Loader
  • Bästa Pris
  • Snabba leveranser
  • Handla direkt utan konto
Banner

-17 % REA

Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Spolarvätska Lahega Koncentrerad 25L

art.nr: 10940025[]
false
589 kr
706 kr
Du sparar: 117 kr

Specifikation

Varumärke Lahega
EAN-kod 7391443109461
Typ Spolarvätska
Vikt 25 L
Användning Spolarvätska löser effektivt upp vägsalt, trafikfilm och andra föroreningar på bilrutan och strålkastarna. Produkten är särskilt framtagen för att inte lämna efter sig någon irriterande film på vindrutan. Skadar inte billack, torkargummi, stripes eller aluminiumlister.
Dosering Koncentrerad

Beskrivning

Spolarvätska löser effektivt upp vägsalt, trafikfilm och andra föroreningar på bilrutan och strålkastarna. Produkten är särskilt framtagen för att inte lämna efter sig någon irriterande film på vindrutan. Skadar inte billack, torkargummi, stripes eller aluminiumlister.

Dosering

Produkten spädes med upp till 3 delar vatten enligt nedanstående :

-33°C - 1:1 (50%)
-18°C - 1:2 (33%)
-10°C - 1:3 (25%)

Bli först med att recensera denna produkt!

Recensioner

Betyg *

Varumärke

Lahega

Lahega har ett brett sortiment av professionella medel för avfettning och fordonstvätt. Spolarvätska för rengöring och avfrostning av bilars vindrutor, bakrutor och strålkastare. Även under sommaren är det bra att använda spolarvätska eftersom den hjälper till att hålla vindrutan ren från trafikfilm, insekter och liknande.

Glykol (Kylarglykol, Kylarvätska) är viktig för bilens motor. Den ska skydda mot korrosion, transportera bort överskottsvärme och ge skydd mot frysning. Lahega har en så kallad Longlife glykol med hög kvalitet som håller korrosionsskyddet längre.

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan
Betala säkert hos oss

Din produkt är tillagd

×