus, grossister och en rad andra företag som är verksamma inom olika industrier.

Visa alla produkter ››

ABT Sweden

ABT Sweden

ABT Sweden AB tillhandahåller skyddsutrustning till saneringsbranschen. Hos oss hittar du deras skyddsglasögon som ger skydd mot damm, spån och tillsammans med halvmasker. 

Visa alla produkter ››

Acta

Acta

Acta är den första Svanenmärkta tandkrämen. Trots att nästan alla använder tandkräm varje dag kan det förekomma vissa miljö- och hälsoskadliga ämnen i produkten. Svanenmärket på tandkrämen innebär bland annat att:

 • inga misstänkt hormonstörande ämnen tillåts
 • inga antibakteriella ämnen som kan lagras i djur tillåts (t ex triklosan)
 • det skumbildande ämnet natriumlaurylsulfat är inte tillåtet, det finns mildare alternativ
 • förpackningen är miljöanpassad och lätt att återvinna

Visa alla produkter ››

Activa

Activa

Välkommen till Activa System

Produkter som tillverkas under varumärket Activa Cleaning Products kännetecknas av hög kvalitet och smarta lösningar. Activa-sortimentet består i huvudsak av tre grupper; Kemikalier, Städredskap och Städvagnar. Du kan hitta unika och smarta produkter under varje segment.!

Activa Kemsortimentet
Här finns det bland annat extrema bra golvpolish med patenterade polymerer som skapar en snygg, stark och mycket tålig yta på golvet som underlättar den dagliga städningen.

Activa Redskapssortimentet
Här finns det t.ex. moppar som låter dig komma in under låga möbler utan att behöva böja ryggen.

Activa Städvagnar
Här finns det t.ex. Activa Method Control, en städvagn som inte bara ger dig full kontroll på fuktigheten i moppen med senaste tekniken utan också sparar både arbetstid, vatten och förbrukning av kemikalier

Visa alla produkter ››

ActivGrip

ActivGrip

Actool

Actool

Från Actool köper du prisvärda elverktyg och tillbehör som batterier och borr. Hos oss hittar du ett sortiment som innehåller borrset, multiverktyg, planslip, skruvdragare, stick- och tigersågar med mera. 

Visa alla produkter ››

AFS-Text

AFS-Text

I denna kategori hittar du ergonomiska produkter för din arbetsplats. 

Visa alla produkter ››

Air Wick

Air Wick

Fräsch doft i hemmet och bilen

Air Wick gör produkter som är luftrengörare. De kan användas i rum i ett hus, i en bil eller på jobbet. Dessa luftrengörare finns i olika utföranden och displayer. De slåss dålig lukt antingen kontinuerligt eller under en kort tid.

Visa alla produkter ››

Airlaid

Airlaid

Airlaid är ett textilliknande icke-vävt material gjort på papper. Jämfört med traditionellt papper är Airlaid luftigare och porösare vilket ger det mycket god absorption och slitstyrka. Fördelarna är bl.a. att Airlaid inte repar, ger inte ifrån sig damm eller statisk elektricitet, bibehåller styrkan även i vått tillstånd och har en mjuk textilliknande yta och följsamhet.

Visa alla produkter ››

Ajax

Ajax

Rengöringsmedel från AJAX

För dem som älskar att ha ett rent, fräscht och inbjudande hem har AJAX alltid varit ett märke man kan lita på. AJAX erbjuder bl.a. allrengöringsmedel, fönsterputsmedel, köksspray, allrent skurpulver, badsumsrengöring, mm.

Visa alla produkter ››

Akla

Akla

AKLA är ett svenskt familjeföretag, grundat redan 1926, som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom första hjälpen och sjukvård. Hos oss hittar du AKLAs sortiment inom desinfektion, ytdesinfektion och första hjälpen.

Visa alla produkter ››

Allevo

Allevo

Allévo erbjuder ett komplett sortiment för en säker och trygg viktnedgång. Allévo har goda produkter som är relevanta för hela resan. För en kickstart finns Allévo VLCD (pulver) som är en komplett kostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll för viktnedgång. Här finns shakes, soppor och smoothies som alla innehåller alla näringsämnen kroppen behöver, men minimalt med kalorier. För att behålla viktminskningen eller som komplement i sin pulver-kur erbjuder vi goda bars och drycker. Dessa är måltidsersättningar med alla vitaminer och mineraler man behöver. Så njut av goda smaker och måltider samtidigt som du går ner i vikt.

Visa alla produkter ››

Allevyn

Allevyn

Alron

Alron

Alron är Skandinaviens ledande leverantör av mikrobiologiska produkter för avfallsnedbrytning och luktkontroll. Alrons unika lösning är att utnyttja naturens egna resurser i form av mikroorganismer istället för att använda kemiskt framställda preparat. Detta utvecklingsarbete har lett till att Alron idag har ett av världens mest sofistikerade och miljöriktiga produktprogram för avfallsnedbrytning och luktkontroll. Hos Städhop.se hittar du bl.a. deras produkter för luktkontroll, mögel- och sotsanering.

Visa alla produkter ››

Ansell

Ansell

Ansell tillverkar skyddshandskar för industri, sanering, kemi, renhållning, jordbruk och sjukvård.

Visa alla produkter ››

Ansmann

Ansmann

Varumärket Ansmann är specialiserade på batterier och batteriladdare för dina elektriska apparater. Dessutom tillhandahåller de ficklampor, pannlampor och powerbanks för exempelvis enkel laddning av mobiltelefoner.

Visa alla produkter ››

Antalis

Antalis

Antalis är Europas största leverantör av papper, förpackningslösningar och material för kontor och tryckerier. Hos Städshop hittar du deras sortiment av papper för skrivare och kopiatorer.

Visa alla produkter ››

Anthon Berg

Anthon Berg

Anthon Berg är en dansk chokladproducent känd för sina marsipanbröd. Företaget grundades redan 1884 och har sedan 1957 varit kunglig dansk hovleverantör. 

Visa alla produkter ››

Antibac

Antibac

Från Antibac hittar du desinfektionsdukar för händer och ytor som t.ex. handtag, bord, och kranar. Antibac har sedan 1922 varit det mest använda desinfektionsmedlet i Norge och har en mycket lång och stark tradition i Skandinavien.

Visa alla produkter ››

Apple

Apple

Tillbehör och reservdelar till din Apple-telefon och Macbook-dator

I vår e-handel hittar du enkelt tillbehören till din mobiltelefon och dator. I vårt sortiment ingår bl.a. laddare, sladdar, powerpacks, headsets mm.

Visa alla produkter ››

Aquacel

Aquacel

AQUACEL skumförband som ger alla de unika fördelarna med ConvaTecs förbandsteknologi – enkelhet, komfort och de sårläkande egenskaperna hos sårkontaktlagret av Hydrofiber™.

Visa alla produkter ››

Aquacel-AG

Aquacel-AG

AquaChek

AquaChek

Vattenmätare och teststickor för din pool

AquaChek tillverkar testutrustning av vattenkvalitet så du enklare håller din pool eller ditt spa rent och hälsosamt. Hos oss hittar du deras användarvänliga TruTest som är en digital mätare för klor/brom och pH.

Visa alla produkter ››

Archyi

Archyi

Archyi erbjuder effektiva ljudabsorberande kontorslösningar och möbler som passar alla miljöer eller typer av utrymmen. Hos oss hittar du deras ljuddämpande skärmväggar och snygga whiteboard-tavlor.

Visa alla produkter ››

Arda

Arda

Arda tillverkar högkvalitativa linjaler för skola och kontor. 

Visa alla produkter ››

Argenta

Argenta

Argenta tillverkar klinkers av högsta kvalitet och i klassisk design för badrum och kök. 

Visa alla produkter ››

Aristo

Aristo

Svensk kartongtillverkare

Aristo tillverkar bagerikartonger, fönsterkartonger, papperspåsar, pizzakartonger och mycket mer. I över 80 år har Aristo varit en pålitlig partner för bagerier, konditorier och detaljhandeln. Produktionen sker främst med skandinavisk förnyelsebar kartong och papper och är ett närproducerande företag. Hos oss på Städshop.se hittar du bl.a. bakplåtspapper, bullformar, påsar, matförpackningar och tårtlock.

Visa alla produkter ››

Arkilus

Arkilus

Arkilus tillverkar slitstarka dörrmattor i flera olika mönster och färger som effektivt håller grus och väta utanför ditt hem. Flera olika storlekar för att passa din hall. 

Visa alla produkter ››

Arla

Arla

Köp mjölk och mejeriprodukter från Arla. 

Visa alla produkter ››

Artline

Artline

Artline är det klassiska märket för pennor som alltid levererar högsta kvalitet. Hos oss hittar du whiteboard- och blackboardpennor i många olika färger, skriv- och skisspennor, samt snabbtorkande märkpennor som fäster på de flesta material som t.ex. metall, fryspåsar, kartong, papper, plast och feta ytor.

Visa alla produkter ››

Arvid Nordquist

Arvid Nordquist

I vårt sortiment finns kaffe och te för alla smaker, från ljusrostat till extra mörkt, malet kaffe till hela bönor.

Visa alla produkter ››

Astro Turf

Astro Turf

AstroTurf är den klassiska tillverkaren av konstgräs och entrémattor.

Deras dörrmattor är av hög kvalitet med de klassiska grässtråna som effektivt fångar upp grus, vatten, lera med mera. I vårt sortiment hittar du dörrmattor i ett flertal olika färger och storlekar. Dessa mattor fungerar lika bra inomhus som utanför entrédörren då de enkelt rengörs med vatten. 

Visa alla produkter ››

Atlanta

Atlanta

Atrix

Atrix

När händerna arbetar hårt, kan de bli narig och grov, och kräver mer än grundläggande fuktgivande vård. Då kan en mer effektiv hudreparation behövas. Atrix innehåller extra lugnande ingredienser för att hjälpa till att återställa hudens balans och göra grov, narig hud mjukare. Rekommenderas av många dermatologer pga. att hudkrämen passar de flesta hudtyper. 

Visa alla produkter ››

Aurora Group

Aurora Group

Aurora Group är en leverantör i Norden som fokuserar på välkända varumärken inom elektronik och tillbehör. Hos oss hittar du bl.a. deras dammsugartillbehör såsom munstycken, slangar och adaptrar.

Visa alla produkter ››

Autosol

Autosol

Autosol sortiment riktar sig framförallt till båtar och bilar och ger högkvalitativa resultat när du behöver produkter för polering, försegling och slutfinish.

Visa alla produkter ››

Avery

Avery

Avery är marknadsledande leverantör av etiketter till alla tänkbara ändamål. I vårt sortiment hittar du papper för visitkort, namnskyltar och märkpennor. 

Visa alla produkter ››

b.n.t Scandinavia

b.n.t Scandinavia

b.n.t Scandinavia är en svensk leverantör av kontorsmaterial för svenska återförsäljare såsom t.ex. kontorsvaruhus, stormarknader, bokhandlare och webbutiker. Stort sortiment för kunder inom hemmakontor, arbetsplatser, skola och utbildning.

Visa alla produkter ››

Ballograf

Ballograf

Ballograf är norra Europas enda penntillverkare och varje år tillverkas över 4 miljoner kulspetspennor och stiftpennor i Ballografs fabrik i Göteborg. Hos oss hittar du Ballografs klassiska kulspetspennor som återfinns på varje kontor.

Visa alla produkter ››

Bambo Nature

Bambo Nature

Bambo Nature

 

Abenas eget varumärke inom. I huvudsak gör Abena blöjor under varumärket, men även våtservetter och hudkräm, tvål med mera.

Visa alla produkter ››

Bantex

Bantex

Artiklar för kontor och skola

 

Bantex erbjuder kontorsartiklar samt har även ett brett urval av funktionella arkiveringslösningar och koncept för presentationsmaterial. Bland sortimentet finns plastfickor, mappar, register, registerblad, ringpärmar och ett stort urval andra mappar och pärmar.

 

Visa alla produkter ››

Baoobaoo

Baoobaoo

Baoobaoo är ett svenskt väskmärke för dig som söker en snygg, tidlös och hållbar väska, dataväska, ipadväska eller telefonskydd i skinn. Baoobaoo fokuserar på skinnprodukter med svensk design passar till de vanligaste förekommande storlekarna på datorer, tablets och mobiltelefoner.

Visa alla produkter ››

Barnängen

Barnängen

Hud- och hårvård från Barnängen

Barnängen tillverkar ett brett sortiment hygienprodukter för både vuxna och barn. Gemensamt för dem alla är att de är milda med naturliga ingredienser. Vårt sortiment innehåller schampo, balsam, tvål och deodoranter. 

Visa alla produkter ››

Barrier

Barrier

Barrier är ett varumärke inom Mölnlyckekoncernen. Produkterna utgörs av operationslakan för engångsbruk. De bidrar till att förhindra att bakterier från patientens hud kommer in i operationssåret och fungerar som en barriär mot infektioner och den effektiva vätskekontrollen ger ett torrare arbetsområde.

Visa alla produkter ››

BBM

BBM

Hos oss köper du porslin och glas för kontoret och restaurangen. Vi har tallrikar, bestick och glas till marknadens bästa priser och med snabba leveranser. 

Visa alla produkter ››

Bele

Bele

Bele Cleaning System är en komplett leverantör av städtillbehör samt rengöringskemikalier. Bland sortimentet återfinns moppar, svabbar, städdukar, diskutrustning, hinkar, fönsterredskap, sopborstar, städvagnar och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Benetton

Benetton

Benetton tillverkar moderna designmattor i akryl av högsta kvalitet. Akrylfiber, även känd som konstull, är en syntetfiber som påminner väldigt mycket om ull i utseende och känsla. Akrylmattor har ofta ett lyxigt utseende och är avvisande mot smuts och fläckar vilket gör att de är mycket lätta att underhålla och rengöra. Perfekt både för hem och offentlig miljö då de tål högt slitage.

Visa alla produkter ››

Berol

Berol

Pennorna från Berol är en riktig favorit hos både barn och pedagoger i skola, förskola och fritids. Dessa tuschpennor är giftfria och har ventilerade säkerhetskorkar för att minska kvävningsrisk vid svald kork. Tack vare den höga kvaliteten hos Berol klarar pennorna minst 2 veckor utan kork utan att torka.

Visa alla produkter ››

Bi-Office

Bi-Office

Bi-Office tillverkar presentationsprodukter till kontoret och i vårt sortiment hittar du bl.a. whiteboard-tavlor, presentationstavlor och tillbehör.

Visa alla produkter ››

Bic

Bic

BIC är världens största tillverkare av kulspetspennor. Redan 1950 lanserades kulspetspennan Bic Cristal som är världens mest sålda kulspetspenna. Hos oss på Städshop.se hittar du deras klassiska kulspetspennor, gelpennor, stiftpennor för blyerts och whiteboardpennor.

Visa alla produkter ››

Big Blue

Big Blue

Bigso Box of Sweden

Bigso Box of Sweden

BIGSO AB är ett familjeägt företag som grundades 1963 för att tillgodose behoven hos människor som letar efter smarta, hållbara och moderna lagringslösningar i hemmet. I vårt sortiment hittar du bl.a. skrivplattor och mycket annat.

Visa alla produkter ››

Biobag

Biobag

BioBag levererar högkvalitativa biologiskt nedbrytbara komposterbara påsar till livsmedelsavfall och säckar till trädgårdsavfall. BioBag har ett brett sortiment av produkter för insamling av organiskt avfall och hos Städshop.se hittar du påsar för matavfall som är fullständigt komposterbara och certifierade i enlighet med den europeiska standarden EN 13432.

Visa alla produkter ››

Biogel

Biogel

Biogel är ett varumärke från Mölnlycke som är specialiserad på operationshandskar. Skyddar händerna väl samtidigt som fingerkänslighet är bevarad.

Visa alla produkter ››

Biokleen

Biokleen

Bissell

Bissell

BISSELL är starkt engagerade för att förstå det vardagliga livet och konsumenternas behov, som berör hemmets rengöring. Det skapar grunden för BISSELL att utveckla förnuftiga rengöringslösningar och erbjuda verkliga innovationer, som är inspirerade av det verkliga livet. Hos Städshop.se hittar du deras sortiment av skurmaskiner.

Visa alla produkter ››

Bliw

Bliw

Milda tvålar från Bliw

Bliw är en mild och skonsam tvål som hämtat inspiration till dofter och färger från vår nordiska natur. Tvålen är mjukt krämig och löddrar bra även i saltvatten, hårt och kallt vatten. Bliw tillverkas i Sverige och är miljömärkt med Svanen, vilket är en garanti för att produkten så lite som möjligt påverkar vår miljö.

Visa alla produkter ››

BLP

BLP

BLP tillverkar allt för kontoret och i vårt sortiment hittar du deras blyertspennor, pärmar, mappar, whiteboardprodukter och kulspetspennor. 

Visa alla produkter ››

Bolsius

Bolsius

Värmeljus och blockljus från Bolsius

Bolsius är en tillverkare med lång historia inom ljustillverkning. Hos oss på Städshop hittar du deras sortiment av blockljud, värmeljus, oljeljus och kupéljus.

Visa alla produkter ››

Bona

Bona

Bona är experter på renovering, underhåll och golvvård för trägolv. Sortimentet innehåller bl.a. miljöanpassade produkter för golvlack, för att limma, slipa och olja trägolv.

Visa alla produkter ››

Bong

Bong

Bong tillverkar kuvert, förpackningsmaterial, presentpåsar och mycket mer för alla typer av brev, utskick och paket. Deras storsäljande kuvert passar till allt från fakturor och betalningspåminnelser till direktreklam och informationsutskick.

Visa alla produkter ››

Boostix

Boostix

Bosch

Bosch

Från kvalitetsmärket Bosch har vi vitvaror och hushållsapparater lämpade för kontoret och det mindre företaget. Hos oss hittar du allt inom kontorsmaterial, verktyg och apparater för att effektivt kunna driva ditt företag.

Visa alla produkter ››

Boxon

Boxon

Boxon är idag ett av Nordens ledande förpacknings- och märkningsföretag som erbjuder lönsamma förpackningslösningar.Sortimentet passar dig oavsett om du har små transportbehov eller är ett globalt företags med stora mängder paketförsändeler. Boxon har förpackningsalternativ och tillbehör för alla dina transportbehov.

Visa alla produkter ››

Brabantia

Brabantia

Designade papperskorgar från Brabantia

Brabantias ambition är att skapa vackra produkter som dessutom är en ren fröjd att använda. Företagets mål är att berika livet med vackert utformade produktkoncept som är tillverkade för vardagsanvändning, men som fortfarande är roliga att använda dag efter dag. Alla produkter har både smidig så väl som snygg design! I sortimentet återfinns klassiska pedalkorgar med lock, vipplockskorgar och papperskorgar för enkel och snygg avfallshantering.

Visa alla produkter ››

Brother

Brother

Kontorsutrustning från Brothers

Brothers sortiment inkluderar idag skrivare, allt-i-ett-enheter, faxar, märkmaskiner, etikettskrivare, skanners och tillbehör.

Visa alla produkter ››

Brute

Brute

Professionell avfallshantering från Brute

BRUTE är den ideala lösningen för att samla och transportera bort avfall. BRUTE avfallskorgar är av mycket tålig konstruktion för att klara av professionell hanteringen både inomhus och utomhus.

Visa alla produkter ››

Buffé

Buffé

Från Buffé hittar du klassiska termoskannor i rostfritt stål. Hos Städshop.se återfinner du både de klassiska kannorna med droppfri pip till de större varianterna med pump.

Visa alla produkter ››

Bulkysoft

Bulkysoft

BulkySoft tillverkar papper för hela hushållet såsom servetter, pappershandukar, hushålls- och toalettpapper.

Visa alla produkter ››

Burde

Burde

Kalendrar och kontorsartiklar från Burde

Burde förlag är Skandinaviens största producent av kalendrar. Burde har också ett brett sortiment av designade kontorsartiklar med mycket nyheter varje år.

Visa alla produkter ››

Büngers

Büngers

Håll ordning bland dokument och nycklar med vårt sortiment från Büngers. I denna kategori köper du nyckelbrickor och register för dina pärmar. 

Visa alla produkter ››

Calmar Beredar´n

Calmar Beredar´n

Canon

Canon

Ur Canons stora sortiment erbjuder vi deras produktsortiment inom kopiatorer, skrivare och miniräknare. Köp bläckpatroner, lasertoner, bläckstråleskrivare, fotopapper, miniräknare, laserskrivare, färgband och andra förbrukningsmaterial. 

Visa alla produkter ››

Cardiochek

Cardiochek

Cardiochek är ett varumärke med produkter inom blodtestning. Tillverkar utrustning för test av blodvärden med avseende på bland annat kolesterol och blodsockernivåer. 

Visa alla produkter ››

Carlton

Carlton

Carlton-väskan är en symbol för affärsresenärer världen över. Snygga, tuffa, snygga och redo att resa med den nya affärsgenerationen. I vårt sortiment hittar du resväskor och kabinväskor i klassiskt utseende i olika storlekar. Passar lika bra för affärsresan som för solsemestern. 

Visa alla produkter ››

Carro-Line

Carro-Line

Casco

Casco

Casco har ett brett sortiment av produkter för att fästa, foga och limma. Det omfattande sortimentet av exempelvis kontaktlim, papperslim, textillim och universallim har gjort att Casco nått en marknadsledande position i de nordiska länderna.

Visa alla produkter ››

Casio

Casio

Casio är mest kända för sina miniräknare, musik- och ljudprodukter, handdatorer, kameror och klockor.  Redan 1957 släppte Casio sin första helt elektroniska miniräknare.

Visa alla produkter ››

Cater-Line

Cater-Line

Cater-Line är Abenas produktserie designad för professionella kök och cateringföretag. Cater-Line har i allmänhet en högre och mer hållbar kvalitet, vilket säkerställer att produkten tål hårdare och mer professionell användning. Cater-Line-serien består av plastfolie, aluminiumfolie, aluminiumfoliebehållare, bakpapper, plastbrickor, plastbehållare etc.

Visa alla produkter ››

CCS

CCS

CCS hudkrämer för dina händer och fötter

CCS tillverkar mjukgörande hand- och fotvårdssalvor med hög halt fuktbindande karbamid. CCS mjukar upp förhårdnader och gör dina fötter och händer mjuka och lena.

Visa alla produkter ››

Cederroth

Cederroth

Cederroth International AB är ett svenskt företag som tillverkar och marknadsför hygien-, hälso- och första hjälpen-produkter. Kända produkter och varumärken som kommit från Cederroth är Stomatol, Samarin, Svinto, Grumme, Pharbio, Allévo, HTH och Salvequick. Cederroths Första Hjälpen-produkter finns på många arbetsplatser. Sedan mitten av 1970-talet har Cederroth utvecklat lösningar som gör det möjligt även för lekmän att ge första hjälpen utan speciella förkunskaper.

Visa alla produkter ››

Centropen

Centropen

Centropen har producerat skriv- och ritningsredskap av hög kvalitet för ett brett användningsområde i över 80 år. En sund skrivmetod är drivkraften bakom företagets utvecklare och designers. Den växande populariteten hos produkter med varumärket Centropen intygar att vi har lyckats med att uppfylla företagets uppdrag över hela världen.

Visa alla produkter ››

Centurion

Centurion

CEP

CEP

CEP tillverkar kontorsmaterial och tillbehör anpassade för både arbete och hem. I vårt sortiment finns bl.a. arkivboxar, papperssamlare, pennkoppar, brevkorgar, papperskorgar, broschyrställ mm. 

Visa alla produkter ››

Cerlat

Cerlat

CERLAT är ett företag som tillhör MIJARES-koncernen som producerar och kommersialiserar keramikartiklar sedan det grundades 1994. CERLAT använder den senaste tekniken vilket garanterar produkter av mycket hög kvalitet över hela världen.

Visa alla produkter ››

Champion

Champion

Köp vitvaror för kontoret och arbetsplatsen från varumärket Champion. I vårt sortiment hittar du bl.a. mikrovågsugnar och vattenkokare. 

Visa alla produkter ››

Cif

Cif

Cif blev först känt i Sverige 1920 under namnet Vim, vilket 2002 ändrades till Jif och 2015 var det dags igen att byta namn till Cif. Idag är Cif det mest kända varumärket globalt men över vissa delar av världen är Cif även känt som Viss och Handy Andy. Sedan dess har varumärket lanserats globalt och nya innovationer som sprayer, tvålar, pulver, krämer och wipes har sett dagens ljus. Alla med en sak gemensamt – att göra rent på ett effektivt men skonsamt sätt för ett skinande rent resultat.

Cif’s rengöringskrämer och sprayer ger skonsam men effektiv rengöring och håller alla typer av ytor skinande rena. Cif’s sortiment erbjuder överlägsen städhjälp för varje enskild del av hemmet - från krämer med mikropartiklar för tuff smuts till Power & Shine – serien med Lift Action– teknologi som lyfter smutsen effektivt utan att repa eller skada underlaget.

Visa alla produkter ››

Citizen

Citizen

Miniräknare från Citizen

Citizen är en stor tillverkare av miniräknare och har ett brett modellspann som sträcker sig från vanliga kompakta miniräknare till större och mer avancerade varianter med utskrift på pappersremsa.

Visa alla produkter ››

CJ Andersson

CJ Andersson

CJ Anderson är en leverantör inom områdena Hem & hushåll, Trädgård & fritid samt Järn & verktyg. Här hos oss på Städshop hittar du deras köksutrustning, skrivbordstillbehör, stegar och badrumstillbehör. 

Visa alla produkter ››

Clairefontaine

Clairefontaine

ClaraClean Go

ClaraClean Go

Coffee Queen

Coffee Queen

Coffee Queen har sitt ursprung i Värmland och är ett välkänt varumärke för manuella och automatiska filterkaffebryggare, snabbkaffemaskiner och juicemaskiner. Professionell kvalitet för restaurang, kaféet och kontoret. Hos oss köper du deras kaffebryggare, värmeplattor och termoskannor. 

Visa alla produkter ››

Colgate

Colgate

Tandkräm och tandborstar från Colgate

Colgate är verksamt inom munvård och ett ledande varumärke för fina tänder. Konsumenter runtom i världen använder Colgates olika produkter för sin personliga hygien.

Visa alla produkter ››

Color Copy

Color Copy

Color Copy är en serie professionella papper av hög kvalitet som utvecklats speciellt för digital färglasertryck. Det erbjuder ett utmärkt val av jämnt vitt bestruket och obestruket papper, inklusive serien Colour Copy Glossy och Colour Copy Silk. För en mer naturlig nyans finns det Color Copy Style för en mer subtil finish.

Visa alla produkter ››

Comac

Comac

Professionella städmaskiner från Comac

Comac har tillverkat professionella städmaskiner i över 25 år och är kända för sin tillförlitlighet. Köper du deras skurmaskiner så kan du lite på att maskinerna tål hård användning och ger konsekvent professionella resultat.

Visa alla produkter ››

Comfort

Comfort

Sköljmedel och mjukmedel från Comfort

Få härligt mjuk och väldoftande tvätt genom att använda produkter från Comfort. Hos Städshop.se hittar du deras mjuk- och sköljmedel i olika varianter för att passa just dig. 

Visa alla produkter ››

Conqueror

Conqueror

Conqueror Laid är framförallt ett förstklassigt brevpapper som är anpassat för större upplagor alternativt när det krävs ett exklusivt papper för variabel utskrift.

Visa alla produkter ››

Contour

Contour

Ergonomiska möss och tangentbord

Från Contour återfinns de välkända modellerna Rollermouse som ersätter din traditionella mus och tangentbord. Tack vara den mycket innovativa funktionen minimeras påfrestningarna på dina händer, armar och leder vid långvarigt datorarbete.  

Visa alla produkter ››

Conveen

Conveen

Converflex

Converflex

Coro-Flex

Coro-Flex

Coro-Flex plåtfärg är utvecklad för yrkesmåleri och byggnadsplåtslagare för målning av plåtfasad och plåttak. Coro-Flex är en hållbar och rostskyddande färg med hög elasticitet och väderbeständighet. Färgen har extremt god vidhäftning till obehandlat, förzinkad och målad plåt samt till järn- och stålkonstruktioner. Färgen är enkelt att måla med och ger ett långvarigt skydd mot rost och läckage. Mycket god vidhäftning till oebahandlad plåt, förzinkad plåt och plastisol, polyester och tidigare målade ytor. Rostskyddsfärg som motstår UV-ljus, korrosion, fukt och nötning. Kan sprutas, rollas eller penselmålas.

Visa alla produkter ››

CRC

CRC

Universalmedel från CRC

CRC är en världsledande producent av kemikalier för underhåll och reparation av bilar, lastbilar, marin, elektronik, tillverkning och industri.  Hos Städshop.se hittar du 5-56, rostskyddsmedel och smörjmedel till bästa pris.

Visa alla produkter ››

Cult Design

Cult Design

Cult Design startades våren 2001 och all design och formgivning sker i Göteborg. Keramik är huvudmaterialet och produkterna är av stengods, porslin, terracotta och lergods. Cult Design har ett sortiment bestående av porslin och serviser för hem och kök, inredningsprodukter för köket och badrummet, och dekorativa produkter för hemmet och högtider som julafton och påsk. Cult Design erbjuder alltid sina produkter i en mängd olika färgalternativ vilket gör det enkelt för dig att mixa och matcha ihop ditt eget personliga uttryck.

Visa alla produkter ››

D-C-FIX

D-C-FIX

D-C-Fix är en tysk tillverkare med ett stort urval självhäftande dekorplaster i olika färger, mönster och storlekar. Perfekt när du vill förnya hemmet på enklast möjligast sätt. D-C-Fix fungerar på de flesta släta materia som, t.ex. kakel, bordsytor, skåp och dörrar, speglar, glas, fönster mm. Hos oss hittar du dekorplast med trämönster, marmor, metall och sten.!

Dekorationsplast från DC-Fix

Med d-c-fix självhäftade dekorationsplast och lite fantasi skapar du själv en egen och unik ny inredning och trendig framtoning i ditt hem. Med dekorationsplast ger du enkelt dina möbler, skåp, väggar och dörrar ett nytt liv.

Insynsskydd för fönster och dörrar

Insynsskydd från D-C-fix är både dekorativa och ger ett funktionellt insynsskydd. Insynsskydd finns både med klister och i statiska varianter, som fäster på fönster och alla släta ytor. Perfekt för fönster, glasdörrar och duschkabiner.

Så här enkelt sätter du upp statiskt insynsskydd
 • Klipp till plasten enligt önskemål.
 • Spara ca 0,5 cm från fönsterkant.
 • Ta bort skyddsplasten.
 • Spraya rutan med vatten och lite diskmedel så blir det lättare att justera plasten.
 • Sätt dit plasten.
 • Justera och jämna ut med skrapa eller trasa.
Så här enkelt sätter du upp insynsskydd med klister
 • Mät och klipp till plasten enligt önskemål.
 • Ta bort skyddsplasten.
 • Se till att underlaget är rent.
 • Sätt dit plasten.
 • Jämna ut med skrapa eller trasa.

Visa alla produkter ››

D-sign

D-sign

D-sign tillverkar moderna mattor av högsta kvalitet i en mängd olika färger och mönster. I vårt sortiment hittar du mattor för alla rum i hemmet, inklusive uteplats och balkong. Välj bl.a. bland persiska mattor, patchwork-mattor, mjuka ryamattor, koskinn, äkta vintage-mattor med patina, och handknutna kelim. 

Visa alla produkter ››

Dahlander

Dahlander

Stort sortiment för skyltning och märkning

Dahlander erbjuder allt inom prismärkning, etiketter, plastfickor, gatupratare, kösystem, påsmaskiner och mycket mer. Perfekt för dig inom försäljning och butikskommunikation.

Visa alla produkter ››

Dahle

Dahle

DAHLE-produkter har underlättat kontorsarbete sedan 1930 och alltid stått för höga innovationsnivåer. Från den bestående precisionen hos deras välkända papperskärare till våra professionella presentationstavlor och dokumentförstörare. Deras garanterade tillförlitlighet och höga kvalitet förenklar dina arbetsflöden.

Visa alla produkter ››

Data Copy

Data Copy

Data Copy är ett papper med hög vithet och en slät yta. När du gör dina utskrifter får du en fin bild- och färgåtergivning i kontorets alla maskiner. 

Visa alla produkter ››

Dax

Dax

Desinfektion och tvål från DAX

CCS Healthcare tillverkar bland annat Dax produktserie för desinfektion av händer och ytor. Dax Handdesinfektion 70, Dax Alcogel 85, Dax Ytdesinfektion plus samt Dax Desisoft som finns som både alkoholfri handdesinfektion och ytdesinfektion. Förutom desinfektionsprodukter finns även DAX som tvål, tvättcreme samt hand- och hudcreme. DAX produkter hittar du även på de flesta sjukhus och vårdinrättningar.

Visa alla produkter ››

Deb

Deb

Tvål och desinfektion från Deb

Deb är en världsledande varumärke inom hudvård och handhygien. Stort sortiment för alla typer av arbetsplatser och offentliga miljöer såsom industri, sjukvård, kommersiella arbetsplatser och livsmedelindustrin.

Visa alla produkter ››

Debatin

Debatin

Debatin tillverkar självhäftande påsar som skyddar alla typer av godsdokument, bruksanvisningar, fraktpapper etc. Dessa påsar erbjuder optimalt, miljövänligt stöd för daglig logistikhantering och uppgifter. I vårt sortiment hittar du dokumentfickor och packsedelskuvert. 

Visa alla produkter ››

Deflecto

Deflecto

Väggmonterade och golvstativhållare är effektiva metoder för att kommunicera information på ett sätt som är attraktivt och användarvänligt. Deflectos återanvändbara skylthållare hjälper personalen att snabbt och enkelt posta och uppdatera skyltar på alla väggar, fönster eller fasta icke-porösa ytor utan att använda någon hårdvara eller lämna klibbiga rester. Letar du efter ett litteraturställ för ditt reklammaterial? Deflecto erbjuder golvstående, bänkskivor och väggmonterade litteraturställ som rymmer olika storlekar på broschyrer, broschyrer, broschyrer och annan marknadsföringslitteratur. 

Visa alla produkter ››

Dell

Dell

I vårt sortiment från Dell hittar du bläckpatroner till din bläckstråleskrivare, toner och trummor till din laserskrivare från Dell. I vårt stora sortiment hittar du förbrukningsmaterial till de flesta av Dells skrivare och kopiatorer på marknaden. 

Visa alla produkter ››

Deltaco

Deltaco

Deltaco är svaret om du är på jakt efter bra produkter inom datortillbehör, kablar och nätverk. Sortimentet består bl.a. av iPhoneskal, tangentbord, headsets, ljudkablar mm - Alla typer av tillbehör för din dator. 

Visa alla produkter ››

Delu

Delu

Delu tillverkar effektiva putsmedel med silikonolja som skyddar glas-/keramikhällar från slitage och gör kokhällarna lättare att rengöra.

Visa alla produkter ››

Depå

Depå

Bilvårdsprodukter från Depå

Depå tillverkar svampar, torkdukar och borstar av högsta kvalitet. Brett sortiment som gör det enkelt att få en skinande ren bil, både ute och inne.

Visa alla produkter ››

Dermolux

Dermolux

Tvål och dispenser från Dermolux

Dermolux tillverkar tvålar och praktiska dispensrar som rekommenderas för hotell, skola, kontor och restauranger. 

Visa alla produkter ››

Despec

Despec

Despec Sweden är en nordisk distributör inom IT förbrukningsvaror, IT-tillbehör, Ergonomi, skrivare, kontorsmaskiner och kontorsartiklar. 

Visa alla produkter ››

Diversey

Diversey

Diversey är världsledande inom professionell rengöring och hygien och finns representerad inom alla viktiga marknadssektorer – restaurang, hotell, sjukvård, detaljhandel, Facility Service (städbolag) och livsmedelsindustri. Diverseys breda metodkunnande sträcker sig från storkök och tvätt till lokalvård och personlig hygien. Detta gör det möjligt för Diversey att erbjuda unika totallösningar med produkter, utrustning, städredskap, maskiner och service.

Visa alla produkter ››

Dove

Dove

Lyxiga tvålar från Dove

Doves varumärke bygger på just fukt och det gjorde Dove snabbt till ett av världens mest älskade varumärken inom skönhet. Idag erbjuder Dove ett brett sortiment av produkter: duschkräm, hand- och kroppslotion, deodoranter, schampo, balsam och hårstyling.

 

Visa alla produkter ››

Dr. Schnell

Dr. Schnell

Dr. Schnell är ett tyskt märke som är kända för sina miljövänliga produkter inom professionell städning, hygien, desinfektion och hud.

Visa alla produkter ››

Dräger

Dräger

Duck

Duck

WC-rengöring från Duck

Duck är ett marknadsledande varumärke när det kommer till toalettrengöring och WC-dofter. Hos oss på Städshop.se hittar du deras väldoftande toablock och WC-Duck toalettrengöring. 

Visa alla produkter ››

Duni

Duni

Allt för middagsbordet och dukning

Duni är ett svenskt företag som tillverkar produkter för dukning och servering, som exempelvis servetter, bordstabletter, engångsmuggar, papperstallrikar och bestick i plast. Sortimentet innehåller det mesta du behöver för att njuta av mat och dryck vid alla typer av festligheter. 

Visa alla produkter ››

Duoderm

Duoderm

Durable

Durable

Durable erbjuder kontorsprodukter för det dagliga arbetet. Hos Städshop hittar du bl.a. deras skrivbordstillbehör, papperskorgar, dokumenthanterare, nyckelbrickor och tidskriftsamlare. 

Visa alla produkter ››

Duschy

Duschy

Duschy är en svensk tillverkare och leverantör av dusch och badrumstillbehör. Med egen produktion och högklassig design erbjuds ett stort sortiment av duschar, toalettsitsar, badrumsmattor, badrumsvågar och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Dymo

Dymo

Dymo är ett klassiskt amerikansk varumärke som är känt för sina märkapparater/märkmaskiner och skrivare för etiketter som du numera kan koppla direkt till din dator.

Visa alla produkter ››

EasiTex

EasiTex

EasiTex är ett heltäckande sortiment av högkvalitativa torkdukar och högeffektiva torkdukar. Med över 85-års erfarenhet av att skapa en renare arbetsmiljö kan EasiTex erbjuda maximal absorption och minimalt fibersläpp vilket bidrar till en mycket effektiv totalekonomi. 

Visa alla produkter ››

Echinagard

Echinagard

Eclipse

Eclipse

Eclipse tillverkar våt- och torrdammsugare samt mattvårdsmaskiner som är användarvänliga och robusta för att tåla daglig professionell användning. I sortimentet ingår också tillbehör som filter, dammsugarmunstycken och filter.

Visa alla produkter ››

Ecolab

Ecolab

Ecolab är fullsortimentsleverantör av kemiska produkter till produktionsanläggningar inom livsmedelsindustrin, lantbruk, tvätterier, sjukvården, företag inom storhushåll och städfirmor. Dessutom säljer Ecolab specialprodukter som enbart är tillverkade för professionella kemikalieanvändare på den nordiska marknaden. Vårt sortiment innehåller allrengöring, avfettningsmedel, desinfektion, avkalkningsmedel, grovrengöring, maskindisk och mycket mer. 

Visa alla produkter ››

EcoNatural

EcoNatural

Edding

Edding

Edding erbjuder ett brett utbud av produkter av högsta kvalitet inom visuell kommunikation. Hos oss hittar du deras pennor som bl.a. whiteboardpennor, kalligrafi, blädderblockspennor och märkpennor som fungerar på en mängd olika material. Stort sortiment i många olika färger och modeller. 

Visa alla produkter ››

Edet

Edet

Edet är ett av Sveriges äldsta varumärken som ägs av SCA och tillverkar nästan allt papper vid fina pappersbruk i Lilla Edet. Det har Edet gjort sedan 1881 och vet det mesta om mjukt toapapper, slitstarkt hushållspapper och mjuka näsdukar.

Visa alla produkter ››

Ejendals

Ejendals

Ejendals är ett familjeföretag som grundades redan 1949 i Leksand. Företaget är specialiserat på att utveckla, tillverka och marknadsföra skyddsskor och skyddshandskar.

Visa alla produkter ››

Elastomull

Elastomull

Elba

Elba

Elba hjälper dig att hålla ordning och reda på kontoret. Från deras stora sortiment säljer vi bl.a. hängmappar, plastfickor, register mm. 

Visa alla produkter ››

Elkrav

Elkrav

Arbetsbelysning med högsta kvalitet

Arbetsbelysning, fläktar och el-tillbehör av högsta kvalitet från Elkrav. I vårt sortiment hittar du arbetsbelysning för olika ändamål, och få det ljus du behöver efter dina förutsättningar och med högsta elsäkerhetskraven.

Visa alla produkter ››

Energizer

Energizer

Energizer är en världsledande tillverkare av batterier, batteriladdare och ficklampor för alla typer av situationer. Köp Energizer och du får garanterat batterier med lång livslängd och hög kraft. 

Visa alla produkter ››

Epson

Epson

Vi har förbrukningsmaterialet till din skrivare och kopiator från Epson. I denna kategori hittar du bläckpatroner, färgband, toner och reservdelar. 

Visa alla produkter ››

Ergotec

Ergotec

Ergotec tillverkar praktiska hjälpmedel som förenklar vardagen. Hos Städshop.se hittar du deras sortiment av skräpplockare och griptänger som gör det lätt att plocka upp alla typer av objekt från mark och golv.

Visa alla produkter ››

ES Pack

ES Pack

Pappersprodukter av högsta kvalitet

ES Pack erbjuder ett brett sortiment av marknadens bästa och mest populära pappers produkter. Hos Städshop hittar du bl.a. deras toalettpapper, torkpapper, industripapper och skyddshandskar av vinyl och nitril.  

Visa alla produkter ››

Esselte

Esselte

Kontorsprodukter från Esselte

I över 100 år har Esselte utvecklat funktionella, moderna och högkvalitativa kontorsprodukter. Stort sortiment för att tillgodose varje kontor med t.ex. lim och klister, dokumenthantering, tidskriftssamlare, skåp och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Etab

Etab

Etab är en specialistleverantör för alla varianter av tejp. Bland sortimentet finns aluminiumtejp, anti-halk-tejper, mattejp, tape för bygg och konstruktion, elektriskt isolerade tejper, isoleringstape, medicinska tejper och mycket mer. Kunder finns i så skilda branscher såsom bilindustri, telekom, sport, hälsovård, tillverkningsindustri och kontor. 

Visa alla produkter ››

Ethilon

Ethilon

Ethilon är ett varumärke från John & Johnson. De utgörs av en monofil syntetisk icke resorberbar sutur av polyamid. Med en Ethilon sutur får användaren en smidig och icke-resorberbar sutur av Polyamid 6 som ger en vävnadsvänlig, stark, smidig och lätthanterlig sutur 

Visa alla produkter ››

Ettore

Ettore

Professionell fönsterputsning från Ettore

Med ett Ettore fönsterputskit kan du vara säker på att du alltid får ett enastående resultat, effektiv och säker rengöring. Oavsett hur högt upp eller hur smutsiga fönster du har så kan du känna dig säker med Ettore fönsterputsprodukter.

Så här putsar du fönster

 • Fönster rengörs enklast med Ettore fönsterputsredskap och Ettore Squeeze off fönsterputsmedel (använd 2 teskeder till 4 liter vatten).
 • Börja med utsidan av fönstret.
 • Använd en Ettore Gold tvättpäls med ledat handtag för att tvätta av fönstret.
 • Bästa sätt att undvika fula ränder är att använda Ettore fönsterputsskrapa från sida till sida i svepande rörelser, eller dra rakt uppifrån och ner om det känns enklare.
 • Torka av nedersta fönsterkanten med en ren microfibertrasa.
 • Om fönstret öppnas inåt så tänk på att moppa golvet efter fönsterputsen och inte innan!
 • Glöm inte att öppna det inre mellanfönstret om du har 3-glasfönster för att rengöra alla glasytor om det är möjligt.
 • Passa även på att torka av persiennerna samtidigt då de samlar mycket damm.

Visa alla produkter ››

Euroclean

Euroclean

Från EuroClean har vi professionella grovrengöringsmedel för rengöring av ytor inom livsmedelsindustrier och även för andra hårt smutsade ytor. Hos oss hittar ni allt inom kem för rengöring och städning. 

Visa alla produkter ››

Evercare

Evercare

Evercares sortiment innehåller kvalitativa tunna skyddshandskar i latex, vinyl och nitril. Passar många ändamål som t.ex. livsmedelshantering och sjukvård eller situationer där du behöver skydd mot bakterier, gips, glasfiber, kemikalier mm.

Visa alla produkter ››

Exacompta

Exacompta

Exacompta hjälper dig håla ordning på kontoret med alla papper och blanketter. Hos oss köper du bl.a. deras arkivmapper, skrivplattor, pennställ, pappersregister, blankettboxar, boxmappar och tidskriftsamlare. 

Visa alla produkter ››

Expograf Cardkeep

Expograf Cardkeep

ExpoGraf CardKeep är Europas största tillverkare och distributör av tillbehör för säker id- och passerkortshantering. Bland sortimentet finns korthållare, nyckelband, nyckelbrickor och nyckelringar.

Visa alla produkter ››

Exxent

Exxent

Exxent tillhandahåller högkvalitativa tallrikar, muggar, bestick mm för kontor och restaurang. Hos oss hittar du deras bestick, kaffefat, äggkoppar, skålar, muggar och tallrikar. Perfekt när du behöver snyggt och stilrent porslin som tål mycket slitage och användning.

Visa alla produkter ››

Faber Castell

Faber Castell

Faber-Castell är en av världen största och äldsta tillverkare av pennor och konstnärsmaterial, samt kontorsverktyg som häftapparater, linjaler, suddgummin mm. 

Visa alla produkter ››

Fabfruitz

Fabfruitz

Fruktiga, fräscha och dekorativa luktförbättrare. Innehåller bara naturliga oljor. Dekorativ - passar både i hemmet och på kontoret. Långtidsverkande, räcker upp till 60 dagar. Barnsäkert lock, ingen risk för läckage eller spill.

Visa alla produkter ››

Fairy

Fairy

Fairy (varumärket Yes i Sverige) tillverkas och marknadsförs av Procter & Gamble. Produkten finns för diskning både för hand och i diskmaskin. Medlet finns i färgerna grönt (original), gult (med citrondoft) orange (med doft av äpple) samt blå (bakteriehämmande).

Visa alla produkter ››

Fall Safe

Fall Safe

Skyddsutrustning för säkra arbeten på hög höjd

Fall Safe är kända för sin säkerhetsutrustning som uppfyller högsta krav på kvalitet, säkerhet, komfort. Kvaliteten på alla Fall Safe-produkter återspeglar företagets långa erfarenhet och de stränga och krävande regler som styr produktutveckling och produktion. För säkra höjdarbeten inom telekom, vindkraftverk, tak, plattformsarbeten, trädbeskärning, konstruktion och räddningstjänst. FALL SAFE är ett internationellt certifierat företag enligt följande standarder: ISO9001: 2015 and Regulation (UE) 2016/425.

Produktutveckling med slutanvändarna i fokus

Fall Safe har ett praktiskt tillvägagångssätt för att utveckla och förbättra sina produkter. Genom att vara på plats där utrustningen används och lyssna på de proffs som använder säkerhetsutrusning varje dag. Genom användarnas feedback utvecklas produkter som hela tiden får högre komfort och säkerhet.

Frågor och svar om arbete på hög höjd

När ska jag använda fallskyddsutrustning?

När du arbetar på högre höjd än 1,80 meter.

Hur ska den personliga skyddsutrustningen inspekteras?

Utöver inspektionen inför varje tillfälle utrustningen tas i bruk, måste också ibland en grundligare inspektion göras av en behörig person. Frekvensen för denna djupgående inspektionen regleras av tillämplig lagstiftning för specifikt land och typ av arbete som utförs. Fall Safe rekommenderar en inspektion minst en gång var 12:e månad. För att bibehålla produktens spårbarhet ska du inte ta bort märkningar eller etiketter.

Hur ska jag förvara min utrustning?

Rengör och torka din utrustning vid behov. Förvara din utrustning på en rumstempererad, torr plats skyddad från UV-strålar och kemikalier.

Hur ska jag rengöra min utrustning?

Rengör syntetiskt rep och kroppssele i tvål och vatten för att ta bort smuts. Skölj dem med rent vatten. Lufttorka vid rumstemperatur. Använd inte rengöringsmedel då lösningsmedel kan skada syntetiskt material.

Visa alla produkter ››

Family Fresh

Family Fresh

Dofter med inspiration från naturen

Family Fresh är det största varumärket inom duschtvål inom dagligvaruhandeln i Sverige. Family Fresh har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till bra priser i stora familjeförpackningar som förgyller badrummet med sin stilrena design. 

Visa alla produkter ››

Fellowes

Fellowes

Effektivisera ditt arbete på kontoret eller hemmavid med skrivbordsprodukter, verktyg och maskiner från Fellowes. Hos Städshop hittar du deras kvalitativa skärmaskiner som gör det enkelt att beskära foton, trycksaker och dokument. 

Visa alla produkter ››

Fiberfix

Fiberfix

Fiberfix är ett relativt nytt varumärke, men bakom det finns en lång erfarenhet. Med hög kompetens har man producerat produkter av en hög kvalitet sedan 70-talet, inom områdena polyesterplast, epoxi, armering och andra typer av fyllmedel. Produktsortimentet är användarvänligt och är avsett för både yrkerspersoner som "hemmafixare". 

Visa alla produkter ››

Fighting Line

Fighting Line

Fighting Line tillverkar alla inom kontorsmaterial och förbrukningsartiklar till din skrivare och kopiator. I vårt sortiment hittar du bl.a. etiketter, pennor för anteckningar och presentation, märkband, batterier och överstrykningspennor.

Visa alla produkter ››

Filofax

Filofax

Filofax grundades 1920 i London och redan den första produkten baserades på en kalender med lösblad som du själv kan organisera utifrån ditt eget behov. Det gör Filofaxen till ett mycket sätt att planera och organisera ditt arbete och privatliv. Hos oss hittar du ett stort sortiment kalendrar i olika storlekar, färger och mönster. Vi har ett stort utbud av kalendrar och almanackor för handväskan, fickan, väggen och skrivbordet.

Visa alla produkter ››

Finish

Finish

Finish maskindisk

I mer än 60 år har Finish varit pionjärer inom maskindiskning och deras produkter gör att du får bästa möjliga resultat med din diskmaskin. I sortimentet återfinns diskmedel i tablett- och pulverform samt deras All In 1 Max Gel i flytande form.

Visa alla produkter ››

Fixor by Nitor

Fixor by Nitor

Fixor by Nitor är ett svenskt varumärke med över 100 års erfarenhet inom kemiska specialprodukter för städ och rengöring.

Med lättanvända och effektiva produkter har Nitor ett komplett sortiment produkter för pool, spa, rengöring, sanering, ytbehandling, underhåll och uppfräschning.

I sortimentet finns allt från pool rengöringsprodukter, målar- och fasadtvätt till specialprodukter som Nitor Textilfärg.

Visa alla produkter ››

Fixor Cleaning System

Fixor Cleaning System

Floor Solutions

Floor Solutions

Flux

Flux

Flux

Varumärket Flux består av en rad tandvårdsprodukter. Munskölj, Tuggummin, tandkräm för stora som små. Flux hjälper till att upprätthålla en god tandhälsa. 

Visa alla produkter ››

Foliodrape

Foliodrape

Foliodress

Foliodress

Forbo

Forbo

Forbo Flooring entrémattor

Från Forbo hittar du ett stort sortiment entrémattor av hög kvalitet som effektivt minskar kostnaderna för städning och underhåll. Många olika färger och mönster gör det enkelt att matcha din entré med din övriga inredning, oavsett om det är kontor, offentlig miljö eller hemma.!

Effektiva dörrmattor från Forbo

Genom att stoppa upp till 95 % av all smuts och fukt redan innan den kommer in i byggnaden minskar kostnaderna för rengöring samtidigt som du förlänger livslängden på dina golv och mattor. Tack vare olika material och strukturer stoppar mattorna effektivt regn, snö, grus och sand. Forbo Coral är marknadsledare inom textila entrémattor sedan 50 år tillbaka. Det garanterar ett högklassigt resultat utomhus, inomhus och andra cirkulationsområden som t.ex. hissar, trappor och gångvägar.

Visa alla produkter ››

Frida

Frida

Sedan 1947 har Frida hjälpt till med att hålla rent och fint i hemmet. Frida erbjuder ett heltäckande, sunt och innovativt städsortiment till konsumenter och proffs som på enklaste vis vill få ett bra städresultat. Sortimentet är framtaget för att täcka alla behov av städartiklar. Produkterna är noga utvalda för att möta högt ställda krav på kvalitet och funktion.

Frida Städ
Städ är det produktområde som ligger Frida allra varmast om hjärtat. Produkterna består av diskborstar, moppset, mikrofiberdukar, disktrasor, sopset, svampar, kvastar och mycket mer.

Frida Hygien
Den lite mjukare sidan av Frida. Sortimentet består bl.a av pappersnäsdukar, bomullspinnar, badsvampar och badborstar.

Frida Förvaring
Frida håller även ordning och reda i hemmet. Sortimentet består av förvaringslådor i olika storlekar och färger, plastbackar med eller utan lock, flipboxar, sortimentslådor, plastkorgar och mer därtill.

Visa alla produkter ››

Friendly

Friendly

Friendly Markers är Ballografs märkpennor som tillverkas i fabriken i Filipstad. Serien består av Highlighter, permanenta märkpennor och Whiteboardpennor. De utmärker sig särskilt genom sin miljövänlighet. Plasten som används är mijövänlig och pennkroppen består av returpapp.

Visa alla produkter ››

Function

Function

GBC

GBC

GBC är specialisten inom kontorsmaterial, lamineringsmaskiner och lamineringstillbehör. I vårt sortiment hittar du fickor, omslag och specialprodukter till GBC-lamineringsmaskiner. Våra ytterligare tillbehör täcker alla efterlamineringsbehov, till exempel klämmor för ID-kort, halskedjor och hålstansar, samt rengöringsark som alltid håller lamineringsmaskinen i optimalt skick. Genom att leverera kontorsmaterial till arbetsplatsen sedan 1947, har GBC stor erfarenhet av laminat som är designade för att förbättra, skydda och anpassa ditt arbete. Våra lamineringsfickor är perfekta för att skydda anslag och dokument, och varierar från bekväma  Peel’n Stick™-fickor som kan fästas på de flesta ytor, däribland glas, metall eller anslagstavlor, till tjocka A4-förpackningar i färg som sätter en färgklick på innehållet eller presentationer.

Visa alla produkter ››

GE

GE

GE – General Electric är en av världens största tillverkare inom elektronik, belysning mm. Hos oss hittar du deras LED-lamport och lysrör.

Visa alla produkter ››

Gear by Carl Douglas

Gear by Carl Douglas

Gear by Carl Douglas är ett svensk varumärke inom mode och accessoarer. Hos oss hittar du deras sortiment av mobiltelefonfodral för Iphone- och Samsungmobiler. Fodralen är i form av plånböcker som skyddar skärmen och har plats för dina kontokort och körkort. 

Visa alla produkter ››

Gelia

Gelia

El- och VVS-tillbehör från Gelia

Gelia har artiklar inom el och vvs som passar både proffs och konsument. Hos oss hittar du bl.a. deras förlängningssladdar, elkablar, förgreningsdosor, timers och jordfelsbrytare.

Visa alla produkter ››

Generic Brands

Generic Brands

Geotiles

Geotiles

Geotiles sortiment erbjuder den mest avantgardistiska designen med utmärkt kvalitet för bästa livslängd. Den höga kvaliteten har lett till att Geotiles numera säljs i över 100 länder på alla kontinenter. Köper du Geotiles får du spanska klinker av högsta kvalitet tillverkade av bästa råvaror under strikta förhållanden och kontroller för att garantera en konsekvent hög kvalitet på varje klinker.

Visa alla produkter ››

Gevalia

Gevalia

Gevalia är ett varumärke för kaffe som bland annat tillverkas vid kafferosteriet på Alderholmen i Gävle. Det är känt för sin slogan "(Vilket kaffe skulle du bjuda på) om du fick oväntat besök?". Märket är känt över hela världen och säljs i butiker och genom postorder som exklusivt kaffe i till exempel USA. Namnet Gevalia togs fram av ett par språkkunniga gävlebor som översatte namnet på sin stad från svenska till latin och betyder alltså Gävle. 

Visa alla produkter ››

Gigaset

Gigaset

Gigaset AG, tidigare känt som Siemens telefoni, är ett multinationellt företag baserat i München, Tyskland. Företaget är mest aktivt inom kommunikationsteknik och tillverkar bl.a. DECT-telefoner som du hittar i vårt sortiment. Trådlösa telefoner med anpassade funktioner för att fungera effektivt på kontor och i reception.

Visa alla produkter ››

Gillette

Gillette

Gillette hudvårdsprodukter

Hygienprodukter och rakning är något som de flesta män använder dagligen och Gillette har ett komplett sortiment av hudvård och rakprodukter. Idag erbjuder Gillette även ett komplett sortiment av rakprodukter för kvinnor. I sortimentet finns produkter för rakning, hudvård och även specialprodukter exempelvis rakgel och även produkter före och efter rakning.

Visa alla produkter ››

Gipeco

Gipeco

Gipeco utvecklar professionella rengöringsmedel som ger god städekonomi och ett mindre slitsamt arbete. Gipeco effektiviserar din städning med hjälp av ett komplett program och en kunskap om städning som utvecklats under mer än 40 år.

Visa alla produkter ››

Glade

Glade

Fräscha dofter med Glade

Glade tillverkar ljus, oljor, geler och sprayer som doftsätter alla utrymmen i hemmet. Med deras doftblock, luftfräschare och luktförbättrare är det enkelt att alltid ha ett fräscht och gott doftande hem.

Visa alla produkter ››

Go Paint

Go Paint

Go Paint

Ett varumärke inom måleriredskap. Det innefattar både redskap för att rengöra ytor, och annat förarbete, som måleriredskap som roller, penslar med mera. 

Visa alla produkter ››

GP Batterier

GP Batterier

1964 lanserade GP Batteries sitt första batteri för de transistorradios som vara populära på den tiden. Hos Städshop.se hittar du deras sortiment av klassiska AA-batterier, mindre AAA-batterier, C- och D-batterier och 9-voltsbatterier. 

Visa alla produkter ››

GP Design

GP Design

Granberg

Granberg

I mer än 50 år har Granberg levererat arbetsglädje och trygghet genom sina skyddshandskar av högsta kvalitet. De har ett räfflat mönster på handflatan och fingrarna vilket gör dem idealiska för användning i torra eller våta förhållanden tack vare den halksäkra ytan. Bomullsfodret inuti handskarna gör dem extra bekväma. Dessutom är de längre än vanliga handskar vilket ger skydd ovanför handlederna.

Visa alla produkter ››

Green Care

Green Care

Green Care tillverkar städkem av högsta kvalitet för professionellt resultat. I vårt sortiment från Green Care hittar du allrengöring, tvål, fönsterputsmedel, golvpolish, skurmedel, sanitetsrengöring, handdiskmedel och mycket mer. Stort sortiment till bästa pris.

Visa alla produkter ››

Grieg

Grieg

Grieg tillverkar anteckningsböcker av högsta kvalitet och funktion i ett stort antal olika modeller. Välj exempelvis mellan linjerat eller olinjerat papper, böcker avsedda för anteckningar eller skisser, olika storlekar som A5, A4 och A3 och huruvida du vill ha liggande eller stående format. 

Visa alla produkter ››

Gripen

Gripen

Aceton och lösningsmedel från Gripen

Gripen är en av Sveriges mest köpta nagellackborttagningsmedel. Tar mycket effektivt bort fläckar från lackbaserade målarfärger, lim, fett och olja på hårda ytor.

Visa alla produkter ››

Grippie

Grippie

Blixtlåspåsar i olika storlekar

Grippie är blixtlåspåsar tillverkade av 100% förnybara resurser i form av sockerrör. Dessa miljövänlig påsar har samma egenskaper som konventionell polyeten när det gäller tillämpning, prestanda och återvinningsbarhet.

Visa alla produkter ››

Grumme

Grumme

Grumme erbjuder dig ett brett sortiment av effektiva och miljövänliga tvättmedel, rengöringsmedel och diskmedel. Samtliga produkter tillverkas i Sverige. På så sätt blir transporterna kortare och utsläppen lägre. Grummes dofter är baserade på de mest allergi- och miljöanpassade parfymerna som går att uppbringa. Alla produkter är dessutom biologiskt nedbrytbara och miljömärkta med Svanen eller Bra Miljöval.

Visa alla produkter ››

Haemolance

Haemolance

Hagerty

Hagerty

Hagerty grundades under sent 1800-tal i South Bend, USA. Inledningsvis såldes silverpolish på postorder. Under 1950-talet utökades verksamheten och de började utveckla andra smycken, silverföremål och bestick. Med denna kunskap har man i dag utvecklat ännu fler produkter avsedda för att ta hand om våra värdefulla ting, oavsett om det gäller ädla stenar, smycken, metaller, textiler eller annan ytbehandling. Att ta hand om dina dyrbara ägodelar är Hagertys uppdrag!

Visa alla produkter ››

Hailo

Hailo

Hailo har sedan 1947 utvecklat produkter för att göra arbetet enklare och säkrare för branschprofessionella och DIY-entusiaster. Som en ledande tillverkare av stegar och avfallskorgar säljs idag Hailos produkter över hela världen. Inom Städshops sortiment finns stegar för hem och trädgård som erbjuder säkerhet och funktionalitet på högsta nivå.

Visa alla produkter ››

Hako

Hako

Städmaskiner för proffsbruk

Sedan 1948 har Hako GmbH, baserat nära Hamburg, utvecklats till en ledande internationell tillverkare av golvvårdsmaskiner, rengöringsmedel och underhållsutrustning för utomhusbruk. Det rengöringstekniska produktsegmentet omfattar sopmaskiner och dammsugare, skurmaskiner, polermaskiner, mattvättar samt rengöringsmedel och underhållsprodukter.

Visa alla produkter ››

Hama

Hama

Hama har tillbehören för din dator och mobil

Hama har tillbehören för din mobiltelefon, digitalkamera, videokamera, bärbara dator, pc, hemmabio, spelkonsol, kablar, reseladdare, ciggladdare och mycket mer. Oavsett vilken teknisk pryl det gäller har Hama rätt tillbehör för varje enhet.

Visa alla produkter ››

Hammerite

Hammerite

Hammerite metallfärg för högsta skydd

Med Hammerite Metallfärg skyddar och målar du snabbt och effektivt metallytor. Till skillnad från traditionell metallfärg kan du med Hammerite måla direkt på rost. Produkternas speciella 3-i-1 egenskaper gör att du varken behöver rostskydda eller grundmåla före täckmålningen. Du får ett långvarigt skydd från rost samtidigt som du får en vacker yta. Du kan välja mellan tre olika ytskikt: hamrad, semimatt eller högblank. Hammerite Direct to Galvanized Metal Paint kan du applicera direkt på förzinkade ytor - ingen grundfärg behövs. Färgen är lätt att använda, luktar svagt, ger ett långvarigt skydd och det bästa av allt är att du behöver bara måla ett lager. I Hammerites sortiment hittar du även grundfärg som underlättar arbetet för dig som behöver extra fäste för icke-järnhaltiga samt järn-haltiga metaller.

Visa alla produkter ››

Happy Bird

Happy Bird

Hartmann

Hartmann

Hartmann ScandiCare är specialister på användarvänliga produkter och innovativa lösningar till sjukvården.

Visa alla produkter ››

Hedlunds

Hedlunds

Hedlunds Pappersindustri AB tillverkar och säljer julpapper, presentpapper, bokomslag, hyllpapper, band, rosetter, etiketter och presentpåsar. Allt du behöver för födelsedagsfirandet, skolstarten eller återkommande högtider. Hedlunds är Nordens ledande leverantör av produkter till presentinslagning.

Visa alla produkter ››

Hegu

Hegu

Hegu

HEGU har tillverkat akupunkturnålar för engångsbruk under eget namn sedan det tidiga 1990-talet. HEGU har en utbredd kundkrets i Europa och är Skandinaviens ledande tillverkare av akupunkturnålar.

Visa alla produkter ››

Heine

Heine

Heine är en global marknadsledare inom tillverkning av primära diagnostiska instrument i över 70 år. Heine fortsätter att utveckla och tillverka HEINE-instrument vid sina anläggningar i Tyskland med den mest moderna tillverkningstekniken.

Visa alla produkter ››

HemoCue

HemoCue

Hemocue är ett varumärke specialicerat på teknologi för snabbtester av blodvärden. Branschledande inom patientnära system med tillförlitliga resultat.

Visa alla produkter ››

Henkel

Henkel

Henkels varumärken står för hög kvalitet och innovation och värderas högt på marknaden av såväl konsumenter som industrin. Henkel finns i Norden med alla tre divisioner och har sitt nordiska huvudkontor i Stockholm, lokalkontor i Danmark och Finland samt två fabriker som levererar det senaste inom limteknik. Henkel är verksam i hela världen med ledande varumärken och teknologier inom tre affärsområden: tvätt och hushållsrengöring - hår och kroppsvård - lim, tätning och ytbehandling.

Tvätt och Hushållsrengöring
Affärsenheten tvätt- och hushållsrengöring i Norden arbetar med en produktportfölj med lokala och internationella varumärken inom: Tvättmedel, Diskmedel, Rengöringsmedel för hårda ytor, Badrumsvård, Metallputs, Luftvård och Skovård. I Sverige säljer Henkel varumärken som Häxan och WC Bref.

Lim, Tätning och Ytbehandling
Henkels tekniska produkter för industrin är uppdelade i fem varumärkesgrupper - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson och Aquence. För konsumenter och professionella användare fokuserar Henkel på de fyra globala varumärkesplattformarna Pritt, Loctite och Pattex.

Visa alla produkter ››

Herdins

Herdins

Herdins historia började redan på 1700-talet med färgtillverkning. En verksamhet som med åren har utvecklats till ett företag med produkter inom ytbehandling, textilvård, hushållsprodukter och kroppsvård.

Visa alla produkter ››

Herma

Herma

Självhäftande etiketter och märkningsmaskiner

Herma är Europas ledande tillverkare av självhäftande teknik. Sedan 1906 har Herma glädjat sina med självhäftande material och etiketter till märkningsmaskiner. Herma tillverkar starkt självhäftande material, högkvalitativa etiketter och exakta modulära märkningsmaskiner. De innovativa limbindningarna, självhäftande etiketterna och märkningsmaskinerna från HERMA erbjuder också en lösning för dina behov.

Visa alla produkter ››

Himla

Himla

Himla är ett svenskt inredningsföretag som i över 25 år tillverkat produkter med skandinavisk enkelhet. Deras breda sortiment innehåller vackra textiler för hemmets alla rum som t.ex. ditt badrum, kök, matsal, sovrum mm. De flesta av Himlas produkter är gjorda av linne och andra naturmaterial som ull, silke och bomull.

Visa alla produkter ››

Honeywell

Honeywell

Honeywell Safety Products tillverkar säkerhetsprodukter för att täcka alla behov inom varierande arbetsuppgifter och yrken. Sortimentet har högsta funktionalietet och kvalitet för att garantera högsta arbetskydd. Hos oss hittar du bl.a. hörselskydd, ansiktsvisir, andningsmasker, skyddshandskar och skyddskläder, skor och hjälmar.

Visa alla produkter ››

Housegard

Housegard

Sedan 1991 har Housegard utvecklat produkter inom brandsäkerhet som erbjuder vi brandskydd för alla hem och behov. I sortimentet hittar du bland annat brandsläckare med marknadens högsta släckeffekt 55A, effektiva brandfiltar, brandstegar och brandvarnare.

Visa alla produkter ››

Hozelock

Hozelock

Med över 50 års erfarenhet av trädgårdsarbete utvecklar Hozelock trädgårdsprodukter som gör att du får ut det mesta av din trädgård. Bland produkterna återfinns bl.a. vattenspridare, slangar, slangkopplingar, slangvindor och vagnar, spray- och sprinklerpistoler.

Visa alla produkter ››

HP

HP

Hewlett-Packard, eller HP, är ett amerikanskt företag som numera huvudsakligen tillverkar persondatorer, skrivare, servrar, digitalkameror, handdatorer, miniräknare. I vårt sortiment hittar du bläckpatroner, fotopapper, toners till laserskrivare, trummor för skrivare och kopiatorer. 

Visa alla produkter ››

HSM

HSM

HSM tillverkar dokumentförstörare som med hög säkerhetsnivå strimlar papper, häftklamrar, gem, CD-skivor och kreditkort till små partiklar på ett effektivt sätt. I vårt sortiment hittar du perfekta maskiner att ha på kontoret som gör sitt jobb effektivt med en låg ljudnivå.

Visa alla produkter ››

HTH

HTH

HTH återfuktar din hud

1970 revolutionerade HTH (Hjälper Torr Hud) konsumentmarknaden med hudprodukter som gör huden mjuk och smidig på naturens eget sätt. Deras handkrämer och hudlotion är svaret för dig som ofta drabbas av torr hud genom deras unika förmåga att återfukta huden.

Visa alla produkter ››

Hudosil

Hudosil

Mjukgörande hudkräm från Hudosil

Hudosil är en svensktillverkad hudvårdsserie med bl.a. den mycket populära hudsalvan som med sin höga fetthalt och mjukgörande egenskaper hjälper många som har problem med torr hud. Flera av produkterna är helt parfymfria och det övriga sortimentet är milt parfymerade.

Visa alla produkter ››

Hultafors

Hultafors

Hultafors tools är ett ledande varumärke när det kommer till utveckling och tillverkning av handverktyg. I över 130 år har Hultafors tools tillverkat verktyg som professionella hantverkare har förlitat sig på.

Visa alla produkter ››

Humbrol

Humbrol

Humbrol har stolta anor inom färgtillverkning. Idag har Humbrol en världsomspännande försäljning, och är en av de största och mest erkända tillverkarna av modellfärger. Oavsett om du behöver färger för modeller, hantverk eller om du bara behöver färg för att restaura färgskador på saker i hemmet har Humbrol något för dig.

Visa alla produkter ››

Hundens

Hundens

Hundtillbehör från Hundens

I sortimentet ingår bl.a. matskålar, hundfiltar och torkdukar. 

Visa alla produkter ››

Hygienteknik

Hygienteknik

Hygienteknik tillhandahåller ett komplett produktprogram av städvagnar och redskap med ergonomisk inriktning för den professionella städmarknaden samt levererar rengörings- och metodlösningar för professionella användare. Bland sortimentet finns deras egna varumärken Activa och MAX och andra varumärken som borgar för högsta kvalitet.

Visa alla produkter ››

Hykab

Hykab

Hykab är specialisterna på nytänkande design inom källsortering och kontor. Produkterna återfinns inom avfallshantering, industri, städning och mycket mer. Här hos oss på Städshop hittar du deras soptunnor, städvagnar och tillbehör.

Visa alla produkter ››

Håbeco

Håbeco

Habeko tillverkar säkerhetsskåp, dokumentskåp och kassaskåp av högsta kvalitet – Perfekt anpassade för både kontor och hem när du behöver ha ordning och högsta skydd av viktiga dokument, kontanter, hårddiskar, fotosamlingen mm. Stort sortiment med skåp i olika storlekar och prisklasser. 

Visa alla produkter ››

Häxan

Häxan

Har du prylar i silver eller mässing hemma som blivit fläckiga eller tappat glans? Då är svaret att använda det klassiska märket Häxan. Häxan puts- och poleringsprodukter ger en skinande glans, snabbt och skonsamt. Passar till de flesta metaller och blanka ytor i hemmet. Utmärkt till att putsa rostfritt, krom, mässing, koppar, zink, nickel och tenn.

Visa alla produkter ››

IBM

IBM

Tillbehör och reservdelar till din skrivare och kopiator från IBM

Beställ enkelt hem slitdelar, reservdelar och färgband till din skrivare, märkmaskin och kopiator från IBM.

Visa alla produkter ››

ID Identity

ID Identity

Sedan 1983 har ID Identity skapat kvalitetskläder för företag och evenemang. ID designar och tillverkar vardags- och företagskläder med en snygg, klassisk, tidlös och långvarig design som inte går ur modet och håller passform och tvättar efter tvätt. Sortimentet innehåller ikoniska klassiker som har designrötter mer än 26 år tillbaka i tiden. Hemligheten bakom en tidlös design är god kvalitet och funktionella detaljer. De är alla sanna exempel på klassiska stilar som inte går ur mode. Bäst av allt - samma stil i exakt samma färg kan beställas om och om igen - år efter år.

Visa alla produkter ››

Ifö

Ifö

Ifö Sanitär AB, tidigare Ifö-verken, är en av Nordens största tillverkare av VVS-produkter i porslin, plast och metall för badrum och kök. Ifö Sanitär är särskilt kända för produktionen av tvättställ, toalettstolar och badkar.

Visa alla produkter ››

Illbruck

Illbruck

Industri

Industri

Infibra

Infibra

Bänkpapper och torkpapper av högsta kvalitet

Infibra är leverantör av torkpapper och skyddspapper av högsta kvalitet. I sortimentet återfinns bl.a. bänkpapper för exempelvis britsar och massagebänkar, torkpapper och torktrasor för grovstädning, avtorkning och städning inom restaurang och kök. Deras supertjocka Absoft absorberar hela 10-15 ggr sin egen vikt jämfört med ca 5 ggr för vanligt papper. Torkpappret är dessutom så våtstarkt att det kan sköljas ur och återanvändas – Fantastiskt praktiskt för alla typer av städ- och torkuppgifter.

Infibra är mest kända för sin storsäljare Viscosoft bänkpapper som tillverkas i 100 procent viskos non-woven. Detta är en helt igenom förnybar klimatsmart träråvara som blir allt populärare bland massörer och sjukgymnaster. Infibra använder sig av lokal produktion med lokala råvaror där allt processas i Norden eller inom EU med dess hårda regelverk avseende miljöbelastning. Med Infibras egna varumärken Absoft och Viscosoft efterfrågas dessa torkpapper inom friskvård, sjukvård och verkstad.

Infibra erbjuder ett brett sortiment av standard torkprodukter för industri och verkstad idag levererar Infibra pappersprodukter till såväl tung industri till små verkstäder. Efterfrågar du torkpapper av högsta kvalitet som tål att bli blött utan att gå sönder? Infibra torkpapper med airlaidkvalitet ger extremt hög absorptionsförmåga och våtstyrka.

Visa alla produkter ››

Info Notes

Info Notes

Intersurgical

Intersurgical

Jabra

Jabra

Jabra tillverkar bl.a. headset för kontor och callcenters med bullerdämpning och överlägset ljud, bluetooth-headset för dator och mobil, trådlösa högtalare, sporthörlurar för jogging och trådlösa HIFI-hörlurar. 

Visa alla produkter ››

Jalas

Jalas

Jalas skyddsskor och skyddssandaler har en unik passform som är speciellt tillverkad för skandinaviska fötter. Jalas upprätthåller den höga nivå på kvalitet, komfort och säkerhetsfunktioner som har varit dess signum ända sedan 1916. Med 100 års erfarenhet vet Jalas hur man utformar skyddsskor som är bekväma, har låg vikt och förbättrar din hållning. I Jalas sortiment hittar du kängor med halksäker, stötdämpad sula, spiktrampsskydd och värmebeständig yttersula, skyddsskor med lätt aluminiumtåhätta, halksäker yttersula och ventilationsnät samt flera andra modeller av skyddsskor av hög kvalitet.

Visa alla produkter ››

Jb Eyewear

Jb Eyewear

JB Eyewear startade i juni 2006 med inriktning på import och försäljning av läsglasögon, solglasögon samt reseprodukter. Företaget växte och utvecklades 2010 till JB Eyewear AB. 

Visa alla produkter ››

Jobmate by Matting

Jobmate by Matting

Matting grundades 1970 och är en ledande leverantör inom ergonomi för kontor och skola. Ledorden är hälsa och funktion och i sortimentet finns bl.a. ergonomiska möss och styrdon, belysning och matt- och golvskydd för kontorsstolar.

Visa alla produkter ››

Jobout

Jobout

Ergonomiska produkter för kontoret

Produkterna från JobOut är speciellt framtagna för att förbättra ergonomin och hälsan på arbetet oavsett ifall arbetet sker vid skrivbordet på arbetsplatsen eller vid köksbordet i hemmakontoret.

Visa alla produkter ››

Jonmaster

Jonmaster

Golvmoppar och torkdukar av högsta kvalitet

Jonmaster har ett sortiment inom golvrengöring av högsta profffskvalitet. Golvmoppar, skrubbmoppar, fuktmoppar, moppstativ, teleskopskaft mm.

Visa alla produkter ››

Jontec

Jontec

Rengöringsmedel från Jontec

Jontec tillverkar professionella rengöringsmedel för allmän rengöring och golvvård. I sortimentet återfinns bl.a. golvpolish, såpa, golvvax och polishborttagning. 

Visa alla produkter ››

Jopa

Jopa

Pärmar från Jopa med högsta kvalitet

Högkvalitativa pärmar från Jopa till marknadens bästa priser. I denna kategori beställer du enkelt gaffelpärmar, register och ryggetiketter som gör det enkelt att organisera dina papper, räkningar och dokument. 

Visa alla produkter ››

Jordan

Jordan

Jordan är specialister med lång erfarenhet av tandborstar, munvård och tandhälsa. Jordan utvecklar, tillverkar och säljer produkter av högsta kvalitet som förebygger och löser problem inom dessa områden.

Visa alla produkter ››

Karamello

Karamello

Kask

Kask

Kask skyddshjälmar av högsta kvalitet

KASK, baserat i Italien, är specialiserade på att utveckla, designa och tillverka skyddshjälmar av högsta kvalitet. Inom alla tillämpningsområden är KASK-hjälmar i framkant, vare sig det är skidåkning, cykling, bergsklättring, ridning, räddnings- eller säkerhetsvärlden. KASK föddes 2004 och är ett relativt ungt företag, men tack vare ett begåvat team av expertingenjörer och partnerskap med Italiens marknadsledande fabriker har företaget på denna korta tid genomgått en enorm utveckling som präglats av framgång hela vägen.

Visa alla produkter ››

Katrin

Katrin

Katrin levererar hygienpappersprodukter och lösningar för offentliga toaletter, kontoret, industrin och livsmedelshanteringen. Katrin är en del av en finländsk skogsindustrikoncern med verksamhet som omfattar hela kedjan för virke som mjukpapper och pappersprodukter för bakning och matlagning, kartong, massa, träprodukter, virkesanskaffning och skogsservice.

Visa alla produkter ››

KBM Professional

KBM Professional

KBM Professional utvecklar städutrustning för så ergonomisk och effektiv städning som möjligt. KBM är ett komplett varumärke inom professionell städning och rengöring.!

Komplett städsortiment från KBM Professional

För att utföra daglig städning klarar du dig helt med produkter från KBM Professional. KBM är utvecklat för högsta miljökrav, effektivast städning och till lägsta kostnader tack vare sin effektivitet.

I KBMs stora sortiment ingår bl.a:

 • Städredskap som dukar, mikrofibermoppar, stativ och skaft, städvagnar och massvis med tillbör som effektiviserar din städning.
 • Kemprodukter för interiör, sanitet, golv, industri, disk och tvätt.
 • Avfallshantering: Säckar och påsar för alla typer av avfall.

Visa alla produkter ››

Keba

Keba

Pärmar för kontor och hem

KEBA Sweden AB utvecklar och marknadsför högkvalitativa produkter och system för dokumenthantering och presentation. Med en förstklassig känsla för kvalitet, design och funktion är våra produkter en innovativ valmöjlighet. I både form, funktionalitet och utförande är KEBAs breda ergonomiska förvaringssortiment bästa vägen till ett ordnat och lätthanterligt kontor. Allt för att underlätta din arbetsdag.

Visa alla produkter ››

Keba Sweden

Keba Sweden

Kensington

Kensington

Kensington är ledande inom skrivbords- och mobilenhetstillbehör sedan nästan 35 år. Kensingtons erbjuder ett omfattande sortiment av prisbelönta produkter av högsta kvalitet och bästa ergonomi.

Visa alla produkter ››

Kingston

Kingston

Kingston Technology Corporation är ett amerikanskt multinationellt datateknikföretag som utvecklar, tillverkar, säljer och stöder flashminneprodukter och andra datorrelaterade minneprodukter, liksom HyperX-märket headset, solid state-enheter, tangentbord, musmattor och annan spelutrustning.

Visa alla produkter ››

Kleenex

Kleenex

Kleenex är det ledande varumärket inom pappersservetter och pappersnäsdukar. 

Visa alla produkter ››

Klorin

Klorin

Klorin är en produkt som hjälper dig att hålla hygieniskt rent i hushållet. Bakterier syns inte med blotta ögat. Men de kan orsaka dålig lukt och i värsta fall kan sprida smitta. Klorin innehåller natriumhypoklorit, samma ämne som tillsätts för desinfektion av vårt dricksvatten.

Klorins egenskaper när det gäller desinfektion är väl dokumenterade. Klorin används t ex när man desinfekterar vattentankar i båtar och sommarstugor. Klorin används på hotell, i resturanger och storkök för att garantera god hygien. Klorin används också inom sjukvården som ett ytdesinfektionsmedel för att förhindra smittspridning. Använd Klorin om du känner oro för bakterietillväxt i kök, infektionsrisk i badrum och toalett, vid dålig lukt i våtutrymmen samt vid missfärgad tvätt. Klorin tar bort alla kända bakterier, svampar och sporer.

Klorin fungerar bäst i vattentemperaturer upp till 40 grader. Vid höga koncentrationer är det lämpligt att använda gummihandskar.

Visa alla produkter ››

Knorr

Knorr

Färdigmat och soppor från Knorr

Buljong, fond, måltidslösningar, soppor, snacks och såser. Oavsett vad du lagar mat passar Knorr-produkter perfekt till din mat och får fram naturlig smak.

Visa alla produkter ››

Konica Minolta

Konica Minolta

Köp reservdelar och tillbehör till din skrivare och kopiator från Konica Minolta. I vårt sortiment hittar du bl.a. lasertoner, bläckpatroner och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Konkret

Konkret

Från Konkret säljer vi verktyg och tillbehör för målning och tapetsering av ditt hus eller lägenhet. 

Visa alla produkter ››

Konstsmide

Konstsmide

Konstsmides sortiment omfattar energisnål belysning för funktion och dekoration året runt. Här hittar du allt inom utebelysning, trädgårdsbelysning, ljusslingor för utom- och inomhusbruk, dekorationsljus för hem och trädgård och självklart adventsljusstakar, adventsstjärnor och julgransbelysning.

Visa alla produkter ››

Konsumentkemi

Konsumentkemi

Konsumentkemi grundades 1972 i Brålanda och tillverkar årligen ca. 1 000 000 liter rengöringsmedel. Bland sortimentet återfinns disk- och tvättmedel, rengöringsmedel för livsmedels- och verkstadsindustri, fordonsrengöringsmedel samt produkter för lokalvård.

Visa alla produkter ››

Koss

Koss

Koss är en amerikansk tillverkare av hörlurar av högsta kvalitet. I dag erbjuder Koss ett komplett utbud av mer än 40 olika modeller av stereohörlurar t.ex. trådlösa hörlurar, headsets och In-Ear perfekta för mobiltelefoner och portabel ljudutrustning.

Visa alla produkter ››

Kron

Kron

Kron International AB är ett helsvenskt företag sedan 1871 med utveckling, tillverkning och försäljning från fabriken i södra Sverige. Sortimentet innehåller städredskap för hushållsstädning och för den professionella marknaden; diskborstar, moppar, sopskyfflar, klädvård, sopborstar mm.

Visa alla produkter ››

Kung Markatta

Kung Markatta

Kung Markatta är en pionjär inom ekologisk och hållbar mat. Deras produkter är alltid ekologiska och hållbara. De söker alltid de bästa produkterna på marknaden, vilket visar sig i smak och innehåll. 

Visa alla produkter ››

Kyocera

Kyocera

Kyocera skrivare och kopiatorer är kostnadseffektiva, tillförlitliga, användarvänliga och miljövänliga. Hos oss hittar du slitdelar och förbrukningsartiklar till kontorets alla maskiner.

Visa alla produkter ››

Kärcher

Kärcher

Kärcher är en tysk tillverkare av rengöringsapparater och komplett rengöringsutrustning. Redan 1950 lanserade Kärcher högtryckstvätten och har sedan dess varit ledande på området. Förutom högtryckstvättar tillverkar och säljer Kärcher idag ett omfattande sortiment av rengöringsutrustning: grovdammsugare, trädgårdspumpar, fönstertvättar, ångtvättar, skurmaskiner, sopmaskiner, och industridammsugare.

Visa alla produkter ››

L Littmann Quality

L Littmann Quality

Lahega

Lahega

Lahega har ett brett sortiment av professionella medel för avfettning och fordonstvätt. Spolarvätska för rengöring och avfrostning av bilars vindrutor, bakrutor och strålkastare. Även under sommaren är det bra att använda spolarvätska eftersom den hjälper till att hålla vindrutan ren från trafikfilm, insekter och liknande.

Glykol (Kylarglykol, Kylarvätska) är viktig för bilens motor. Den ska skydda mot korrosion, transportera bort överskottsvärme och ge skydd mot frysning. Lahega har en så kallad Longlife glykol med hög kvalitet som håller korrosionsskyddet längre.

Visa alla produkter ››

Lambi

Lambi

Lambi har som mål att erbjuda det allra mjukaste hushålls- och toalettpappret på marknaden. Med stort fokus på människa och miljö var Lambi det första toalettpappret som rekommenderades av Astma & Allergi förbundet och de flesta produkterna i sortimentet är Svanenmärkta.

Visa alla produkter ››

Lanab Group

Lanab Group

Lape

Lape

LAPĒ Collection

Visa alla produkter ››

Laurel

Laurel

I över 60 år har tyska Laurel tillverkar smarta produkter för kontor och hem. Sortimentet består av pappersklämmor, gem, magneter och produkter för dokumenthantering. 

Visa alla produkter ››

Lavazza

Lavazza

Lavazza är ett familjeägt kafferosteri från Turin i Italien, grundat 1895. De importerar kaffe från olika länder runtom i världen, bland annat Brasilien i Sydamerika, Guatemala i Centralamerika, Uganda i Afrika, Vietnam i Asien och Mexiko i Nordamerika. Kaffet distribueras sedan till 90 olika länder. I Lavazzas sortiment finns kaffekapslar och pods, malt kaffe, kaffebönor och snabbkaffe. Upptäck varför Lavazza är det kaffe som italienarnas älskar mest.

Visa alla produkter ››

Lavoro

Lavoro

Arbetsskor och skyddsskor från Lavoro

Hos Lavoro är användares säkerhet, arbetsmiljö och hälsa högsta fokus. I över 30 år har Lavoros vision varit att kombinera skor med högsta komfort, funktionalitet och estetik. I 3 decennier har Lavoro varit en av de mest kända europeiska tillverkarna av professionella skor för sektorer som: industri, bygg, logistik, transport, underhåll, elektronik, gruvdrift, hälsovård, skogsbruk och militär. Lavoro exporterar 80% av sin produktion till mer än 50 marknader över hela världen.

Rätt arbetsskor innebär högre säkerhet

Människor påverkas både fysiskt och psykiskt om deras fötter är trötta, varma, kalla och utsatta för mekaniska risker. Alla som känner smärta i fötterna får en försämrad koncentration och kan öka risken att agera på ett osäkert sätt och orsaka olyckor på jobbet. Därför får bekväma och säkra arbetsskor aldrig kompromissas med när det gäller arbetsmiljö.

Skor med ventilation och dämpning

CLIMA CORK SYSTEM är en unik lösning för Lavoro som gör det möjligt att skapa en välventilerad och naturlig miljö för fötterna. Genom ett isolerande korklager mellan sula och innersula reglerar CLIMA CORK SYSTEM värmen och kylan i skorna och ger extra komfort. Korken skapar naturligt ett slags "fotavtryck" som bidrar till minskad trötthet genom att fördela kroppsvikten jämnt.

RESPONSIVE SHOCK ABSORPTION (RSA) är ett patenterat system som revolutionerar stötdämpningen i skon. Med en öppen och extra dämpande slagzon blir skorna mer bekväma att stå och gå i.

Unikt utformade skor för varje arbetssituation

Lavoros CUP-modell utvecklats för att minimera tröttheten hos yrkesverksamma inom logistikbranschen, till följd av långa perioder med stående, ständiga rörelser, gods och godsstöd. Denna utmaning motiverade designen av en sula med högre dämpning av häl och fotvalv. Inspirerad av fotbollsvärlden består skosulan av en serie "dubbar" utformade utifrån den naturliga gångcykeln.

 • Hjälper till att utforma de mest lämpliga modellerna för varje arbetsmiljö.
 • Analysera fötter från professionella grupper med hjälp av tryckplattformar och 3D-skanning.
 • Rekommenderar den bästa typologin för skor som passar de olika yrkenas utmaningar.
 • Övervakar dess effektivitet in situ för att förbättra skyddsnivån såväl som fotens hälsa.

Visa alla produkter ››

Legamaster

Legamaster

Legamaster tillverkar kommunikationshjälpmedel för kontoret och konferensrummet. Bland sortimentet finns skrivtavlor, pennor, planeringstavlor, anslagstavlor, affischramar mm. Allt du behöver för möte, brainstorming och anteckningar.

Visa alla produkter ››

Leitz

Leitz

Leitz är en leverantör av kontorsmaterial, kontorslösningar och pappersarkivering. Bland sortimentet finns pärmar, arkivlådor, häftapparater, hålslag och laminering.

Visa alla produkter ››

Letts of London

Letts of London

1812 förändrade John Letts för alltid hur vi organiserar vårt dagliga liv genom att kombinera en dagbok med en kalender. Han var därmed upphovsmannen till världens första kommersiella dagbok. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av storlekar, mönster och material. Från lyxprodukter i italienskt läder till unikt modernt  mönstrade och färgglada omslag. Välj kalendrar med sidor för dag, vecka eller månad i olika layouter.

Visa alla produkter ››

Lexmark

Lexmark

Lexmark är ett privatägt amerikanskt företag som tillverkar laserskrivare och bildprodukter. Hos oss köper du reservdelar, toner och bläck till din skrivare, kopiator, kassamaskin och mycket mer. 

Visa alla produkter ››

Libero

Libero

I 60 år har Libero varit synonymt med blöjor. Libero blöjor finns i 7 olika storlekar för barn upp till 30 kg. Bland deras Svanenmärkta blöjor finns Libero Baby Soft, Libero Comfort och Libero UP&GO.

Visa alla produkter ››

Liberon

Liberon

Lack, bets, impregnering och vax av högsta kvalitet

Oavsett om du oljar in din nylagda trädgårdsaltan eller vill polera ett antikt parkettgolv, har Liberons förstklassiga professionella sortiment produkten för dig. Från snabbtorkande olja och trälack till snabbtätningsmedel och yttre träskydd. Liberons avancerade teknik levererar oslagbar kvalitet och ger överlägsna resultat med långvariga garantier för både den skickliga specialisten och den inhemska användaren. Det är inte konstigt att Liberon lyckats behålla sin marknadsposition sedan 1932. 

Visa alla produkter ››

Libresse

Libresse

Libresse har utvecklat mensskydd sedan 1940-talet och jobbar ständigt med utveckling av sortimentet för att skapa produkter som är följsamma och ger bästa skydd mot läckage.

Visa alla produkter ››

Lifetime

Lifetime

Liljeholmens

Liljeholmens

Köp klassiska stearinljus från Liljeholmens hos oss. I vårt sortiment hittar du bl.a. antikljus, julgransljus, kronljus, kanalljus, värmeljus och mycket mer. 

Visa alla produkter ››

Lindhaus

Lindhaus

Lineafix

Lineafix

Dekorplast och insynsskydd

Dekorplast, även kallad kontaktplast och möbelfolie, är perfekt för den som gillar att inreda och förnya ditt hem och inredning. Lineafix tillverkar och levererar fönsterfilm och dekorplast av högsta kvalitet. De är dekorativa och gör det enkelt att göra ditt hem lite extra snyggt. Linea Fix är ett insynsskydd för fönster. Filmen fäster helt utan klister med hjälp av statisk elektricitet.

Visa alla produkter ››

Linex

Linex

Pennor, linjaler, passare och pennvässare av högsta kvalitet

Linex utvecklar de mest exakta och användarvänliga rit- och mätverktygen för att hjälpa och inspirera användarna att skapa bättre resultat. Företaget Linex bildades 1935, och under åren efter andra världskriget ökade försäljningen och exporten snabbt. Linex blev snabbt känt som ett av världens ledande företag inom ritartiklar. Sortimentet innehåller allt från radergummin, trianglar och linjaler till skärknivar, skärmattor, nautiska verktyg och måttband.

Visa alla produkter ››

Lintex

Lintex

Lintex tillverkar skrivtavlor för kontor och skolor, men gör det med en skärpa och finess som i väldressat mode. Produkterna adderar stil och designhöjd i en värld där estetiken har legat i skuggan under decennier. Skrivtavlor, kontorsskärmar och ljudabsorbenter har varit skolornas och konferensrummens anonyma arbetshästar. 

Visa alla produkter ››

Lipton

Lipton

 

Från Lipton hittar du en mängd olika teer, alltifrån klassiska Earl Grey till moderna smaksättningar och te-sorter.

Visa alla produkter ››

Liv

Liv

Varumärket Liv från tillverkaren Clemendo erbjuder produkter inom desinficering, hudvård och rengöring samt produkter inom lokalvård för samtliga branscher. Liv erbjuder effektiva och skonsamma rengöringsprodukter som är anpassade för regelbunden städning och utan onödigt slitage på ytor och material. Den höga kvaliteten gör produkterna lämpade för sjukvård, kontor, hotell, restauranger, caféer och alla andra arbetsplatser där det är viktigt att minska bakterier och virus. Hos oss hittar du ytdesinfektion, hudkräm, handdesinfektion, tvål och klotterborttagning.

Visa alla produkter ››

Logitech

Logitech

Logitech är ett schweiziskt producent av högkvalitativa tillbehör för datorer och mobiler. Företaget utvecklar produkter inom navigation, videokommunikation, samarbete, musikåtergivning och det smarta hemmet. Ledande på marknaden när det gäller tangentbord, datormöss, tablets, webbkameror, Bluetooth-högtalare och fjärrkontroller.

Visa alla produkter ››

Lojer

Lojer

Lojer är en finsk tillverkare av möbler för medicinsk vård och fysioterapi. 

Visa alla produkter ››

Luctra

Luctra

Arbetsbelysning med högsta design och kvalitet

Luctra levererar det bästa ljuset praktiskt taget överallt, oavsett om det är på kontoret, hemma eller till och med utomhus. Luctra är märket för bra arbetsljus på kontoret eller hemma. Ljus som inte bara lyser upp, utan också gör användarna mer nöjda, mindre trötta och kanske till och med lite mer framgångsrika. Detta fungerar eftersom det ger rätt impulser för varje situation, helt i linje med användarens personliga behov.

Visa alla produkter ››

Lux

Lux

LUX är ett globalt varumärke och tillverkare av tvål, duschcreme, badskum, schampo och balsam.

Visa alla produkter ››

Lyra

Lyra

Frisläpp din kreativitet med Lyra pennor

Lyra är en av de äldsta tillverkarna av färgpennor i världen och har levererat kvalitetsprodukter till konstnärer, skolor och kontor i hela Europa sedan 1806. Lyra utvecklar ständigt sitt utbud av kvalitetsprodukter för att uppfylla alla typer av konstnärliga behov med miljön i åtanke. 

Visa alla produkter ››

Mabs

Mabs

Mabs kompressionsstrumpor (stödstrumpor) används för att förebygga åderbrock och blodproppar. Därutöver används de för numera även vid träning för att förbättra återhämtningen efter ett ansträngande träningspass eller lopp.

Visa alla produkter ››

Mail Lite

Mail Lite

Mailman

Mailman

Mailman tillhör Sveriges mest sålda affärskuvert och är tillverkat av vitt obestruket papper. Passar till det mesta, från fakturor och betalningspåminnelser till direktreklam och information i större upplagor.

Mailman finns i ett brett sortiment med både fukthäftande och självhäftande klaffar samt Peel & Seal- förslutning.

Hela serien svanmärkt.

Visa alla produkter ››

Marigold

Marigold

Marigold har producerat gummihandskar under en lång tid och har stor erfarenhet av vilka typer av egenskaper och skydd som behövs. Hos Städshop.se finns ett brett sortiment för olika behov. T.ex. universalhandskar för industriarbete och liknande, tunna latexhandskar för högsta ergonomi och fingertoppskänsla, tjocka handskar för grövre industriarbeten, sanering och rengöring, arbete med kemikalier och läkemedel, handskar tillverkade av nitril lämpliga för städning, livsmedelshantering, tryckeriarbete m.m.

Visa alla produkter ››

Marketing Material

Marketing Material

Marvy Uchida

Marvy Uchida

Högklassiga pennor för ditt kreativa arbete

Marvy Uchida tillverkar konst- och kontorsmaterial för leverans över hela världen. Hos oss kan du köpa deras fineline-pennor, gelpennor i massor av färger, stiftpennor med blyerts i olika hårdhet, kulpennor, märkpennor och whiteboardpennor. 

Visa alla produkter ››

Matting

Matting

Matting grundades 1970 och är en ledande leverantör inom ergonomi för kontor och skola. Ledorden är hälsa och funktion och i sortimentet finns bl.a. ergonomiska möss och styrdon, belysning och matt- och golvskydd för kontorsstolar.

Visa alla produkter ››

Max

Max

MAX är ett varumärke från Hygienteknik och har ett stort sortiment inom städutrustning. Bl.a. finns torkdukar, dammvippor, duschskrapor, diskborstar, fönsterskrapor, golvrakor, moppar, golvrondeller, latexhandskar, sopsäckar, microfiberdukar, städvagnar för proffs och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Maxiflex

Maxiflex

Maxiflex har satt standarden för handskar till precisionsarbeten i torr miljö. God ergonomi tack vara god ventilation, 25 % tunnare än de flesta motsvarande handskar, perfekt passform och optimalt grepp i alla situationer.

Visa alla produkter ››

Medema

Medema

Medema är ett varumärke specialiserat på träningsredskap och rehabiliteringsutrustning. 

Visa alla produkter ››

Mediplast

Mediplast

Medline

Medline

Melitta

Melitta

Melitta är en tysk tillverkare av kaffemaskiner, kaffebryggare, kaffefilter och producent av kaffe. I över 100 år har Melitta innoverat (uppfinnare av det första kaffefiltret) och levererat kaffeprodukter av högsta kvalitet. Hos Städshop.se hittar du deras glaskannor, avkalkningsmedel, kaffebryggare, filter och vattenkokare.

Visa alla produkter ››

Melolin

Melolin

Mepilex

Mepilex

Mepitel

Mepitel

Mepitel är ett varumärke inom Mölnlyckekoncernen. Produkterna baseras på Safetac, ett silikonbaserade materialet som minskar smärtan för patienten vid sårbehandling. 

Visa alla produkter ››

Mepore

Mepore

Varumärke från Mölnlycke. Specialiserat inom självhäftande absorberande förband. förbandet andas och absorberar vätska. Baksidesfilmen är vattenavvisande och skyddar såret mot kontaminering. Enkel och bekväm att använda.

Visa alla produkter ››

Mercator Medical

Mercator Medical

Mercator Medical är ett företag som tillverkar medicinsk skyddsutrustning, så som engångshandskar, medicinska engångsförkläden och kirurgisk skyddsutrustning. 

Visa alla produkter ››

MerxTeam

MerxTeam

MerxTeam är en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Hos oss på Städshop hittar du bl.a. ett sortiment bestående av köksutrustning och köksredskap.

Visa alla produkter ››

Mesoft

Mesoft

Mesoft är ett varumärke inom Mölnlycke. Det utgörs av absorberande kompresser och torkdukar som kan användas till rengöring av hud inför kirurgiska ingrepp, rengöring av sår och för att suga upp sårsekret när det används som ytterförband. 

Visa alla produkter ››

Mesorb

Mesorb

Mesorb är ett varumärke från Mölnlycke. Det är specialiserat på högabsorberande förband med vätsketät barriär. Den vätskeavstötande baksidan skyddar exempelvis kläder och sängkläder från läckage. 

Visa alla produkter ››

Meto

Meto

Meto är en tillverkare som erbjuder ett komplett system av märkmaskiner för prismärkning och skyltning. 

Visa alla produkter ››

Mextra

Mextra

Mextra är ett superabsorbant och fungerar utmärkt på måttligt till kraftigt vätskande sår. Mextra har en baksida som andas och som är vattenavvisande. Den skyddar även mot vätskegenomträngning, vilket skyddar kläder sängkläder mm. 

Mextra kan med fördel användas tillsammans med primära förband som Mepitel®, Mepitel® One, fiberförband eller Melgisorb® Plus.

Visa alla produkter ››

Micropore

Micropore

Micropore

 

Varumärke från Kemikoncernen 3M.

 

Mikroporös Kirugisk tejp.

Latexfri och hypoallergen för känsliga patienter

Hög genomsläpplighet för att bevara huden intakt

Visa alla produkter ››

MiniCollect

MiniCollect

Mirka

Mirka

Världsledande inom slipning och ytbehandling

Mirka är världsledande inom slipmaterialteknologi och erbjuder ett brett sortiment  högklassiga slipprodukter, verktyg och hela slipsystem för speciella behov.  Mirka är specialist på flexibla slipmaterial och leverantör av kompletta slipsystem som möjliggör dammfri ytbehandling. Mirkas produkter tillverkas i Finland och över 97 % av produkterna säljs i mer än 100 länder runt om i världen. 

Visa alla produkter ››

Moccamaster

Moccamaster

Moccamaster tillverkar prisvinnande kaffebryggare av högsta kvalitet. Perfekt för både hem och kontor tack vare sin höga kapacitet. 

Visa alla produkter ››

Moleskine

Moleskine

Moleskin är sinnebilden för anteckningsböcker av högsta kvalitet och stil och hör till mångas absoluta favoriter. Allt papper i Moleskines produkter är syrafritt vilket innebär att bladen inte kommer att gulna med tiden. I vårt sortiment hitta du ett brett utbud av Moleskineböcker för anteckningar, skisser och konstverk.

Visa alla produkter ››

Molicare

Molicare

Moliform

Moliform

Moliform är ett varumärke specialiserat på inkontinensskydd. 

Visa alla produkter ››

Mollelast

Mollelast

Moillelast är ett varumärke från Lohmann Raucher specialiserat på tillverkning av elastiska bandage. Dessa är speciellt utvecklade för att inte begränsa rörligheten hos den som bär dem. T.ex. när de löper över leder. Bandagen tillåter även huden att andas i mesta möjliga mån.

Visa alla produkter ››

Mondi

Mondi

Mondi är en totalleverantör av pappersprodukter av högsta kvalitet för både konsument och industri. Från kontorsartiklar som kopieringspapper i många format och kvalitet, till förpackningar och påsar för elektronik, mat, byggmaterial och trädgårdsavfall mm.

Visa alla produkter ››

Monitor

Monitor

Svenska skyddsskor och arbetsskor

Monitor är ett svenskt varumärke som på kort tid har blivit en av Skandinaviens ledande tillverkare av skyddsskor tack vare sin höga bekvämlighet och komfort. Monitor är en ny generation skyddsskor som kombinerar skyddet hos traditionella arbetsskor med komforten och designen hos moderna trekking- och fritidsskor. 

Visa alla produkter ››

Morphy Richards

Morphy Richards

Köksapparater i klassisk snygg design

Morphy Richards är ett brittiskt märke av elektriska apparater med huvudkontor i South Yorkshire, England. Morphy Richards specialiserar sig på brödrostar, hårtorkar, brödmaskiner, vattenkokare och smörgåsbrödrostar och andra apparater. I vår e-handel kan du bl.a. köpa brödrostar, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugnar och stavmixrar för matlagningen. 

Visa alla produkter ››

Motor Scrubber

Motor Scrubber

Motorscrubber är specifikt designar för att rengöra alla de ställen som är svåra att nå med större städmaskiner. MotorScrubber användarvänlighet gör maskinerna otroligt enkla att hantera och gör att du kan rengöra väggar såväl som golv utan problem. Ideala användningsområden är pooltvätt, badrum, trappor, väggar och andra ytor som inte kan rengöras med traditionella maskiner.

Visa alla produkter ››

Mousetrapper

Mousetrapper

Mousetrapper utvecklar och designar produkter för att avhjälpa datorrelaterade belastningsproblem sedan 1994. Med hjälp av ergonomer, fysioterapeuter och designers har mousetrapper utvecklat en rad attraktiva produkter med optimal funktion och komfort.

Visa alla produkter ››

Mr Muscle

Mr Muscle

Mr Muscle är en produkt för riktigt svårlösta proppar och problem vid dålig genomströmning i rören. Speciellt bra för att lösa fett. Kan även användas till rengöring av trämöbler och smutsiga betonggolv.

Visa alla produkter ››

MSA

MSA

MSA Safety är en ledande leverantör av skyddshjälmar för arbete inom sektorer som bygg, räddningstjänst, industri, gruvdrift och allmännyttiga bolag. MSA Safety grundades redan 1914 och är världsledande inom utveckling, tillverkning och leverans av säkerhetsprodukter som skyddar människor och infrastrukturer för anläggningar. MSAs sortiment inkluderar bl.a. andningsskydd, fasta gas- och flamdetekteringssystem, personlig skyddsutrustning, brand- och räddningshjälmar och fallskyddsanordningar.  

Visa alla produkter ››

Multicopy

Multicopy

Kopieringspapper och skrivarpapper för högsta utskriftskvalitet

Multicopy är inte bara miljövänligt utan det bockar av alla rutor som krävs för ett kontorspapper. Ett hållbart, premiumpapper för alla dina kontorsmaskiner och det enda papper som en arbetsplats behöver. Enkelt inköp, enkel användning, nöjda kunder och nöjda kollegor. Multicopy har ColorLok-teknik som ger utskrifter som är skarpa, tydliga och fria från fläckar och fläckar. Multicopy-familjen av miljövänliga papper inkluderar Multicopy, premiumpapper för alla kontorsmaskiner, Multicopy Presentation för lysande, skarpa och klara färgutskrifter och Multicopy Zero, ett koldioxidneutralt kopieringspapper certifierat av Natural Capital Partners.

Visa alla produkter ››

Multiplex

Multiplex

Multiplex är en serie vitamintillskott som bl.a. C-vitaminbrus, vitamin- och mineraltabletter och kalcium. Alla vitamintillskott i Multiplex-serien är utvecklade för att på bästa sätt tillgodose det dagliga behovet av vitaminer och mineraler.

Visa alla produkter ››

Myclick

Myclick

Mäster

Mäster

Mäster är tillverkaren med erfarenhet av penslar och målning i över 100 år. I sortimentet ingår allt som behövs för att måla om huset, lacka om dina möbler mm. Högsta kvalitet för både proffs och hemanvändare. 

Visa alla produkter ››

Nedis

Nedis

Hemelektronik och tillbehör till bästa pris

I vårt sortiment från Nedis hittar du bl.a. elkablar, förlängningssladdar, grenuttag, dokumentförstörare, fasta telefoner för kontoret, lamineringsmaskiner, fläktar och värmare för inomhusanvändning, och alla typer av sladdar och adaptrar för din mobiltelefon, dator, skrivare och projektor. 

Visa alla produkter ››

Nelson Garden

Nelson Garden

Nelson Garden är idag en av Nordens största fröföretag. De är dessutom en ledande aktör inom trädgårdsbranschen, som utöver fröer även säljer lökar, redskap, växtvård, redskap och inte minst ett av nordens bredaste sortiment av förodlingsprodukter.

Visa alla produkter ››

Nescafe

Nescafe

Stort sortiment snabbkaffe för kontor och hem

Nescafé är ett varumärke för snabbkaffe från Nestlé. Det finns cirka 170 olika Nescafé-varianter i världen. I Sverige finns omkring 15 olika varianter, bland annat ice coffee, café au lait, espresso, capuccino och latte macchiato. 

Visa alla produkter ››

Neutral

Neutral

Neutral är tvättmedlet för dig med känslig hud och lätt får allergiska reaktioner mot tvättmedel och parfym. Neutral har i mer än 25 år motarbetat allergier och utvecklat milda kvalitetsprodukter – Därför innehåller inga av deras produkter parfymer, färgämnen eller parabener. Neutral samarbetar med Astma- och Allergiförbundet och är det bästsäljande varumärket för känslig hud i Skandinavien.

Visa alla produkter ››

Neutralle

Neutralle

Neutralle doftsprayer i flera olika dofter avsedda för automatiska doftdispensrar. Vårt sortiment består av Apelsin-Grape, Mango-Peach och Citron-Lime.

Visa alla produkter ››

New Idea

New Idea

Maskinknutna mattor från New Idea

Maskinvävda designmattor tillverkade i polypropylen som är lätt att rengöra och hålla rent från damm och ludd. 

Visa alla produkter ››

Nexa

Nexa

Designade brandsläckare och brandfiltar

Nexa utvecklar och marknadsför produkter inom trådlös styrning (smarta hem) och brandskydd (trygga hem). Nexa har ett flertal produktvarumärken som säljs via de största butikskedjorna inom gör-det-själv segmentet samt grossister runt om i landet.

Visa alla produkter ››

Nilfisk

Nilfisk

Nilfisk professionella städprodukter

Med över 100 års erfarenhet av städprodukter, levererar Nilfisk produkter med mål att överträffa kundens förväntningar. professionella rengöringsbranschen har gjort Nilfisk till specialister inom rengöring. Erfarenhet, ekonomi, ergonomi och miljöansvar finns inkluderade i varje produkt Nilfisk producerar.

Alla Nilfisk produkter uppfyller internationella säkerhetskrav och produceras I enlighet med internationella krav på kvalitet. Nilfisk har ett brett sotiment av produkter som alla har fyra saker gemensamt: de är produktiva, användarvänliga, pålitliga och lätta att underhålla.

I sortimentet återfinns kombimaskiner, Våt & torrsugare, Sopsugsmaskiner, Högtrycksmaskiner, Matt-tvättmaskiner, Konsumentdammsugare, Vagnar, Moppar, Stativ och skaft, Borstar, Fönsterputs, Rondeller, Dukar, Golvrakor, Rengöringsmedel, Underhållsmedel, Industrirengöringsmedel, Hygienprodukter, Tvättmedel.

Visa alla produkter ››

Nivea

Nivea

NIVEA erbjuder ett brett sortiment av hudvårdsprodukter för alla. De aktiva ingredienserna är alla inspirerade av naturen för att verka i harmoni med huden. NIVEA har ett komplett sortiment hudvårdsprodukter för hela kroppen och alla hudtyper. De framhäver din naturliga skönhet.

Visa alla produkter ››

Nivex Topsafe

Nivex Topsafe

Nobo

Nobo

Nobo glastavlor, whiteboards och blädderblockstativ

Nobo är det främsta varumärket i Europa för att kommunicera visuellt. Mycket snygga produkter som passar in alla typer av kontorsmiljöer med fokus på funktionalitet och elegans. I sortimentet återfinns whiteboards, anslagstavlor, skyltning och gatupratare, avskärning till kontor och reception, stafflier och låsbara anslagstavlor för offentliga miljöer.

Visa alla produkter ››

Nordex

Nordex

Miljövänligt städkem och städutrustning

Nordex rengöringsmedel och städutrustning har utvecklats för att möta behoven hos professionella användare inom städbolag, offentlig sektor och andra företag som värdesätter effektiva, högkvalitativa och miljövänliga produkter.

Visa alla produkter ››

Nordic Brands

Nordic Brands

Nordic Office

Nordic Office

Nordic Office är en leverantör av kontorsprodukter från internationella varumärken av högsta kvalitet. 

Visa alla produkter ››

Nordic Time

Nordic Time

Nordic Time tillverkar väggklockar anpassade för både hem och kontor. 

Visa alla produkter ››

Nordiska Plast

Nordiska Plast

Hos Städshop.se har vi ett sortiment från Nordiska Plast som innehåller matlådor, hinkar, förvaringslådor, köksprodukter och kundkorgar. 

Visa alla produkter ››

Norstedts

Norstedts

Väggkartor från Norstedts

Norstedts grundades 1823 och är Sveriges äldsta förlag. Vi ger ut skönlitteratur, sakprosa, lyrik, kokböcker och andra faktaböcker. I vårt sortiment hittar du bl.a. kartor i olika storlekar för undervisning och dekoration.

Visa alla produkter ››

North Aid

North Aid

NothAid är ett danskt varumärke som tillverkar Första Hjälpen-produkter av högsta kvalitet. Stort sortiment anpassad för barn, sport-skador, kit för bilen och semestern, plåster, bandage och mycket mer. 

Visa alla produkter ››

NPA Plast

NPA Plast

NPA Plast erbjuder avfallspåsar, påsar för papperskorgar, bärkassar för butiker och tåliga plastsäckar för grovavfall och livsmedel. 

Visa alla produkter ››

NT Cutter

NT Cutter

Numatic

Numatic

Numatic är en av världens största tillverkare av städmaskiner såsom dammsugare, våtdammsugare, mattvätt, skurmaskiner och kombiskurmaskiner. De har ett brett sortiment av städmaskiner så att du kan hitta en städmaskin som passar ditt behov.

Visa alla produkter ››

Nutisal

Nutisal

Nutisal för förstklassig nötsmak

Verksamheten startade i en butik i Beirut, Libanon. Där, redan 1948 utvecklades ett unikt sätt att rosta utan olja kallat ”torrostning”. Nutisal tog denna teknik till Europa och utvecklade en rad torrostade mixar. Eftersom ingen olja används i processen kan konsumenten njuta av den verkliga smaken av nötter.

Visa alla produkter ››

OBH Nordica

OBH Nordica

Designade hushållsprodukter av högsta kvalitet

OBH Nordica Sweden AB är ett nordiskt företag som är specialiserat hushållsapparater för kök, hår- och kroppsvård samt köksredskap. Hos oss på Städshop.se hittar du bl.a. deras blenders, brödrostar, elvispar och hushållsvågar.

Visa alla produkter ››

Ocean

Ocean

Oftast tvingas konsumenten välja mellan rengöringsprodukter som är effektiva, billiga eller miljövänliga. Med Ocean är det precis tvärtom. En Oceanprodukt kompromissar inte om effektivitet, pris eller miljöpåverkan. Tack vare att de är högkoncentrerade och effektiva, räcker de dubbelt så länge och ger ett bättre resultat. Du får alltså mer rengöring för mindre pengar.

Trots den enastående rengöringsförmågan är Oceanprodukterna alltid lika skonsamma mot materialen som rengörs, mot miljön och mot de människor som använder dem. Många produkter har belönats med priser för sin effektivitet och miljöanpassningsförmåga och flera av dem rekommenderas av Astma och Allergiförbundet. Oceansortimentet utvecklas och tillverkas i Sverige i en klimatneutral produktionsanläggning. Produkterna är biologiskt nedbrytbara, innehåller ej zeoliter, fosfater och är inte testade på djur.

Visa alla produkter ››

OKI

OKI

Färgband och toner till till OKIs skrivare

I vårt sortiment hittar du färgband och toner till OKI:s prisbelönta serie med skrivare, faxar och multifunktionsprodukter. 

Visa alla produkter ››

Olda

Olda

Fritt från gluten, mjölk, doja och spannmål

Olda tillverkar ekologiska matprodukter fria från gluten som bl.a. majsmjöl, skorpor, knäckebröd, pepparkakor, rismjöl, chokladsnacks, ridsbröd och kanelsnacks. 

Visa alla produkter ››

Oliva

Oliva

Oliva by CCS är en hudvårdsserie som baseras på ekologisk olivolja som är känt för sina vårdande och återfuktande egenskaper. Välj Oliva om du vill ge din hud mesta möjliga omsorg och naturen minsta möjliga belastning.

Visa alla produkter ››

Olivedals

Olivedals

Ekologiska bröd med förstklassiga ingredienser

Olivedals tillverkar ekologiskt bröd bakat på noga utvalda ingredienser för att ge ett så näringsriktigt, gott och frasigt bröd som möjligt. Utan animaliska ingredienser eller tillsatt socker får du en god grund till ditt favoritpålägg.

Visa alla produkter ››

Olivetti

Olivetti

Toner och färgband till din maskin från Olivetti

Olivetti, Ing. C. Olivetti & Co., SpA. är en italiensk tillverkare av kontorsmaskiner. Olivetti grundades i Ivrea utanför Turin 1908 av Camillo Olivetti. Olivetti utvecklades till en av världens ledande tillverkare av skrivmaskiner och räknemaskiner.

Visa alla produkter ››

Omnigel

Omnigel

Omnistrip

Omnistrip

Omnistrip är ett varumärke från Hartmann. Dessa tillverkerkar en h ypoallergen suturtejp av hudfärgat non-wovenmaterial med polyakrylathäftmassa och rundade hörn. Extremt genomsläpplig för luft och vattenånga, vilket förhindrar maceration. Sitter säkert och kan tas bort utan smärta och utan att lämna klisterrester. Absorberar inte röntgenstrålar, temperaturbeständig och hållbar.

Visa alla produkter ››

Omron

Omron

Febertermometrar med exakt temperaturmätning

Omron tillhandahåller många typer av produkter och tjänster över hela världen för att mäta varje persons hälsostatus exakt och enkelt. I vårt sortiment hittar du termometrar för exakt mätning av feber i mun och öra. 

Visa alla produkter ››

Op-Site

Op-Site

Oral-B

Oral-B

Oral-B är kända för sina tandborstar, eltandborstar och tandkräm som gör att du enkelt uppnår en god munhygien och ett friskt leende. 

Visa alla produkter ››

Oras

Oras

Dusch- och köksblandare med prisbelönt design

Oras tillverkar blandare och duschar dem som uppskattar hållbarhet, högsta prestanda och design – ansvarsfullt tillverkade av de bästa, mest hållbara materialen.

Visa alla produkter ››

Oscar

Oscar

Oscar

Sveriges ledande leverantör av läkemedelskylskåp och undersökningsmöbler för sjukvård, apotek, skola och omsorg samt av fysioprodukter och hjälpmedel till professionella terapeuter.

Visa alla produkter ››

Osram

Osram

OSRAM är en av världens största tillverkare av ljuskällor och belysningssystem. I vårt sortiment hittar du Osrams halogenlampor och LED-lampor.

Visa alla produkter ››

Owatrol

Owatrol

Owatrol tillhandahåller trävårdsprodukter för dina utemöbler och din båt. Hos oss på Städshop.se hittar du deras teakolja och träolja för användning både inne och ute.

Visa alla produkter ››

Ox Group

Ox Group

Sortimentet från OX är höjer nivån för verktyg och tillbehör inom bygg och konstruktion. Med snickeriverktyg av hög kvalitet, murarverktyg, betongverktyg, gipsverktyg, elverktyg, säkerhetsutrustning och mycket mer är OX-produktsortimentet perfekt för många arbetsuppgifter. Som ett globalt företag utvecklas amerikansk och europeisk teknik för högsta innovation. Med extremt högkvalitativa produkter, ett starkt varumärke och konkurrenskraftig prissättning har OX varit en global framgång.

Visa alla produkter ››

Oxford

Oxford

Klassiska anteckningsböcker från Oxford

Oxford tillverkar ett brett utbud av klassiska och moderna anteckningsblock i en mängd olika färgalternativ, format, bindningar (limmade, häftade, dubbelspiral) och linjeringar som passar för varje tycke, smak och behov. Perfekt för skola, hem och kontor.

Visa alla produkter ››

Oxford Black & Red

Oxford Black & Red

Oxford Black & Red tillverkar anteckningsböcker och skissblock av högsta kvalitet. I vårt sortiment hittar du anteckningsböcker i storlekarna A5, A6 och B5. 

Visa alla produkter ››

Palaset

Palaset

Designad förvaring för kontor och hem

Finska Palaset tillverkar skrivbordsprodukter för hem- och kontorsförvaring som kännetecknas av modern minimalistisk design i ofta klar transparent plast. 

Visa alla produkter ››

Palmolive

Palmolive

Hud- och hårvård från Palmolive

Palmolive tillverkar hud- och hårvårdsprodukter med vårdande ingredienser och en härlig doft. I vårt sortiment återfinns Palmolives duschcremer, handtvål och deadoranter. 

Visa alla produkter ››

Pampers

Pampers

Blöjor från Pampers

Pampers är ett av marknaden ledande märken inom blöjor och tillhörande produkter. Hos Städshop hittar du Pampers blöjor för alla ålderskategorier. 

Visa alla produkter ››

Panasonic

Panasonic

Panasonic är den globala elektroniktillverkaren som producerar miljontals olika produkter inom olika segment och områden. I vårt fall säljer vi Panasonics tillbehör till skrivare, kopiatorer och dammsugare. Köp bl.a. bläckpatroner, färgband, trummor och dammsugarpåsar. 

Visa alla produkter ››

Paper Mate

Paper Mate

Paper Mate tillverkar kulspetspennor av högsta kvalitet som gör det till en fröjd att skriva för hand. Mycket bekväma och ergonomiska i sin utformning. 

Visa alla produkter ››

Papstar

Papstar

Papstar har ett stort sortiment av engångsartiklar och förbrukningsvaror riktat särskilt mot handel, hotell och catering. Sortimentet består av engångsporslin och förpackningar, dukning, servering och partytillbehör.

Visa alla produkter ››

Parker

Parker

Parker Pen Company är ett amerikanskt företag grundat av George Safford Parker 1888. I vårt sortiment köper du Parkers reservoarpennor, gelpennor, bläckpatroner, kulpennor mm. Högsta kvalitet för både hem och kontor som kommer att hålla under många år. 

Visa alla produkter ››

PCI

PCI

Med vårt sortiment från PCI får du professionella produkter som erbjuder de allra bästa möjligheterna för ett professionellt resultat. I över 60 år har PCI tillverkat byggprodukter med högsta kvalitet som står i en klass för sig. I vårt sortiment hittar du fäst- och fogprodukter för kakel, klinker och natursten som underlättar ditt jobb och ger konsekvent bra resultat. Det har gjort PCI till det självklara valet för proffsen. PCI tillverkar sina produkter i 3 tyska fabriker och varje dag rullar upp till 70 lastbilar ut - Det innebär att cirka 1.400 ton produkter varje dag skickas ut till olika byggprojekt runtom i världen. Givetvis uppfyller alla PCI-produkter alla lagar och reglar avseende hälsa, miljö och klimat för att garantera bästa arbetsmiljö.

Visa alla produkter ››

Peha-fix

Peha-fix

Peha-Fix är ett varumärke från Hartmann. Produkterna utgörs av Högelastisk formbar binda med högt naturfiberinnehåll och krusad vävstruktur. De kan används för alla typer av förbandsfixering, särskilt över leder och koniska och runda kroppsformer.

Visa alla produkter ››

Peha-micron

Peha-micron

Peha-Micron är ett varumärke från Hartmann som är specialiserat på operationshandskar. Peha-micron latex ger utmärkt taktil känslighet och har hög elasticitet och slitstyrka. Den anatomiska passformen gör det möjligt att bära handsken under en längre tid och motverkar handtrötthet. Peha-micron latex är en medicinteknisk produkt i enlighet med den europeiska standarden EN 455 och personlig skyddsutrustning i enlighet med den europeiska standarden EN 374. Lämpliga för hantering av kemikalier och cytostatika. AQL 0,65.

Visa alla produkter ››

Peha-taft

Peha-taft

Pelikan

Pelikan

Den första Pelikano-pennan introducerades på marknaden 1960 och var särskilt framtagen för att möta kraven på elevernas nskemål. Redan 1964 hade många miljoner studenter redan börjat använda Pelikano reservoarpenna och den hade gjort sitt intrång i skolan. Genom åren har Pelikano förbättrats och moderniserats mer och mer. Den största förändringen skedde nu - för att fira 50-års-årsdagen av Pelikano reservoarpenna. Den levereras i en helt ny design och följs den här gången av nya Pelikano Rollerball.

Visa alla produkter ››

Pendaflex

Pendaflex

Pendaflex tillverkar arkivprodukter och arkiveringsmaterial, märkningssystem och förnödenheter, rapportomslag och portföljer, inbundna böcker, bindemedel och lösbladstillbehör, plastkontorstillbehör och dokumentbindningssystem. Hos oss hittar du Pendaflex mappar för enkel sortering av dokument och kontrakt. 

Visa alla produkter ››

Penol

Penol

Penol märkpennor, fiberpennor och whiteboardpennor

Penol är en klassisk svensk tillverkare av pennor avsedda för anteckningar, whiteboardtavlor, märkning, hobby och färgglada fiberpennor för barn.  

Visa alla produkter ››

Pentel

Pentel

Pennor för kontor och hobby

I 70 år har Pentel försett världen med kvalitetsprodukter och varit ledande inom branschen när det kommer till innovation, miljövänlighet och produktgaranti. I vårt sortiment hittar du Pentels bläckkulpennor och fiberpennor.

Visa alla produkter ››

PepperPot

PepperPot

Från PepperPot hittar smarta produkter för kontor och företag. Behöver du någonting inom kontorsmaterial eller förbrukningsmaterial hittar du det hos PepperPot. I sortimentet återfinns pennor, kollegieblock, gummiband, gem, linjaler, plastfickor, pärmar, saxar och mycket mer. 

Visa alla produkter ››

Pepsodent

Pepsodent

Tandkräm och tandborstar från Pepsodent

Hos Städshop.se hittar du tandborstar och tandkräm i flera modeller från Pepsodent. 

Visa alla produkter ››

Peronda

Peronda

Den spanska tillverkaren Peronda har tillverkat väggplattor och golvplattor sedan 1827 vilket borgar för högsta kvalitet. Tack vare den långa historien inom den spanska kakel- och klinkerbranschen finns varumärket numera representerat i över 100 länder och är kända för sin hängivenhet och kvalitet. Då stort fokus ligger på forskning och produktutveckling ligger Peronda i framkant både när det gäller innovationer såväl som mönster- och färgtrender. Perondas breda och mångfacetterade sortiment gör att du enkelt kan hitta kakel och klinker för alla typer av rum oavsett vilken inredningsstil du eftersträvar.

Visa alla produkter ››

Petzl

Petzl

Skyddshjälmar och fallselar

Petzl är en fransk tillverkare av klätterutrustning och skyddsutrustning för arbete på höga höjder. Företaget skapades av grottutforskaren Fernand Petzl i mitten av 1970-talet. Deras tre specialiteter är:

 • Vertikala sporter: utrustning för bergsklättring, klättring, grottforskning etc.
 • Arbete vid hög höjd och räddning: lösningar för framsteg och säkerhet på svåråtkomliga arbetsplatser och teknisk räddning.
 • Strålkastare och pannlampor

Visa alla produkter ››

Philips

Philips

Hos Städshop hittar du batterier från Philips med högsta prestanda och livslängd. Perfekt för dina datortillbehör och fjärrkontroller.

Visa alla produkter ››

Pierre

Pierre

Högkvalitativa väskor från det svenska varumärket Pierre som inkluderar läderväskor, attachéväskor, datorväskor och dokumentmappar.

Visa alla produkter ››

Pierre Cardin

Pierre Cardin

Det finns ett fåtal designers som är så innovativa och djärva att deras namn blir kända hos allmänheten. En av dessa är formgivaren Pierre Cardin. Pierre Cardin föddes år 1922 i Italien, växte upp i Frankrike och lyckades skapa ett internationellt varumärke med en imponerande bredd av produkter. Cardin har formgivit produkter under ett flertal årtionden och i så skilda områden som kläder, cyklar, mattor, möbler och inredningsdetaljer – Alla i Pierre Cardins signaturstil.

Med en utbildning i arkitektur gjorde Pierre Cardin snabbt karriär inom modebranschen och startade upp sin egen ”haute couture”-ateljé. Cardin tog tidigt inspiration från andra länder och kulturer för att kunna bibehålla sin innovativa och nyskapande formgivning. Resultatet blev en stil som har beskrivits som en blandning mellan rymdålder och geometriska experiment och han blev tidigt en trendskapare med sitt avantgardistiska mode. Cardin applicerade sin distinkta och spännande stil på varje produkt som han formgav. Cardins mattdesign utmärks av en kombination av geometriska mönster och stilistiska element hämtade från mitten av 1900-talet. Alla mattor från Pierre Cardin är utsmyckade med en invävd inskription med designerns signatur för att symbolisera varumärkets tradition, historia och kvalitet.

Visa alla produkter ››

Pilot

Pilot

PILOT NORDIC AB

Från den amerikanska tillverkan Pilot har vi ett stort sortiment pennor, bl.a. överstrykningspennor, stiftpennor (0,5 och 0,7 mm), tåliga märkpennor, kulspetspennor i olika färg och spetstjocklek och bekväma gel-pennor för behaglig handskrift.  

Visa alla produkter ››

Plantronics

Plantronics

Plantronics headset ger överlägsen ljudkvalitet, stil och komfort. Sortiment innehåller produkter för användning tillsammans med dator, kontor, mobiltelefon och mycket mer. 

Visa alla produkter ››

Plastic Padding

Plastic Padding

Plastic Padding är ett mycket uppskattat och välkänt svenskt varumärke som grundades redan 1956. Plastic Padding erövrade Norden med sin produkt Kemisk Metall för 50 år sedan och levererar nu produkter för olika områden så som hemmet, båt och bil. Plastic Paddings fyllmedel och spackel fyller, monterar, tätar, reparerar och ersätter trä, metall, sten, glasfiber och hårdplast. Produkterna uppskattas för sina många utmärkta egenskaper och fördelar: de är lätta att använda, mångsidiga, snabbtorkande och starka, de krymper inte samt smidiga att efterbehandla.

Visa alla produkter ››

Playbox

Playbox

PLS

PLS

En totalleverantör inom städ och rengöring

Sedan starten i 1973 har PLS verkat för enkla och kostnadseffektiva rengöringsmetoder. Med begreppet enkelt menar PLS att det skulle räcka att använda ett fåtal produkter för att nå önskat resultat. Därför utvecklade PLS rengöringsprodukter som idag är marknadsledande i Norden.

Visa alla produkter ››

Plum

Plum

I över femtio år har Plum levererat effektiva och användarvänliga handhygienslösningar och första hjälpen-lösningar för din arbetsplats. Kundkretsen finns främst inom industri- och hantverkssektorn samt offentliga sektorn. Sortimentet består av handdesinfektion, handkrämer, handtvål och ögondusch. 

Visa alla produkter ››

PolyNature

PolyNature

Biologiskt nedbrytbara påsar

PolyNature tillverkar påsar av biologiskt nedbrytbar stärkelse som tillåter kompostering utan någon åverkan på djur- eller växtriket. Genom att välja produkter ur polyNATURE-serien värnar ni aktivt om miljön och bidrar till en långsiktigt hållbar utveckling.

Visa alla produkter ››

Polynova

Polynova

Polynova är ett av Sveriges ledande företag inom plastemballage och är verksamt över hela världen. Deras plastprodukter finns sektorer som handel, industri, bygg och hem. Påsar i serien PolyNature är tillverkade av biologiskt nedbrytbar stärkelse som tillåter kompostering utan någon åverkan på djur- eller växtriket. Hos Städshop hittar du deras fryspåsar, biosäckar och kraftiga sopsäckar.

Visa alla produkter ››

Post-it

Post-it

Vi har det du behöver, Post-it och Notes, självhäftande minneslappar. Post-It, kallad notis på svenska, är ett självhäftande pappersark som säljs i kub. Den vanligaste Post-It-lappen är kvadratisk och ljusgul, men de förekommer i nästan alla färger och former. Post-It-lappen uppfanns av Spencer Silver och Arthur Fry vid företaget 3M i USA, och introducerades år 1977. Vi har allt du behöver till lagret, butiken & kontoret. 

Visa alla produkter ››

PowerGrab

PowerGrab

Pressel

Pressel

Produkter för arkivering och kontor

Pressel tillverkar produkter för arkivering, lagring, förpackning, frakt, lagerutrustning samt kontorsmateriel, kopieringspapper, bläck och toner. Mycket prisvärt sortiment med hög kvalitet. 

Visa alla produkter ››

Primera

Primera

Primera tillverkar prisvärda förbrukningsvaror till din skrivare som bl.a. bläckpatroner och toner. 

Visa alla produkter ››

Pritt

Pritt

Pritt är ett varumärke inom lim, tejp och korrektur marknadsfört av Henkel. Pritt uppfann världens första limstift som vanligtvis återfinns i skolan och på kontor. Hos Städshop hittar du deras kvalitativa korrektur- och limrollers. 

Visa alla produkter ››

Pro Paint

Pro Paint

Pro Paint

Ett varumärke inom måleriredskap, inom vilket det finns en uppsjö olika rollers, rollerbyglar och penslar. 

Visa alla produkter ››

Proclean

Proclean

Profa Handisafe

Profa Handisafe

Profa Handisafe marknadsför personlig skyddsutrustning och hos oss på Städshop hittar du deras arbetshandskar, engångshandskar, hörselproppar, skoskydd och montagehandskar. 

Visa alla produkter ››

Proffer

Proffer

Proffer

Nordex Proffer är ett varumärke inom Nordexia. Produkterna i varumärket utgörs av städredskap av allra högsta kvalitet. Dessa används av professionell städpersonal för att uppnå bästa resultat på ett miljövänligt och resurseffektivt sätt.   

Visa alla produkter ››

Prols Fabrik

Prols Fabrik

Prols har levererat rengöringsmedel och städmaterial för professionella användare sedan 1909. Hos oss hittar du deras oljespån för upptagning av damm och smuts, samt limborttagare för att lösa mattlim. 

Visa alla produkter ››

Pukka

Pukka

Ekologiska hälsofrämjande teer

Pukka har ett brett sortiment av ekologiska teer som är mångas favorit. Pukka Herbs skapades i syfte att främja hälsan hos människorna, växterna och planeten. Hos oss hittar du bl.a. grönt te, chai-te, örtte mm.

Visa alla produkter ››

Purell

Purell

Handdesinfektion från Purell

PURELL Hand Sanitizer skapades 1988 för att tillgodose behoven av desinfektion hos vårdgivare och restauranger. Sjukvårdspersonal behövde eliminera bakterier på sina händer utan tillgång till tvål och vatten och restaurangpersonal behövde extra skydd för att minska riskerna med livsmedelshantering.

PURELL Hand Sanitizer var en stor framgång, inte bara för att det var effektivt (eliminerar 99,99% av de vanligaste bakterierna) utan också för att det var bekvämt, milt och ett nöje att använda. Dispensrarna och flaskorna kan placeras var som helst, så handhygien var inte längre begränsad till en diskbänk. 

1997 lanserades PURELL Hand Sanitizer för konsumentmarknaden och blev snart USAs populäraste handavfettningsmedel. Idag är PURELL Hand Sanitizer ett av världens mest erkända varumärken.

Visa alla produkter ››

QPT

QPT

QPT är varumärket som med produkter för alla målare, utvecklar och tillhandahåller funktionsstarka, slittåliga måleriverktyg samt tillbehör för såväl ”gör-det-självare” som proffs. I vårt sortiment hittar du QPTs blandningskärl, målarborstar, knivar, skyddsutrustning, svampar, moddlare, färghinkar, burköppnare och mycket mer. 

Visa alla produkter ››

Quartz

Quartz

Quartz tillverkar prisvärda väggklockor som passar lika bra på kontoret som hemma i köket. 

Visa alla produkter ››

Rapid

Rapid

Rapid är marknadsledande när det gäller häktning och håltagning för hem och kontor. Vårt sortiment från Rapid består av hålslagare, häftapparater och häftpistoler, samt tillhörande tillbehör som häftklamrar.

Visa alla produkter ››

Reebok

Reebok

Från Reebok hittar du deras bekväma fritidsskor som är mycket populära bland yrkesfolk som går och står mycket under arbetsdagen. Reebok grundades 1895 i Bolton England och blivit ett globalt varumärke tack vare sin sponsring av de olympiska spelen, och många professionella lag inom, basket, amerikansk fotboll och friidrott. 

Visa alla produkter ››

Rekal

Rekal

Rekal utvecklar, tillverkar och marknadsför disk-, rengörings- och desinfektionssystem för storförbrukare och professionell användning. Perfekt för restaurangen, skolköket eller industriköket. 

Visa alla produkter ››

Rexel

Rexel

Dokumentförstörare för kontoret

Rexel tillverkar kvalitativa kontorsprodukter till kunder över hela världen, som t.ex. dokumentförstörare, häftapparater, hålslag och laminatorer. Hos oss köper du högkvalitativa kontorsprodukter som hjälper dig att uppnå dina mål.

Visa alla produkter ››

Rhythm

Rhythm

Väggklockor för hem och kontor från Rhythm

Rhythm Watch är ett internationellt företag från Japan som är en av världens största tillverkare av klockor och urverk.

Visa alla produkter ››

Ricoh

Ricoh

Ricoh tillverkar skrivare och kopiator av högsta kvalitet för kontor – och givetvis erbjuder vi bläckpatroner, toner och trummor till deras populära modeller. 

Visa alla produkter ››

Rocketbook

Rocketbook

Framtidens anteckningsblock är här

Med Rocketbook Everlast kan du anteckna och skissa utan att skämmas. Rocketbook har sidor som känns som vanligt papper men den avancerade teknologin gör att du enkelt kan skicka iväg dina anteckningar och skissar till flera olika molntjänster. Det enda du behöver göra är att kryssa i längst ned på pappret vilken molntjänst du vill skicka till, exempelvis Dropbox eller Google Drive. 

Visa alla produkter ››

Roma

Roma

Härligt mjuka ryamattor

Roma tillverkar härligt mjuka och snygga ryamattor som pryder varje hem. I sortimentet finns ryamattor i flera olika storlekar och färger anpassade för vardagsrum och sovrum. 

Visa alla produkter ››

Royal Fushe

Royal Fushe

Lättskötta mattor i modern design

Royal Fushe är en serie exklusiva mattor tillverkade i Belgien. I vårt sortiment finns många olika storlekar, färger och mönster. Mycket enkla att rengöra och underhålla tack vare deras tillverkning i polypropylen.

Visa alla produkter ››

Rubbermaid

Rubbermaid

Rubbermaid är en amerikansk tillverkare av produkter av hushållsprodukter för hem och proffs. Deras sortiment består av matlådor, papperskorgar, sopkorgar och städvagnar för hotell och kontor. Hos Städshop.se hittar du vipplockskorgar, tvättvagnar, soptunnor, pedalhinkar och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Rust-Oleum

Rust-Oleum

Rust-Oleum är en tillverkare av skyddande färger och beläggningar för hemmabruk och industriellt bruk som effektivt motverkar korrosion från att skapas och spridas. Rust-Oleum grundades redan 1921 i USA och med en produktion på över 100 miljoner artiklar om året är Rust-Oleum också den största tillverkaren i marknadssegmentet. 

Visa alla produkter ››

Sabrosa

Sabrosa

Safe Way

Safe Way

Vi står och går mycket under dagarna utan att verkligen tänka på hur viktiga våra fötter är. Om du tar hand om dina fötter och tänker igenom vilka skor du väljer att bära kan du komma långt. I vårt sortiment hittar du komfortabla arbetsskor från SafeWay som ger rätt dämpning och skydd under långa arbetsdagar. 

Visa alla produkter ››

Salvequick

Salvequick

Salvequick är en marknadsledare inom plåster och är ett tryggt, säkert och pålitligt märke. Salvequicks sortiment består av plåster som är mjuka, elastiska, vatten- och smutsavvisande och låter huden andas. För kontor och skola finns Salvequick Plåsterautomater som är ett komplett och lättanvänt system där plåstren alltid finns färdiga att använda.

Visa alla produkter ››

Samarin

Samarin

Samarin för tillfällig halsbränna och sur mage

Samarin består till största delen av natriumbikarbonat och neutraliserar en liten mängd magsyra. Samarin Antacid innehåller även kalciumkarbonat vilket ger en bättre syraneutraliserande effekt.

Visa alla produkter ››

Samco

Samco

Golvvårdsprodukter från Samco

Vårt sortiment från Samco består av parkettrengöring och träsåpa av högsta kvalitet. 

Visa alla produkter ››

Samsonite

Samsonite

Samsonite är världens största väsktillverkare. Bolaget tillverkar allt ifrån stora resväskor till små necessärer. Hos oss på Städshop hittar du deras datorväskor som ger ett högt skydd för din dator och tillbehör. 

Visa alla produkter ››

Samsung

Samsung

I vårt sortiment från Samsung hittar du tillbehör och förbrukningsvaror till Samsungs skrivare och kopiatorer. Vi erbjuder artiklarna som passar de flesta modellerna på marknaden avsedda för både kontor och hem. 

Visa alla produkter ››

SanDisk

SanDisk

SanDisk Corporation är ett amerikanskt företag som konstruerar och tillverkar flashminneskort. SanDisk tillverkar många olika typer av flash-minnen, inklusive olika minneskort och en serie av USB-enheter.

Visa alla produkter ››

Sangenic

Sangenic

SaniFix

SaniFix

I vårt sortiment hittar du smidiga Sanifix-borstar för detaljrengöring. Utformad för att rengöra där det normalt är svårt att komma åt, t.ex. runt vattenkranar och spisplattor där kalk eller annan svår smuts byggs på. Utmärkt vid sanering efter bränder för att ta bort sot i fogar och svårtillgängliga skrymslen.

Visa alla produkter ››

Santa Maria

Santa Maria

Santa Maria är en svensk matproducent som tillverkar kryddor och mattillbehör för alla typer av mat. I vårt sortiment hittar du deras kryddburkar med salt, grillkrydda och svartpeppar. 

Visa alla produkter ››

Sanyc

Sanyc

Engångshandskar i Nitril

Sanyc tillverkar engångshandskar av hög kvalitet avsedd för användning inom exempelvis städ- och vårduppgifter och den är även godkänd för all hantering av livsmedel. Handskarna är fria från latex och framkallar därmed ingen latexallergi.

Visa alla produkter ››

Sarstedt

Sarstedt

Sarstadt

Sedan starten 1961 har Sarstadt utvecklats till ett världsledande företag gällande utveckling och produktion av tillbehör in om medicin och forskning. 

Med en bred portfölj inom diagnostik, Laboratorieutrustning, sjukhusutrustning, transfusioner och laboratorieautomation erbjuder man en lösning för många behov, inom sjukvård och forskning inom områdena forskning och analys.

Visa alla produkter ››

Scan Filter

Scan Filter

Scan Filter är marknadsledande kvalitetstillverkare av kaffefilter i Sverige.  Scan Filter har ett brett sortiment av bak-, muffins- och knäckformar i greaseproofpapper för detaljhandeln, storhushåll och industribagerier.

Visa alla produkter ››

Schneider

Schneider

Schneider tillverkar ergonomiska pennor avsedda för offentliga miljöer som exempelvis bank, reception, kontor  mm. Gör det enklare för kunder och besökare att fylla i papper och formulär med den här ergonomiska pennan. 

Visa alla produkter ››

Scotch

Scotch

Scotch Tape är ett varumärke av tejp som tillverkas av 3M. Hos Städshop.se hittar du deras klassiska magic tape för papper maskeringstejp som fäster på svåra underlag. 

Visa alla produkter ››

Scotch-Brite

Scotch-Brite

Scotch-Brite är en serie av slipande produkter som produceras av 3M. Produktserien innehåller skurplattor och verktyg för hemmabruk som diskning och diskning samt olika typer av ytor för industriella applikationer, såsom skivor, bälten och roterande borstar, med varierande kompositioner och hårdhetsnivåer.

Visa alla produkter ››

Seaweed

Seaweed

Seagreen Nordic

Sveriges hetaste foodtech bolag som vill revolutionera sitt sätt att använda alger i befintliga livsmedelsprodukter.

Klimat- och miljöfrågan har blivit vår tids kanske största utmaning. Alger är otroligt proteinrika & kan ersätta delar av detta intag som annars kommer från djur & spannmålsproduktion.

Seagreen Nordic inriktning är att tillsätta alger till befintliga livsmedelsprodukter som är kommersiellt gångbara.

 

Visa alla produkter ››

Securit

Securit

Avspärrningsprodukter för butik och event

Securit erbjuder ett utbud av traditionella och moderna lösningar för att leda och spärra av utrymmen. Hos oss kan du köpa Securits produkter idealiska för butiker, restauranger och event, bl.a. avspärrningsrep, avspärrningsstolpar, skylthållare och askkoppar. 

Visa alla produkter ››

Semperguard

Semperguard

Semperguard tillverkar skyddshandskar av högsta kvalitet lämpliga för städbranscher, jordbruk, laboratorium samt hushållsarbeten.

CE-kategori 1
Handskar som kan användas vid låga risker.

CE-kategori 2
Handskar som används vid medelhöga risker såsom mekaniska arbeten.

CE-kategori 3
Handskar som används vid höga risker, till exempel arbete med kemikalier.

Visa alla produkter ››

Sempersoft

Sempersoft

Skyddshandskar för diskning och städning

Sempersoft är mjuka och smidiga skyddshandskar med anatomisk passform. God kemikaliebeständighet och goda mekaniska egenskaper. Vanlig inom fiskindustri, städ/rengöring och kemisk industri.

Visa alla produkter ››

Sense

Sense

Samla dina bilder i vackra fotoalbum

Sense producerar vackra fotoalbum och tillbehör så du på ett enkelt sätt kan samla dina vackra bilder och minnen. Behåll inte alla foton i datorn utan framkalla de allra bästa och skapa fotoalbum med teman som semesterresan, skolåret, idrottsturneringen eller skidsemester. Perfekt som gåva till både dig själv, släktingar och vänner. 

Visa alla produkter ››

Seven Seas

Seven Seas

Klassiska skjortor från Danmark

Från Köpenhamn kommer Seven Seas, ett av skandinaviens ledande skjortmärken och tillverkar skjortor till både kvinnor och män. I sortimentet återfinns moderiktiga skjortor som är lämpliga som arbets- och profilkläder samt i fritiden och till fest. Passformen i herrskjortorna är modern fit och slim fit och damskjortorna är gjorda med modern fit. Med Seven Seas får du hög kvalitet till ett bra pris!

Visa alla produkter ››

Severin

Severin

I över 60 år har Severing tillverkat hushållsprodukter med målet att göra vardagslivet så enkelt som möjligt. Snygga funktionella produkter med genomgående hög tysk kvalitet i hela sortimentet. Hos Städshop hittar du bl.a. Severin dammsugare, brödrostar, elvispar, hårtorkar, vattenkokare, våffeljärn, strykjärn, kaffebryggare och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Sharp

Sharp

I denna kategori hittar du toner, bläckpatroner och trummor till skrivare och kopieringsmaskiner från Sharp. Vi har förbrukningsartiklarna till marknadens mest förekommande modeller. 

Visa alla produkter ››

Sharpie

Sharpie

Tusch- och märkpennor av högsta kvalitet

De första pennor som såldes under varumärket Sharpie lanserades i USA år 1964. De har ett stort sortiment pennor, särskilt för permanenta markeringar. Stort utbud av olika spetsar och tjocklekar, bl.a. Fine tip, Ultra Fine Point, Extra Fine Point, Brush tip, Chisel tip mm.

Visa alla produkter ››

Siam International

Siam International

Småländska Siam International har över 30 års erfarenhet inom gummibandslösningar, påsförslutningar och säckförslutningar, förseglingssystem, buntning och pallfixering.

Visa alla produkter ››

Sievi

Sievi

Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och yrkesskor och deras sortiment kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt komfort utformad för att klara långa arbetsdagar. Med Sievi på fötterna får du ökad säkerhet, snällare fötter och högre effektivitet. 

Visa alla produkter ››

Simple Green

Simple Green

Simple Greens erbjuder rengöringsprodukter till högsta kvalitet för en mängd användningsområden. Hos Städshop.se hittar du deras sortiment inom grovrengöring, allrengöring och rengöringsservetter. 

Visa alla produkter ››

Simplehuman

Simplehuman

Simply

Simply

Skrivbordsartiklar till marknadens bästa priser

I sortimentet från Simply hittar du kontorsmaterial som pennor, häftapparater, kopieringspapper och plastfickor. Hög kvalitet till marknadens bästa priser. 

Visa alla produkter ››

Sioo:x

Sioo:x

Effektivt miljövänligt träskydd

Sioo:x tillhandahåller ett effektivt träskydd som är perfekt för din altan, brygga, fasadpanel och segelbåt. Sioo impregnering är ett miljövänligt och vattenbaserat system för rengöring och skydd av trä och har visat mycket god effekt på tryckimpregnerat trä, lärk, furu, gran, ek, teak, acasia och mycket mer.

Fördelar med Sioo träimpregnering:

• Ger en ljus och vacker träyta.
• Upp till 10 års hållbarhet på altaner och upp till 15 år på panel.
• Effektiv mot smuts, mögel, alger och rötsvamp.
• Skyddar mot solens UV-strålar.
• Avsevärt billigare i längden jämfört med traditionellt underhåll.

Visa alla produkter ››

Sisal

Sisal

I denna kategori hittar du flatvävda sisalmattor i olika färger och storlekar. Perfekt under skrivbordet eller i köket tack vare den låga profilen och enkelheten att dammsuga. 

Visa alla produkter ››

Skeppshultstegen

Skeppshultstegen

Skeppshultstegen

Sedan 2012, ledande i Skandinavien på Stegar, Byggnadsställningar, Trappor och Plattformar. Tillverkar produkter för från gör-det-själv-människor, hantverkare och bostadsrättsföreningar till livsmedelskedjor och stora industriföretag.

Visa alla produkter ››

Slanka Deli Diet

Slanka Deli Diet

Slanka deli diet kvalitet

Egen tillverkning i Sverige 

Byggd på de finaste råvarorna. Utan aspartam, gluten och sojamjöl. Framställd i nötfri miljö och som kronan på verket med en överlägset god smak i ett brett sortiment.

Slanka har jobbat länge med den produkttyp för viktminskning som kallas VLCD, en internationell beteckning som betyder Very Low Calorie Diet.

Slanka Deli Diet passar alla som vill:

– hålla formen
– få bra näringsrika måltider under stressiga förhållanden
– gå ner i vikt
– bryta gamla ätmönster
– välja 5:2
– äta bra före och efter träning
– få i sig fullvärdig näring
– äta bra snabbmat
– använda allergimat
– ha en hälsosam livsstil
– förenkla sin matvardag
– välja bland ett brett urval av delikata och mättande smaker!

Slanka god måltidsersättning

Gå ner några kilo eller flera

Slanka Deli Diet ger dig en effektiv och säker hjälp för att snabbt komma ner i vikt och få en varaktig viktminskning. En kick att fortsätta din livsstilsförändring. Du bestämmer själv takten på din viktminskning. Slanka Deli Diet passar både dig som vill gå ner några extrakilon och dig som vill gå ner 10 kg och mer. Vi är mycket glada över att ha hjälpt så många personer till ett nytt hälsosamt liv.

Kvalitetssäkrad produkt gör det tryggt för dig

Slanka Deli Diet tillverkas med högsta kvalitetssäkring för livsmedel, FSSC22000 certifierade samt med BRC-certifiering (Global standard) A-klass.

Slanka Deli Diet uppfyller Livsmedelsverkets krav på VLCD och är certifierad enligt IP Livsmedel.

Slanka Deli Diet är den första VLCD-produkten (Very Low Calorie Diet) på marknaden utan tillsatt aspartam, gluten och sojamjöl. Nötfri produktion. Laktosfritt sortiment finns också.

Visa alla produkter ››

Slim Jim

Slim Jim

Slim Jim avfallskorgar och soptunnor från tillverkaren Rubbermaid tillhandahåller slitstarka produkter avsedda för kommersiella miljöer som effektiviserar din avfallshantering. Tack vare sin höga kvalitet har sortimentet blivit något av ett standardval inom segmentet. 

Visa alla produkter ››

Sober

Sober

Sober tillverkar miljövänliga och svanenmärkta kuvert för kontoret. Samtliga kuvert är vita med grått innertryck. Marknadens mest kompletta sortiment vad gäller format, fönsterplaceringar och gramvikter. De fukthäftande varianterna är anpassade för maskinell kuvertering.

Visa alla produkter ››

Soffban

Soffban

Soft Care

Soft Care

Mild och väldoftande tvål från Soft Care

Soft Care erbjuder tvål och desinfektion för dispensrar och i storpack. 

Visa alla produkter ››

Softlan

Softlan

Härliga sköljmedel från Softlan

Softlan sköljmedel gör din tvätt mjuk och behaglig, motverkar statisk elektricitet och gör tvätten lättare att stryka. Softlan sköljmedel finns med flera olika dofter och samtliga förpackningar har doseringskork för en enkel dosering av sköljmedel vid tvättning. Hos Städshop.se hittar du bl.a. dofterna Apple Blossom, Outdoor Fresh, Vanilla & Orchid. 

Visa alla produkter ››

Solid Gear

Solid Gear

Solid Gear Footwear har ett brett utbud av bekväma arbetsskor – välj bland lätta skyddsskor, skyddskängor och yrkesskor för en säkrare arbetsdag. Med Solid Gear Footwear är fötterna säkra, torra och bekväma även i utmanande arbetsmiljöer. Inne eller utomhus, i isande kyla och stekande hetta. Övertygade om att det alltid finns nya och bättre sätt att göra saker på vill Solid Gear driva utvecklingen framåt och skapa den perfekta skyddsskon.

Visa alla produkter ››

Sorbact

Sorbact

Specialplast

Specialplast

Specialplast grundades i Gislaved 1956 för att ta fram plastprodukter till företagen i bygden. Idag tillverkar företaget alla typer av produkter för kontor såsom pärmar, plastfickor, snoddmappar, aktmappar och kollegieblock. 

Visa alla produkter ››

Sprintus

Sprintus

Stabilo

Stabilo

Schwan-Stabilo tillverkar skrivbordsprodukter och företagets historia går tillbaka till blystiftstillverkaren Großberger und Kurz som grundades redan 1855 i Nürnberg. Hos oss på Städshop hittar du deras klassiska överstrykningspennor.

Visa alla produkter ››

Staedtler

Staedtler

Staedtler är en tillverkare av pennor och kontorsmaterial med huvudkontor i Nürnberg. Staedtler är en av Tysklands äldsta tillverkare av skrivdon med försäljning i över 150 länder. Hos oss hittar du ett sortiment av fiberpennor, kulpennor, märkpennor och finelinerpennor med fina spetsar.

Visa alla produkter ››

Star Trading

Star Trading

Star Trading grundandes 1985 och deras sortiment består av julbelysning och LED-ljus. Hos hos hittar du deras dekorativa LED-ljus i form av klassiska antikljus och blockljus. Perfekt när du vill ha känslan av levande ljus men med ökad säkerhet. 

Visa alla produkter ››

Starks

Starks

Städredskap och städvagnar

Starks Städ började redan 1903 att tillverka borstar och nu mer än 110 år senare har sortimentet utvecklats till att innehålla alla typer av städredskap och tillbehör. Hos oss på Städshop.se säljer vi deras smidiga och flexibla städvagnar och tillhörande hinkar. 

Visa alla produkter ››

Steinfix

Steinfix

Steinfix har i över 30 år utvecklat och distribuerat produkter för behandling av stengolv. Med STEINFIX kan du på ett tillförlitligt sätt impregnera, polera, rengöra och ta bort fläckar på natursten, betong, terrazzo, fogar, klinker mm.

Visa alla produkter ››

Stennevad

Stennevad

Stennevad har ett brett sortiment av personlig säkerhet, arbetsutrustning, lyftutrustning och arbetsmiljö. Hos oss hittar du säkerhetshandskar, skor, fallselar, skyddsglasögon, hörselskydd, friskluftsutrustning och mycket mer. 

Visa alla produkter ››

Stenqvist

Stenqvist

Papperspåsar och bärkassar

Stenqvist är en av Skandinaviens största förpackningstillverkare och har en bred produktportfölj med bärkassar och rullmaterial i papper och plast. Kunderna återfinns ofta inom livsmedelsindustri, butiker och restauranger.

Visa alla produkter ››

Step-On

Step-On

Sterisol

Sterisol

Sterisol utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för hudvård och handdesinfektion avsedda för arbetsplatser, offentliga miljöer och privatpersoner. Varumärket för dig med högt ställda krav på hygien, totalekonomi och skonsamhet för både människa och miljö.!

Sortiment från Sterisol

 • Duschcreme
 • Handtvål
 • Definfektionsmedel
 • Dispenser för tvål
 • Ögondusch för en säkrare arbetsmiljö
 • Mjukgörande handkrämer

Visa alla produkter ››

Sterling

Sterling

Sterling Polish Company

Visa alla produkter ››

Stick´n

Stick´n

Stoko

Stoko

Professionell hudvård från Sverige

Stoko är ett svenskt företag som startades 2004 som är specialiserade på professionell hudvård, hudrengöring och hudskydd för företag och privatpersoner.

Visa alla produkter ››

Sun

Sun

Maskindiskmedel från Sun

Sun har ett komplett sortiment för skinande ren disk. Hos oss hittar du deras maskindiskmedel i pulverform och som praktiska tabletter. För extra skinande glas utan torkmärken rekommenderar vid Sun Spolglans Sköljmedel. 

Visa alla produkter ››

Sundström

Sundström

Andningsskydd och skyddsvisir från Sundström

Sundström Safety skyddar människor från förorenad luft och utvecklar de bästa och bekvämaste andningsskydden på marknaden. I sortimentet återfinns personlig skyddsutrustning som mask, huva, skärm eller hjälm i komplett system tillsammans med olika filter och tillbehör. Flexibelt och anpassningsbart efter såväl den personliga bekvämligheten som arbetsplatsens krav och behov. Hos oss köper du friskluftfilter, helmasker, partikelfilter, hjälmar, visir och tillbehör till bästa pris.

Visa alla produkter ››

Sunflex

Sunflex

Ergonomiska möbler för kontoret

I vårt sortiment från Sunflex hittar du höj- och sänkbara skrivbord anpassade för det moderna kontoret. Elektriskt höj- och sänkbara ramar av högsta kvalitet som garanterar funktion under många många år. Vi erbjuder olika färgaltarnativ som vitt, svart och grått. 

Visa alla produkter ››

Svenco

Svenco

Svenco utvecklar och säljer produkter inom avfallshanteringsområdet – särskilt papperssäckar för olika typer av avfall. Traditionella 160-literssäckar för blandat avfall till tunnare säckar för komposterbart avfall. Hos Städshop.se hittar du deras pappersäckar för matavfall, byggmaterial, grovsopor och våtavfall.

Visa alla produkter ››

Svinto

Svinto

Stålull för rengöring

Svinto är ett varumärke för stålull för rengöring ägt av Cederroths sedan 1947. Hos Städshop finns flera former av deras stålull med och utan kem. 

Visa alla produkter ››

Swann-Morton

Swann-Morton

Swann-Morton är ett världsledande företag inom tillverkning av kirurgiska knivar, skalpeller och handtag. 

Visa alla produkter ››

Swedish Posture

Swedish Posture

Swedish Posture

Swedish Posture är ett global varumärke inom hälsa, baserat i Stockholm, som designar, utvecklar och producerar innovativa och funktionella livsstilsprodukter för bättre hållning, smärtlindring, ergonomi och hemmaträning. Deras vision är att ingen ska behöva ha ont i ryggen, stela nackar eller dålig hållning.

Visa alla produkter ››

Swedish Supplements

Swedish Supplements

Swedstyle

Swedstyle

Småländska Swedstyle utvecklar smarta kontorslösningar för morgondagens arbetsplatser. I vårt sortiment hittar du Swedstyles snygga höj- och sänkbara skrivbord. Perfekt för kontoret eller för distansarbete i hemmet då du kan variera mellan att sitta eller står under arbetsdagen. Swedstyle har egproduktion i Vaggeryd och Ekenässjön. Alla möbler tillverkas av svenskt stål (i dagsläget 25 procent återvunnet), pulverlackeras och monteras i Sverige. 

Visa alla produkter ››

Swestrap

Swestrap

Packband från Swestrap

Swestrap tillverkar ett heltäckande sortiment av packband i flera material och dimensioner. Hos Städshop hittar du deras hampbindgarn och kantskydd som gör paketeringen enkel. 

Visa alla produkter ››

TallyGenicom

TallyGenicom

Färgband till matrisskrivare

Varumärket TallyGenicom innehåller laser- och linjematrisskrivare, delar, och förbrukningsvaror. Byt ut slitna band mot rent svart bläck i din matrisskrivare. Patronen är enkel att installera. Kompatibelt med Tally Serial Matrix-matrisskrivare.

Visa alla produkter ››

Tana

Tana

Rengöring med fokus på väldoft. Skonsam och effektiv allrengöring för manuell daglig städning. Lämnar inga restprodukter. Långvarig frisk och fruktig doft som varar i upp till 24 timmar. Rengör och luktförbättrar effektivt.

Tana är lämplig för alla vattenbeständiga ytor och golv, såsom kakel, marmor, bestrukna och obestrukna golv i våtutrymmen, omklädningsrum, kontor mm. Får ej användas på oförseglade trägolv och mattor.

Visa alla produkter ››

Tarifold

Tarifold

Smarta foldersystem för kontor, kök och publik information

I vårt sortiment hittar du magnetramar från Tarifold som gör det enkelt att samla, organisera och visa upp dokument, broschyrer och varningsmeddelande mm. 

Visa alla produkter ››

Tarifold

Tarifold

Taski

Taski

Taski har över 50 års erfarenhet av att skapa innovativa produkter avsedda för professionell rengöring och städning.

Visa alla produkter ››

Tectis

Tectis

Emballage och byggnadspapp

Tectis erbjuder ett sortiment av emballagepapper, byggnadspapp, plastfolie och säckar. 

Visa alla produkter ››

Tegaderm

Tegaderm

Tegaderm 

Ett varumärke inom kemikoncernen 3M. 

Vattentät steril barriär: skyddar intravenösa infarter eller sår mot extern kontaminering från bakterier, virus, blod och kroppsvätskor – in vitro-tester visar att den transparenta filmen utgör en barriär mot virus som är 27 nm i diameter eller större, så länge förbandet är helt och inte läcker

Genomsläpplig film som släpper in syre och släpper ut fukt

Ramsystemet förenklar en noggrann placering, vilket minimerar risken att förbandet fastnar vid handskar eller sig självt

Visa alla produkter ››

Tegera

Tegera

Bekväma skyddshandskar av högsta kvalitet

Tegera tillverkar arbetshandskar lämpliga oavsett om du ska snickra, använda vinkelslip eller bära och behöver bra grepp. Tegera strävar efter att leverera överlägsen passform, känsla och funktion för dina händer. Du behöver kunna lita på att dina skyddshandskar ger utmärkt skydd mot skärsår, kemikalier och höga temperaturer. Sortimentet hos Städshop består av skärskyddshandskar, montagehandskar och klassiska arbetshandskar för grovarbete. 

Visa alla produkter ››

Tena

Tena

TENA tillverkar inkontinensprodukter som hjälper miljontals män och kvinnor att hantera urinläckage och personlig hygien på bästa sätt. Hos oss köper du personliga hygienprodukter till bästa pris och snabba leveranser.

Visa alla produkter ››

Tergent

Tergent

Tergent utvecklar och marknadsför produkter för jordbruk, grönytor samt villa & trädgård. Hos oss hittar du bl.a. deras alg- och mossrengöring för trä, betong, tegel och sten som effektivt avlägnsar missfärgningar samt deras tö-salt som effektivt smälter snö och is så du slipper halka under vintern. 

Visa alla produkter ››

Tesa

Tesa

Tesa har ett stort sortiment av tejp och skyddsfolie som gör det lätt att t.ex. montera speglar eller golvlister, måla om hemma och mycket mer. Hos Städshop.se hittar du deras skyddsfolie för målning och slipning, varningstejp för att märka ut riskområden, transparent kontorstejp för papper, dubbelhäftande fototejp för fotoalbum, slitstark tejp för byggmaterial och aluminium. 

Visa alla produkter ››

Texas Instruments

Texas Instruments

Avancerade miniräknare för skola och kontor

Här hittar du vårt sortiment av grafräknare för alla ändamål. Vi säljer bland annat till studenter, universitet, skolor och privatpersoner. I vårt sortiment hittar du miniräknare anpassade för lågstadium, gymnasium och universitet. 

Visa alla produkter ››

The Footlab

The Footlab

Vårt sortiment inkluderar iläggsulor från Footlab som ger ökad stabilitet och stötdämpning vid arbete och fritid. Med våra bekväma och slitstarka iläggssulor kan du arbeta säkert och skydda både fötter och rygg även i tuffa miljöer.

Visa alla produkter ››

Thera-Band

Thera-Band

Thera-Band är ett varumärke som tillhandahåller tränings- och terapiredskap samt hjälpmedel för sjukgymnaster och arbetsterapeuter. 

Visa alla produkter ››

Tipp-Ex

Tipp-Ex

Tipp-Ex har ett sortiment av korrigeringsvätskor och korrigeringsfärg. Vätskan är vit till färgen och används för att måla över felaktig text på papper för att kunna skriva rätt text ovanpå färglagret.

Visa alla produkter ››

Tiptree

Tiptree

Tiq

Tiq

Här hittar du vårt utbud av väggur, väckarur, klockradio med mera från Tiq. Perfekt för kontoret och lunchmatsalen. 

Visa alla produkter ››

Toe Guard

Toe Guard

Skyddsskor för den professionella användaren

Toe Guard erbjuder fantastiska arbetsstövlar och skor för professionella användare, i tidlös design utan att kompromissa med säkerheten. Skorna ger ett smidigt och säkert steg och ett utmärkt skydd tack vare kompositkåpa och punkteringsbeständig kompositplatta.

Visa alla produkter ››

Togu

Togu

Togu är ett familjeföretag som utvecklar och tillverkar redskap inom träning och rehabilitering.

Visa alla produkter ››

Toolflex

Toolflex

Redskapshållare sedan 1982

Toolflex är en innovativ hållare som fungerar genom att ett enkelt gummimembran håller redskapen på plats. Produkten blev genast populär inom städbranschen och fungerar både att fästas på vägg eller din städvagn. Perfekt i garaget, städskrubben, verktygsboden och kök. Idag är den svenska uppfinningen en global succé som säljs i över 35 länder. 

Visa alla produkter ››

Toppits

Toppits

Toppits erbjuder ett stort utbud av hushållsfolier och papper för matförvaring, frysning, matlagning eller bakning. Hos oss hittar du Toppits dispensrar och plastfolie.

Visa alla produkter ››

Topstar

Topstar

Topstar tillverkar kontorsstolar och pallar till det moderna kontoret. 

Visa alla produkter ››

Tork

Tork

Varumärket Tork är en del av SCA, Svenska Cellulosa Aktiebolaget. SCA är ett globalt hygien- och pappersföretag som utvecklar och producerar personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter. Försäljning av produkterna sker i över 100 länder. SCA anses vara ett riktmärke inom hållbarhet och har utsetts till ett av världens mest etiska företag. Tork erbjuder alltifrån pappershanddukar i toalettutrymmen till servettdispensrar för restauranger. Oavsett när du behöver torka av, torka, rengöra eller polera, tar Tork hand om det. Utbudet av dispensrar, refillprodukter och tjänster har designats för att möta de specifika behoven i toalettutrymmen, industriella miljöer, kök och restauranger.

Visa alla produkter ››

Toro

Toro

Toro är en ledande global leverantör maskiner, verktyg och bevattningsutrustning för trädgårdar, parker och idrotsplatser. Över hela världen används Toros utrustning för att vårda golfbanor, idrottsplatser, parker, kommersiella och privata fastigheter samt jordbruksmark. Hos Städshop hittar du Toros gräsklippare och lövblåsare som garanterar högsta kvalitet och innovativa funktioner. Det gör trädgårdsarbetet enkelt och bekvämt.

Visa alla produkter ››

Torrbollen

Torrbollen

Torrbollen tar effektivt bort överflödig luftfuktighet och minskar risken för mögel och dålig lukt. Idealisk i husvagnar, båtar, fritidshus, källare, badrum, garage och omklädningsrum.

Visa alla produkter ››

Toshiba

Toshiba

Toner och bläck till din skrivare

Behöver du fylla på bläck och toner till din kopiator eller skrivare från Toshiba har du hittat rätt. Vi har förbrukningsmaterialen till de vanligt förekommande modellerna på marknaden. 

Visa alla produkter ››

TouchNTuff

TouchNTuff

Trioplast

Trioplast

Trioplast är en av Europas ledande aktörer inom kostnadseffektiva förpackningslösningar som är baserade på polyetenfilm. Trioplast utvecklar, producerar och distribuerar filmer och förpackningsmaterial för användning inom en mängd olika branscher såsom industri, jordbruk, odling, bygg, energi och avfallshantering. Hos Städshop hittar du bl.a. deras sopsäckar och deponisäckar.

Visa alla produkter ››

Triumph

Triumph

JBF, Jysk Barberblade-Fabrik utvecklar och tillverkar skrapor och ersättningsblad för den professionella marknaden. Huvudfokus ligger på rengöring, fönsterputsning, målning och dekoration.

Visa alla produkter ››

Trophy Blanc

Trophy Blanc

Trophy Blanc är ett varumärke inom kontorspapper. Bland deras mest framträdande produkter finns kopieringspapper inom en rad olika segment och kvaliteter.

Visa alla produkter ››

Tubigrip

Tubigrip

Tubigrip är ett elastiskt tubbandage. Det ger en jämn kompression och ger ett stadigt stöd vid stukningar, sträckningar och svullnader. 

Tubgrip är enkelt att applicera och återapplicera. Det kan rengöras och återanvändas. Der är enkelt att fästa utan nål eller tejp. Lätt att klipp för önskad längd. 

Visa alla produkter ››

Tungsram

Tungsram

Glödlampor av högsta kvalitet

Tungsram i Ungern är känt för sina glödlampor och elektronik. Grundades i Budapest 1896 och producerade ursprungligen telefoner, ledningar och växlar. Före nationaliseringen av den kommunistiska regeringen 1945 var företaget världens tredje största tillverkare av glödlampor och radiorör, efter amerikanska General Electric- och RCA-företag. 

Visa alla produkter ››

Twinco

Twinco

Ergonomiska hjälpmedel till kontoret

TWINCO Solution utvecklar kontor, lagerutrustning och tillbehör till lager samt datortillbehör till professionella användare med behov för kvalitet.

Visa alla produkter ››

Twister

Twister

Twister är en ny metod för att dagligstäda och samtidigt polera ett golv genom användning av traditionella städrondeller impregnerade med miljarder mikroskopiska diamanter. Den diamantimpregnerade sidan är färgad och fungerar även som indikator för rondellbyte när färgen är borta är diamanterna slut.

Twister reducerar kraftigt behovet av kemikalier för dagligstädning och periodiskt underhåll av golv. Detta innebär sänkta totalkostnader för golvvård. Twister förvandlar dina slitna golv till rena, glänsande och blankpolerade golv helt utan kemikalier. Twister kan användas på de vanligaste golvtyperna såsom plast och vinyl, linoleum, epoxi, terrazzo, marmor, kalksten och betong.

Visa alla produkter ››

Unger

Unger

Fönsterputsutrustning av proffskvalitet

Sedan 1964 har Unger utvecklat innovativa städredskap för proffsbruk. Sortimentet består av utrustning inom fönterputs, bl.a. rakor, hinkar, handskar, arbetsbälten, gummiblad, borstar, pälsar och mycket mer.

Visa alla produkter ››

Unigraphics

Unigraphics

Unigraphics är är en helhetsleverantör av produkter för märkning och profilering. Bland sortimentet finns stämplar, gravyrer, skyltar och flaggor. Hos oss hittar du bl.a. deras stämplar och blanketter.

Visa alla produkter ››

Unilux

Unilux

Stilrena skrivbordslampor från Unilux

Unilux är ett innovativt företag som tillverkar produkter med en stilren design. De har stor erfarenhet och är experter på att tillverka funktionell belysning. Alla lampor från Unilux har LED-belysning och du kan på ett enkelt sätt justera ljusstyrkan, då många av dem är dimbara. Funktioner som går att hitta bland deras sortiment av lampor är USB-portar på lampkroppen där du kan ladda din mobil. 
 

Visa alla produkter ››

Utax

Utax

Toner till din laserskrivare

Om du söker en effektiv prismedveten lösning för dina dagliga utskriftsbehov väljer du tonern Utax. 

Visa alla produkter ››

Uvex

Uvex

Arbetsskor och skyddssandaler av högsta kvalitet

UVEX skyddsskor ger enastående skydd för exempelvis fordons- och maskinkonstruktion, kemiindustrin, byggarbetsplatser, service och logistik, trädgårdsskötsel, jordbruk och skogsbruk. I vårt sortiment hittar du deras snygga arbetsskor som med högt skydd och bekvämlighet gör arbetsdagen kortare. 

Visa alla produkter ››

Vacuette

Vacuette

Vacuette är ett branschledande varumärke inom blodprovsutrustning. Tillverkar produkter inom en rad olika användningsområden och behov inom det här området från rutinprovtagning till specialutrustning för labbehov.

Visa alla produkter ››

Vanish

Vanish

Vanish är en revolution inom fläckborttagning som effektivt tar bort svåra fläckar. Säker att använda på både kulör- och vittvätt.

 • Fantastisk fläckborttagning på första försöket
 • För snabbast och bäst resultat: förbehandla eller blötlägg och se vissa fläckar lösas upp på bara 30 sekunder!
 • Parfymfri
 • Svanmärkt

Visa alla produkter ››

Via

Via

Via tvättmedel för vit- och kulörtvätt

Hos Städshop.se hittar du ett stort urval av tvättmedel från Via; både i flytande form, som kapslar och som pulver. Sortimentet består av Via Professional, Via Color och Via Sensitive. Tvätta enkelt bort fläckar från gräs, mat och lera från vita och färgade kläder. För svarta kläder och textilier rekommenderar vi Via Black Velvet för att bibehålla svärtan så länge som möjligt. 

Visa alla produkter ››

Vicryl

Vicryl

Vicryl tillverkar högabosrberande suturer. De är anpassade för att lätt glida igenom tyger. 

Visa alla produkter ››

Victoria's Journals

Victoria's Journals

Ett visionärt designvarumärke centrerat om spetskompetens inom konstruktion av pappersprodukter och modeaccessoarer. Victoria's Journals skapades i Montreal, Kanada 2008 med målet visionära anteckningsböcker av högsta kvalitet. Märket kännetecknas av traditionella hantverksmetoder samtidigt som man experimenterar med progressiva tekniker och material.

Visa alla produkter ››

Vikan

Vikan

Vikan erbjuder effektiva, verksamma, hållbara, hygieniska och ergonomiska rengöringsredskap som uppfyller professionella behov. Alla produkter är utvecklade, testade och tillverkade i Danmark (undantaget textilier och mikrofiberprodukter). Vikans djupgående kunskap om städmetoder och redskapstillverkning gör dem till ett säkert kort när du behöver investera i ny städutrustning. 

Visa alla produkter ››

Vikur

Vikur

Vikur Sverige AB levererar professionell städutrustning och mycket effektiva rengöringsmedel för alla typer av jobb. Hos oss hittar du bl.a. deras städdukar för fönster, kontor och kök och moppar och moppstativ för enkel golvrengöring.  

Visa alla produkter ››

Vileda

Vileda

Städutrustning från Vileda

Varumärket Vileda står för pålitliga, innovativa och hållbara städprodukter av högsta kvalitet. Hos oss hittar du ett stort utbud som förenklar och underlättar ditt hushållsarbete.

Vårt sortiment från Vileda består bl.a. av:

 • Svampar, Microdukar och Wettex-dukar för all typ av rengöring.
 • Disktrasor, diskborstar och diskbollar.
 • Hinkar och moppar.

Visa alla produkter ››

Vileda Professional

Vileda Professional

Professionell städutrustning från Vileda

Vileda Professional har i 60 år utvecklat produkter och lösningar för den professionella städbranschen. Hos oss hittar du bl.a. dessa produkter ur Vileda Professionals sortiment:

 • Microdukar och städdukar för all typ av rengöring.
 • Disktrasor, diskborstar och diskbollar.
 • Moppar, svabbar och hinkar för golvstädning.
 • Hinkar med lock och urvridare.
 • Avfallskorgar och soptunnor för din avfallshantering.
 • Städvagnar med många tillbehör.
 • Entrémattor som tar hand om smuts, grus och väta.

Visa alla produkter ››

Viscosoft

Viscosoft

Bänkpapper av hög kvalitet

Viscosoft tillverkar bänkpapper i 100% viskos non-woven i en härlig mjuk och hudvänlig kvalité.  Viscosoft består av 100% viskosfibrer, en ren träråvara som är förnybar och därmed ett miljövänligt alternativ till petroleumbaserade fibrer. 

Visa alla produkter ››

Vives

Vives

Vives Azulejos y Gres har tillverkat vägg- och golvplattor av keramik och porslin sedan 1957 och är en av de största tillverkarna i Spanien. Tonvikt har legat på stora plattor kakel- och klinkerplattor, smarta tekniska lösningar och ett innovativt produktsortiment för att tillgodose alla typer av arkitektur. Stor vikt läggs vid forskning och utveckling för att producera produkter av högsta kvalitet och med i framkant med trendriktiga mönster och färger. Idag exporterar Vives kakel och klinker till hela världen.

Visa alla produkter ››

Walkers

Walkers

Wax Lyricals

Wax Lyricals

Härliga doftljus från England

Wax Lyrical med sitt hem i hjärtat av Cumbria Lake District är en av Storbritanniens i särklass största "hemdoft" företag som utvecklar och tillverkar lyxiga doftljus och doftstickor. Hos oss hittar du dofter som bl.a. körsbär, rosor, vanilj, linne, lavender mm. 

Visa alla produkter ››

WeCare

WeCare

Toner till din laserskrivare

WeCare-märkta produkter kombinerar enastående kvalitet, miljöansvar och betydande kostnadsbesparingar. WeCare-tonerpatronerna tillverkas i ISO-certifierade fabriker. Kvalitet och antal utskriva sidor uppfyller eller överstiger skrivartillverkarnas normer. Patronerna är också certifierade med Nordens officiella miljömärkning (Svanen), som garanterar en hållbar strategi vid nytillverkningsprocessen. Vi har toner till alla kända varumärken och modeller. 

Visa alla produkter ››

Wedo

Wedo

Varumärket WEDO registrerades redan 1950 och har sedan dess varit ett välkänt märke inom kontorsprodukter. Huvudkontoret ligger söder om Frankfurt och exporterar sina produkter till hela världen. I vårt sortiment hittar du deras brevvågar, saxar och stegar.

Visa alla produkter ››

Wella

Wella

Schampo och balsam från Wella

Wella är en stor tillverkare av schampo och övriga hårvårdsprodukter. Hos Städshop hittar du deras schampo, balsam, gel och hårspray. 

Visa alla produkter ››

Westcott

Westcott

Wetloop

Wetloop

Wetrok

Wetrok

Städmaskiner från Schweiz

Schweiziska Wetrok började sin verksamhet redan 1948 och lanserade då med stor framgång en enskivig skurmaskin som därefter följdes av skursugmaskiner och våt- och torrdammsugare. Wetrok är högspecialiserade inom modern rengöringsteknik och utveckling av professionella rengöringsmaskiner och rengöringskemikalier. I vår e-handel hittar du rengöringsmaskiner, tillbehör och kemiska produkter från Wetrok som gör städningen så mycket effektivare.

Visa alla produkter ››

Wibe

Wibe

Wibe ladders, eller Wibe stegar som varumärket kallades när det grundades 1929. Från starten 1921 har säkerhet och kvalitet varit två värdeord i företaget. Under senare år har tillverkning allt mer kommit att präglas av hållbarhet inför framtiden. 

Visa alla produkter ››

Winsor & Newton

Winsor & Newton

Pennor och färg av högsta kvalitet

Winsor & Newton är ett varumärke och företag med ett brett utbud av konstnärsmaterial. Deras produkter inkluderar konstnärsfärger som bland annat oljefärg, akrylfärg, akvarell och gouache, samt penslar, målardukar, papper och diverse tillbehör.

Visa alla produkter ››

Wirbel

Wirbel

Wirbel

Wirbel är ett erkänt starkt varumärke för städmaskiner för att uppnå ett proffsigt resultat. Kvalitet och miljömedvetenhet står i centrum. 

Visa alla produkter ››

Woca

Woca

WOCA Denmark erbjuder produkter inom trävård och träbehandling för konsument och industri. Med Woca golvprodukter inom förbehandling, efterbehandling och underhåll hålls dina trägolv vackra och välskötta. Woca erbjuder också högkvalitativa utomhusprodukter som rengör, skyddar, bevarar och förbättrar skönheten samtidigt som träet stimuleras och livslängden förlängs. En professionell finish skyddar träet från solljus, regn, fuktighet och temperaturvariationer.

Visa alla produkter ››

Worksafe

Worksafe

Arbetskläder med högsta komfort och funktion

I vårt sortiment från Worksafe hittar du jackor, byxor, tröjor och varselvästar. Perfekt för dig som arbetar inom hantverk och bygg, livsmedel, service, räddningstjänst och transport. Du ska känna dig bekväm hela arbetsdagen i dina arbetskläder. Det är centralt i utvecklingen av Worksafe. Tillsammans med optimal funktion och modern design är Worksafe helt rätt i din arbetsmiljö. 

Visa alla produkter ››

Wrap Film Systems

Wrap Film Systems

Ledande leverantör av livsmedelsfilm

Wrap Film Systems är en prisbelönt marknadsledare av livsmedelfilm, plastfolie och aluminiumfolieprodukter. Sortimentet innehåller produkter för hushåll, catering, hotell och detaljhandel under varumärken som Wrapmaster, Caterwrap och Bacofoil.

Visa alla produkter ››

Wörks

Wörks

Verktygsbälten för städning och fönsterputsning

Wörks tillverkar högkvalitativa verktygsbälten avsedda för proffs inom fönsterputsning och städning. Med deras produkter har du alltid enkel åtkomst till dina redskap och kemikalier.

Visa alla produkter ››

Xerox

Xerox

Bläckpatroner och toner från Xerox

Behöver du fylla på din skrivare eller kopieringsmaskin från Xerox med nytt bläck och toner? Då har du kommit rätt. Vi har ett stort sortiment förbrukningsartiklar till din Xerox-maskin. 

Visa alla produkter ››

Yes

Yes

Handdiskmedel och maskindiskmedel från YES

YES handdiskmedel lanserades i Sverige i början av 60-talet och tack vare diskmedlets effektiva förmåga att lösa fett och dess mildhet mot händerna blev det en succé. Produkten finns för diskning både för hand och i diskmaskin. Medlet finns i färgerna grönt (original), gult (med citrondoft), orange (med doft av äpple) samt blå (bakteriehämmande).

Visa alla produkter ››

Yocoair

Yocoair

Få bort oönskade lukter med Yocoair

Med hjälp av Yocoair kan du kan få ditt hem, din bil eller annat utrymme luktfritt. Istället för att dölja den dåliga lukten med olika preparat kan du med hjälp av Yocoair få bort all dålig lukt. Yocoair fungerar utmärkt om något luktar rök, kattkiss eller fotsvett. Perfekt för exempelvis bilen, båten, husvagnen och stugan. Hos oss hittar du produkter i form av spray, pulver och luktabsorberande påse. 

Visa alla produkter ››

Zebra

Zebra

Zebra etikettskrivare och etiketter

I vårt sortiment från Zebra hittar du etikettskrivare och tillhörande etikettrullar. Perfekt om du arbetar inom detaljhandel, butik, hälsovård, brev, inventering mm. där du snabbt och enkelt behöver märka upp artiklar, hyllor mm. 

Visa alla produkter ››

Zendium

Zendium

Zendium innebär skonsam tandvård

Zendium tillverkar milda tandkrämer och munskölj som innehåller samma enzymer och proteiner som finns i munnen naturligt. Den hjälper de naturligt goda bakterierna som skyddar din mun mot karies, tandköttsproblem och ilningar.

Visa alla produkter ››

Zetuvit E

Zetuvit E

Zig

Zig

Hos Zig hittar du kvalitativa fluorescerande pennor för kalligrafi, märkning och färgade pennor som lyser starkt i UV-ljus. Exempelvis vattenbaserade pigmentbläck torkas lätt bort med en fuktig trasa och kan effektfullt användas på t ex glas, speglar och svarta tavlor. Perfekt för festliga tillfällen då den kraftigt fluorescerande färgen lyser effektfullt vid UV-belysning. Många olika tjocklekar och färger, t.ex. gult, rosa, orange, blått, rött och vitt.

Visa alla produkter ››

Zip

Zip

ZIP TRADING OVERSEAS AB

ZIP Trading tillhandahåller produkter för dig inom restaurang, catering och take-away. Sortimentet består av mat- och dryckesförpackningar, bägare för glass, dressing, varma drycker mm, samt engångsglas och sugrör.

Visa alla produkter ››

Zoegas

Zoegas

Zoégas är ett kafferosteri i Helsingborg, grundat 1886 av italienskättade Carlos Zoéga och hans svenska fru Maria Zoéga. Zoégas hade 2017 en marknadsandel på 20+ % av Sveriges kaffeförsäljning och 65,7 % av försäljningen av mörkrostat kaffe. I vårt sortiment hittar du bl.a. hela bönor, Skånerost, ekologiskt kaffe, Mollbergs blandning mm. 

Visa alla produkter ››

Zoom

Zoom

Svanen-märkt kopieringspapper

Zoom är ett varumärke skrivar- och kopieringspapper som fungerar bekymmersfritt och är kostnadseffektivt. Tryckresultatet blir utmärkt både i volymkopiatorer och laserskrivare. 

Visa alla produkter ››

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00kr

Till Kassan
 • Fakturabetalning inom 14 - 30 dagar
 • Handla direkt utan konto
 • Säkert & bekvämt

Din produkt är tillagd

×