Loader
  • Bästa Pris
  • Snabba leveranser
  • Handla direkt utan konto
Banner

-21 % REA

Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Sanitetsrent Gipeco Hågesan 5L

art.nr: 160213[]
false
249 kr
315 kr
Du sparar: 66 kr

Specifikation

Varumärke Gipeco
Typ Rengöringsmedel
Vikt 5 L
Användning Surt rengöringsmedel med bakteriehämmande effekt för våt- och hygienutrymmen, toaletter och golvytor vid bassänger.
Dosering Vid kraftiga beläggningar ökas nedanstående doseringar. För lättare rengöring: 10–20 ml till 10 liter vatten, beroende av städfrekvens och nedsmutsningsgrad. För hårt nedsmutsad yta: 50–100 ml till 10 liter vatten. För toalettstolar: Outspädd.
Parfymerad Ja
Ph-värdet ca 3.1

Beskrivning

Självverkande surt rengöringsmedel med bakteriehämmande effekt för våt- och hygienutrymmen, toaletter och golvytor vid bassänger. Löser effektivt lättare kalk- och rostbeläggningar, samt hud-, tvål- och smutsavlagringar i ett och samma arbetsmoment. Mycket lämpligt vid rengöring av bad och simanläggningar. Användes manuellt och i kombiskurmaskiner. Kan användas vid högtrycksrengöring. pH-värde ca 3,1 i brukslösning (1%-ig).

Bli först med att recensera denna produkt!

Recensioner

Betyg *

Varumärke

Gipeco

Gipeco utvecklar professionella rengöringsmedel som ger god städekonomi och ett mindre slitsamt arbete. Gipeco effektiviserar din städning med hjälp av ett komplett program och en kunskap om städning som utvecklats under mer än 40 år.

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan
Betala säkert hos oss

Din produkt är tillagd

×