Loader
  • Bästa Pris
  • Snabba leveranser
  • Handla direkt utan konto
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Tvättmedel Grumme Flytande Kulörtvätt 800ml

art.nr: 238305

Svanmärkta


[]
false
49 kr/st
Ange antal st
Säljs endast i hel kartong om 8 st

Specifikation

Varumärke Grumme
EAN-kod 7310612383051
Typ Tvättmedel
Vikt 0.8 L
Antal st/krt 8
Dosering 40 ml till 4 -5 kg normalt smutsad tvätt i mjukt vatten.
Parfymerad ja
Skyddsangivelser Farligt vid förtäring Risk för allvarliga ögonskador Irriterar huden Irriterar andningsorganen och huden Kan ge allergi vid inandning
Faroangivelser Orsakar allvarlig ögonirritation.
Ph-värdet 9.3

Beskrivning

Tvättmedel Grumme Flytande Kulörtvätt 800ml

Kulörtvätt är det nya namnet på vårt bastvättmedel för kulörtvätt. Vi har gjort både innehållet och förpackning effektivare för att bli ännu snällare mot miljön. Du tvättar ännu renare fast med 20 % lägre dosering. Den nya förpackningen är mindre, lätt att återförsluta och med ett smidigt handtag. En förpackning räcker till ca 20 tvättar. Produkten är Svanenmärkt Kulörtvätt är det nya namnet på vårt bastvättmedel för kulörtvätt. Vi har gjort både innehållet och förpackning effektivare för att bli ännu snällare mot miljön. Du tvättar ännu renare fast med 20 % lägre dosering. Den nya förpackningen är mindre, lätt att återförsluta och med ett smidigt handtag.

Bli först med att recensera denna produkt!

Recensioner

Betyg *

Varumärke

Grumme

Grumme erbjuder dig ett brett sortiment av effektiva och miljövänliga tvättmedel, rengöringsmedel och diskmedel. Samtliga produkter tillverkas i Sverige. På så sätt blir transporterna kortare och utsläppen lägre. Grummes dofter är baserade på de mest allergi- och miljöanpassade parfymerna som går att uppbringa. Alla produkter är dessutom biologiskt nedbrytbara och miljömärkta med Svanen eller Bra Miljöval.

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan
Betala säkert hos oss

Din produkt är tillagd

×