Loader
  • Bästa Pris
  • Snabba leveranser
  • Handla direkt utan konto
Lägg i önskelista
Finns i önskelista

Dubbelhäftande 3M Tejp 12mmx6m

art.nr: 136D[]
false
37 kr

Specifikation

Varumärke 3M
EAN-kod 7055160003432
Typ Dubbelhäftande Tejper
Längd 6.3 m
Antal st/fp 1
Bredd 12 mm

Beskrivning

Tejp Dubbelhäftande 12mmx6m

Ett kladdfritt alternativ till lim för montering av lättare föremål Perfekt till scrapbooking, fotomontering och hobbyprojekt. Ett alternativ till lim ingen torktid. Dubbelhäftande tejp har en fotosäkert och permanent häftämne på båda sidorna Tejp med permanent häftämne på både sidorna. Lång livslängd, torkar inte ut Inklusive 1 rle 12mm x 6,3m Scotch® Dubbelhäftande Tejp 1 Rulle med Liten Hållare 12mm × 6,3 m En dubbelhäftande tejp som är fotosäker med permanent häftämne på båda sidorna. Idealiskt för presentationer, montage och liknande användningsområden.

Bli först med att recensera denna produkt!

Recensioner

Betyg *

Varumärke

3M

Det multinationella företaget 3M tillverkar produkter som kännetecknas av högsta kvalitet och innovation. Hos oss på Städshop säljer vi produkter i tre huvudkategorier: kontorsmaterial, rengöring och personlig skyddsutrustning.

Kontorsmaterial

Här återfinns givetvis de klassiska Post It-lapparna, Scotch-tejp och olika typer av lim.

Rengöring av golv och klotter

Med Scotch-Brite golvrondeller rengör och polerar du enkelt upp finishen på dina golv. Stort sortiment av olika storlekar och grovlek gör det lätt att hitta rätt rondell till din städmaskin. Med klotterbort rengöringsmedel från 3M avlägsnar du enkelt olika typer av klotter från tegel, betong, metall och keramik.

Personlig skyddsutrustning

Vid arbete med kemikalier eller processer som bildar damm och buller är det av högsta vikt att använda rekommenderad skyddsutrustning. Hos Städshop.se hittar du bl.a. andningsmasker (halvmasker och filter), hörselskydd från 3M Peltor, skyddsglasögon och munskydd.

Din varukorg

0 produkt

Subtotal (inkl. moms) 0,00 kr

Till Kassan
Betala säkert hos oss

Din produkt är tillagd

×