Loader
  • Bästa Pris
  • Snabba leveranser
  • Handla direkt utan konto
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Nitor Wood Sealer 4L

art.nr: 288160[]
false
530 kr

Specifikation

Varumärke Nitor
EAN-kod 7319482881605
Typ Impregneringsmedel
Vikt 4 L
Användning Vattenavvisande ytskydd för träytor behandlade med Nitor Wood Care. Ger tydlig pärleffekt när det regnar eller om annan vätska kommer på ytan.
Dosering Såvitt vi vet har inga kroniska effekter rapporterats för denna produkt.
Skyddsangivelser Vid inandning: Låt den skadade vila på varm plats med frisk luft. Kvarstår symptom uppsök läkare. Vid kontakt med ögonen: Spola ögonen med rikliga mängder vatten. Om symptom kvarstår, sök läkare. Vid hudkontakt: Tag av förorenade kläder. Tvätta huden med tvål och vatten. Om symptom uppkommer, kontakta läkare. Vid förtäring: Skölj näsa, mun och svalg med vatten. Drick genast ett par glas vatten. Kontakta läkare.
Faroangivelser Irriterar huden. Orsakar allvarlig ögonirritation.
Ph-värdet 10.5-<11.5

Beskrivning

Träförsegling Nitor Wood Sealer 4L

Nitor Wood Sealer – steg 3 i Nitor Wood Caresystemet – ger ett förstärkt skydd emot fukt och får vattnet att pärla sig på ytan när det regnar. Används som förstärkande skyddsbehandling efter att du behandlat din altan med steg 1 Nitor Wood Cleaner och steg 2 Nitor Wood Protection, vilket även förlänger hållbarheten på alla steg i behandlingen.

Observera att Nitor Wood Sealer är det 3:e steget i Nitors Wood Care-system. Du måste därför ha genomfört steg 1 och 2 innan du applicerar Nitor Wood Sealer. Du lägger på Nitor Wood Sealer efter att den andra strykningen med Nitor Wood Protection torkat, och är därefter färdig med din Nitor Wood Care-behandling. Vill du lägga Nitor Wood Sealer på en yta som tidigare år bara behandlats med steg 1 och 2 rekommenderar vi att du först gör en strykning med Nitor Wood Protection.

Nitor Wood Care – tre produkter som kompletterar varandra

Nitor Wood Cleaner 1

Den unika tvättförmågan avlägsnar effektivt smuts, gamla oljerester, alger, svampar och mögel. Pro- dukten öppnar upp träfibrerna så att nästa steg i behandlingen med Wood Protection blir effektivare.

Nitor Wood Protection 2

Ett effektivt träskydd för träytor utomhus. Bygger på kiselteknologi som tränger in i och mineraliserar träet. Därigenom skapas ett långsiktigt skydd mot smuts, vatten och påväxt av alger, mögel och svamp. Den behandlade ytan får ett visst brandskydd.

Träytan blir behaglig att gå på och får efter någon månad en vacker silvergrå ton. Processen pågår sedan i 6-12 månader, beroende på träslag, dess ålder och skick, samt väder och vind. Träytor under tak och i konstant skugga grånar långsammare.

Nitor Wood Sealer 3

Ett tillval för dig som vill ha ett extra skydd. Ger ett förseglande ytskydd som får vattnet att pärla sig på ytan. Wood Sealer är diffusions öppen för att träet ska kunna andas på ett naturligt sätt. Den hjälper även

till att skydda den underliggande behandlingen med Wood Cleaner och Wood Protection vilket gör att den totala behandlingen får en förlängd hållbarhet.

Bruksanvisning för Nitor Wood Sealer:

1. Omskakas väl före användning.

2. Påför noggrant i träets längdriktning med en målardyna, pensel eller roller. Vi rekommenderar Mästers Målardyna Terrass för bästa resultat.

3. Låt träytan torka 1-2 timmar beroende på utetemperatur, ytan kan användas då den känns torr.

Åtgång: 6-10 m²/liter beroende på träytans uppsugningsförmåga. Behandlingen bör utföras i samband med uppehållsväder. Efterbehandling kan ske på de ställen där skyddet slitits efter normalt bruksslitage. Om ytan är smutsig, tvätta med Nitor Wood Cleaner och stryk en gång med Nitor Wood Protection innan ny Nitor Wood Sealer påförs.

OBS! Får ej förvaras under + 5 grader Celsius.

Tomt emballage återvinns som plastförpackning.

Video

Bli först med att recensera denna produkt!

Recensioner

Betyg *

Varumärke

Nitor

Nitor är ett svenskt varumärke med över 100 års erfarenhet inom kemiska specialprodukter för städ och rengöring. Med lättanvända och effektiva produkter har Nitor ett komplett sortiment produkter för pool, spa, rengöring, sanering, ytbehandling, underhåll och uppfräschning. I sortimentet finns allt från poolrengöringsprodukter, målar- och fasadtvätt till specialprodukter som Nitor Textilfärg.

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan
Betala säkert hos oss

Din produkt är tillagd

×