Loader
  • Bästa Pris
  • Snabba leveranser
  • Handla direkt utan konto
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Fönsterputsmedel Ocean 500ml

art.nr: 20320[]
false
36 kr/st
Ange antal st
Säljs endast i hel kartong om 12 st

Specifikation

Varumärke Ocean
EAN-kod 7391912203201
Typ Fönsterputsmedel
Vikt 0.5 L
Antal st/krt 12

Beskrivning

Ocean Fönsterputs innehåller inga onödiga tillsatser som ammoniak och parfym och är skonsamt mot både människa och miljö. En refillflaska om 1,5 liter finns att köpa till.

Bli först med att recensera denna produkt!

Recensioner

Betyg *

Varumärke

Ocean

Oftast tvingas konsumenten välja mellan rengöringsprodukter som är effektiva, billiga eller miljövänliga. Med Ocean är det precis tvärtom. En Oceanprodukt kompromissar inte om effektivitet, pris eller miljöpåverkan. Tack vare att de är högkoncentrerade och effektiva, räcker de dubbelt så länge och ger ett bättre resultat. Du får alltså mer rengöring för mindre pengar.

Trots den enastående rengöringsförmågan är Oceanprodukterna alltid lika skonsamma mot materialen som rengörs, mot miljön och mot de människor som använder dem. Många produkter har belönats med priser för sin effektivitet och miljöanpassningsförmåga och flera av dem rekommenderas av Astma och Allergiförbundet. Oceansortimentet utvecklas och tillverkas i Sverige i en klimatneutral produktionsanläggning. Produkterna är biologiskt nedbrytbara, innehåller ej zeoliter, fosfater och är inte testade på djur.

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan
Betala säkert hos oss

Din produkt är tillagd

×